Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pieņem Demakovas demisiju; nesteigsies ar jauna izvirzīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOS
S
TRAUMEETAA BAARBIJA SAEIMAA NEKUSTEEJAAS , TAADA IR AARSTU DIAGNOZE ........ STEIDZAMI ATSLEEGT LIFTU , DRIIZ VISI TUR PALIKS SLIMI NETAUTAS PARTIJA AR TRAUMEETO BAARBIJU TAISA TIKAI SUUDUS..... KUDRAS PURVOS TRUUKST DARBA ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!
show off
s
Cik ātri un viegli mūsu Latvijas cilvēciņam viss sakāp galvā. Žagaram laikam piemeties Zatlera sindroms: nesaprot ko var un ko nevar. Bet TĀDAS ambīcijas. Laikam nospēlējis Ulmani filmā, tagad domā ka tādas lomas viņam derētu arī īstajā dzīvē. Intervijā pat izteicās ka tādi cilvēki kā Ulmanis tika uz priekšu jo bija "apdāvināti" ar bezkaunīgumu. Tādi talanti mums arī šodien Latvijā netrūkst. Rezultātu redzam.
Ivaram Godmanim
I
Lai atgūtu Gaismas pils un Koncertzāles projektiem sabiedrības cieņu, ir jādomā, kādu cilvēku saistīt ar šiem projektiem. Ingunai Rībenai izdevās noorganizēt lielskas un sabiedŗibu vienojošas Rīgas 800 svinības, kas radīja pacēlumu un lepnumu par mums pašiem. Inguna Rībena prot orgnizēt un NOVEST LĪDZ TEICAMAM REZULTĀTAM ieceres. Lūgums aicināt Ingunu Rībenu uznemties Gaismas pils un Koncertzāles būvniecības projektu īstenošanas uzraudzību Ingunai Rībenai. Varbūt labāk , lai šis cilvēks šāda darba procesā nav partijas biedrs.
Dille
D
Demakova aiziet, cerot, ka cilvēki līdz nākamajām Eiroparlamenta vai pašvaldību vēlēšanām aizmirsīt, kā viņa izcēlusies uz uzbraucieniem vidējam ļautiņam, kam jāmaksā par savējo būvnieku milzu peļņu un TP reklāmas kampaņām :( Un Žagaru TP vienkārši grib iegāzt, jo viņš tak runāja pretī Mākoņtēvam. CErams, ka pietiks prāta atteikties
Voice
V
var piekrist sviestam - tas drīzāk izskatās pēc kamikadzes plāna - lai tur lūst vai plīst, bet līgumu par koncertzāli paspēt noslēgt, bet pēc tam saslimt, notīties no valsts, paziņot par demisiju - da jebko, galvenais, ka partija vēl paspēj noslaukt pēdējo naudu. desmit gadi ar konfiskāciju būtu adekvāta samaksa par ministrēšanas laikā sastrādāto
19.11. puzle
1
pensionāre būsi noteikti, bet ja Dieviņš par Tevi neapžēlosies, varbūt kādreiz būsi arī bomze...Pilnai laimei tad derētu tik laba ministre kā H.D. -Tev nebūs sava siltā kaktiņa vai maizes rieciena, BET! "kultūras budžets" netiktu apēsts!!! :))
:)
:
mušām šodien bēres bija liela zaļa muša mira
Godmanim
G
gaidam arī LIECINIEKU AIZSARDZĪBAS PROGRAMMU kas cilvēkus pasargās no atriebības, kad tie atklās specifisko ministrēšanu!
SLOTA
S
PAMPERI VAIRS NETUR , NOBAROTAA BAARBIJA JAU ATKAAPAAS , DRIIZ PAAREEJIE , CIETUMAA VAREES UZLABOT TREKNAAS FIGUURAS !!!
sviests
s
Noteikti Demakova zināja ,ka tiks likvidēti ,,JTB,, un tāpēc steidzīgi gada pēdēja dienā pasniedza Latvijas valstij dāvanu par 6 miljoniem! Lai nebūtu jāatbild par šo slepeno darbiņu , ,,samežģija kāju,, un fiksi bez paskaidrojumiem aizlaidās uz Parīzi( patusēt pie draudzenes ) ,ar pasta balodi Latvijai atsūtīja vēlīgu ziņu par savu demisiju! CIK ,DEMAKOVA, TEV ATLECA PAR ŠO FIKSO DARBIŅU,LAIKĀ KAD TAUTA NEZIN KĀ GALUS SAVILKT KOPĀ ??? TĀDA LŪK,IR ORANZŌ ĪSTĀ SEJA UN MORĀLE!!!
migliņa
m
Kultūrai nevajag ministr''sanu bet kultūras iestādēm kā traks vajag profeisonālus vadītājus un vienreiz tādus brīvus no oligarhu saiknēm. vai vkkf šefs, NT šefs Valmieras teātris Kultakadēmija to izturēs?
muša atā!
m
no mušas uzpūsts zilonis ir šī ministre un paldies dievam ka pārsprāga. Margināla visās jomās ko pamēģināja - tulkošanā, mākslas kritikas, lekciju lasišānā (daudz jau nav :) un nu arī pierādīja ka ir slikta ministre un pilnīga nulle politikā
SOS
S
kampeeju pils un koncertdambja BAARBIJA
skaista
s
bildes izvēle! keeps making my day.
Liza
L
Paldies Helēnai Demakovai - vienai no retajām kompetentajām ministrēm Latvijā. Protams - arī viņa kļūdījās. Bet esmu piln;igi droša, ka viņa savu darbu darīja ar sords degsmi un cik labi vien spēja. Lai veselība. ...bet latviešu tautai tagad būtu labs tikai tāds ministrs, kas visu kultūras budžetu atdotu pensionāriem un bomžiem apēšanai. Pasargs dievs, ka tuajā vietā stātos kāds gaišs cilvēks - viņš tiktu morāli un fiziski iznīcināts tā, ka nekad vairs nepieceltos. Es gribētu citēt Čehovu (savējie sapratīs))....uz Maskavu, uz Maskavu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas