Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Pilsoniskā savienība nolemj pievienoties Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotība dzīvo un uzvar,
V
Tas ir viss,ko es gribēju teikt par vienu labu partiju,par kuru ir vērts balsot.
Ēriks
Ē
Alternatīvs virsraksts "PS nolemj izdarīt kolektīvu pašnāvību"
Lelle
L
Kāda nu apvienošanās?! Vienotība sadalīsies un tas process nu ir sācies...vecās komuņagu un čekas paliekas turpina nodarīt savu netīro darbiņu...
He
H
A kur dirsā liksies, ja viss tāpat ir zaudēts...bijja jāstrādā tautas labā, nevis tauta jālaupa.
DP
D
Muļķu un pašslavinātāju aunu bars, kas sevi dēvē par pieredzējušiem politiķiem. Ļoti ceru, ka Vienotības sarakstā iekšā tiks visi, izņemot saraksta līderus. Tas būtu labs veids, kā Vienotībai vēl joprojām uzticamais vēlētājs vismaz nedaudz varētu izrādīt savu gudrību un likt šiem cilvēkiem iet pelnītā bezalgas atvaļinājumā. Nav jautājums par tām lietām, kuras viņi ir savos amatos labas paveikuši - tās ir pašsaprotamas! Ir jautājums par to, ko viņi nav izdarījuši - un tas ir noziedzīgi pret tautu. Visu vainu uzvelt ZZS? Bet trulajam ar glumo sarunāt vienmēr grūti. Kur paliek gudrais un valstiski domājošais?Svītrojiet Ilzi Viņķeli no sarakstiem!
To Vel tikai
T
Gandirz aizmirsu - VIlks ari izpalidz Kamparam siles pildisana, jo bez finansu ministra atlaujas tas nevaretu notikt.
To Vel tikai
T
Man gan liekas, ka komiku bars - pasludina nespejigo ministru Vilku (kurs ar to vien nodarbojas ka naudas parskaitijumiem uz Ventspili un nodoklu pacelsanu, taja skaita nodarbinatibas, ko neviens pie prata esoss nedaritu, nevis izdevumu samazinasanu) par visu laiku labako, es teiktu, ka ir ievietojams starp sliktakajiem. Visu laiku labakais ir bijis Repse, tadel, ka fiskala politika iedarbojas ar nobidi, tad ari iepriekseja neliela izaugsme bija vina panakums, Vilka panakumus redzesim pec paris menesiem. Ja jau nespej pat tadu lietu novertet, tad liels jautajums par sis partijas spriestspeju. Par parejo - Vienotiba vienalga sanems maz balsis un labi, ka ta. Vares ar visiem Kampariem un Bendratem kopa liksmot par savu kompetenci un sasniegumiem.
Человек
Ч
Repše sarunās par iestāšanos ES nemaz nerūpējās par zemniekiem, sk. grāmatu: Sanita Jemberga, Pauls Raudseps, Gunta Sloga. VVF. Dienas Grāmata, 2008. Viņš, kā ministru prezidents, beidza darba dienu tieši 17.00, un tad nodevās finanšu darījumiem ar Belokoņu, rūpējoties par savu labklājību, spēlēja biržā un iegādājās arvien jaunus nekustāmus īpašumus. Tādēļ ar viņu notika tas, kas notika, zaudēja ietekmi partijā un galu galā izlidoja no politiskas aprites.
  • 0
  • 0
Protams,
P
ka Repše bija labākais gan Premjērs,gan Finansu Ministrs,bet jūsu zināšanai vēl vairumam sabiedrības t.sk.politiķiem,žurnalistiem pat līdz pēdējam laikam nebija pieprasījuma pēc labiem,aktīviem un godīgiem.Tikai šodien,jau pēc krīzes dziļākās vietas,pēc Zatlera paziņojums Kas ir Kas,tagad gan sabiedrība gandrīz visi ir mainījušies un visi grib palīdzēt valstij un apturēt t.s. Lielzagļu postījumus kapitālā un sociālajā vidē.Vilks arī ir Repšes līmeņa politiķis,tikai klusāks,mierīgāks.
  • 3
  • 2
Vēl tikai
V
rītā 31.jūlijā savu JĀ vārdu jāsaka Jaunajam Laikam un jauna,ar labām idejām,pieredzi bagāta ,gudra,miermīlīga partija ir radusies.Ja vēlētāji dāsni atbalstīs,tad uzvarēsim un turpināsim strādāt visas tautas labumam.
Aigars
A
Šī sīkpartija tikai atšķeļ Visu Latvijai balsis. Aicinu cilvēkus balsot par VL, un nevis par biedriem, kas uzmet un pēc tam nespēj pat atdot naudu [Slucim].
Yox
Y
Zīlniece teica tā: kamēr nebūs atdota Sluča nauda, tikmēr PS dils un dils - kā viens dzeltens dilstošs mēness. Un vēlā vakara stundā valsts kungi valsts mājā lems šo PS pavisam aizklapēt ciet. Ja vien nudda netiks laicīgi atdota. Jo ar vienu pakaļu nevar sēdēt uz diviem krēsliem vienlaicīgi.
Aivars
A
Beidzot šīs kangaru pabiras tiks aizslaucītas mēslainē .
Augusts
A
Vai Kristovskis atdeva no Sluča paņemto naudu, vai nē?
!!!
!
Atkal nebūšot kvoruma.
nost ar jenotiem!
n
VZ+VD gādā ,lai tauta būtu nabaga, bet paši bagāti
KLM - vai Zap-ters nav bāba?
K
Nu īsti veči savas kļūdas spēj atzīt un arī nožēlot, bet tagad redzu, ka Zap-ters to nespēj un negrib. Tagad sprukās esmu es -KLM! Vai es - KLM - neesmu šīs bābas tribūns? Nu palīdziet, ļautiņi, man ar atbildi!
ﭼﻮﺭﻭﮞ ﮐﯽ ﻣﻮﺕ
Nē tu esi truls niku zaglis!
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas