Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pilsoniskā savienība: Pedofila biznesa partneris uz mums ēnu nemet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
No paša sākuma saku, pedofīliskajā savienībā ir kaut kas pretīgs, vēl nedefinēts. Prasts populisms, nacionāļu un liberastu savākšanās zem viena jumta jau zināma lieta, bet kaut kas glumi ļauns no no viņiem vētī!
y
y
TV3 - pedofils, precējies ar vietējo virieti, izmantojis 33 bērnus pēc paša vārdiem LNT - apmēram tas pats TV1 protams - par precībām ar vietējo Nīderlandes virieti - ne vārda!!!!!! TV1 un Latvijas radio - kā tad būs, "ģimenītes" saites pieminēsiet?
Varbūt
V
Varbūt tiešu ēnu nemet uz PS, bet viela pārdomām ir gan. Kaut kā pārāk daudz sakritību....
Ja kas
J
Ko ta Viņķelis tā metas aizstāvjos?
Jānis
J
Ja mani atmiņa neviļ, tad vēl viens PS Rīgas domes deputāts Jānis Mārtiņš Skuja, ar vidējo izglītību, reklamēja Pilsonisko savienību PS krekliņā XXL klubā uz pašvaldību vēlēšanām. Vai tik arī nebija Tentera draugs? Neatceros gan, ka PS būtu no tā toreiz norobežojusies.
Ducal
D
Butu gan japarbauda Vienotibas biroja un deputatu datoru saturs, minu ka dažiem un dažām būs pa porno bilžu mapītei.
antipedofils
a
Vai šis "brālītis" nav paziņa Jānim Jenzim, bijušā kult.ministru padomniekam? Cik zinu "zilais" ir noteikti. Var būt pat patīk mazi puisīši?
vispār
v
jā, un par to visu tā skolotāja jāatlaiž, vai ne? :D
naf naf
n
Jocigs raksts. Tik pat labi vareja uzrakstit, ka Miķelsonam ir bralens, kuram ir kaimins, kura mamma strada par skolotaju.
žoržs
ž
Lasot rakstu nevar lāga saprast, tik ļoti tas samudžināts, - par ko tas īsti un kas tai bildē redzams - aizturētais pedofils vai tas otrs, kas PiSā darbojies. Pēc tās partijas piesaukšanas varētu nodomāt, ka pedofils PiSā bijis kādā ietekmīgā matā. Bet taču nē - tas izrādās pavisam cits cilvēks.
Lelle
L
Vai! vai! vai! Es vairs nevaru. Vai!
d
d
Vienotības pedofilu bran`dza, tāpēc jau tā Ēlerte savulaik dega par homiķiem.
AAB
A
Kāds sakars ar šo visu partijai? Aizturēja Miķelsonu, kurš nav PS biedrs, viņš pazīstams at kaut kādu Tenteri, kurš ir bijis PS biedrs, bet saka, ka neko nezina par Miķelsona darbiem. Un atklāti sakot, nav jau pamata viņam neticēt, ka viņš nezina, kaut arī ir pazīstams jau ar viņu 10 gadus. Tu, piemēram, zini visu (pilnīgi visu!!!) ar ko Tavi draugi mājās nodarbojas?! Es, piemēram, ne, un cik nav bijuši gadījumi, ka visi apkārtējie saka - re, kur labs cilvēks, kaimiņš, tēvs saviem bērniem, bet galu galā izrādās, ka pedofils, izvarotājs, un slepkava. Arī Tavu draugu vidū tādi var būt.
Tiešām par ko raksts, par Miķelsonu vai par Tenteri? Teikums "man ar šo cilvēku bija privāta pazīšanās vairāk nekā desmit gadu", ja tas teikts par rakstam pievienotā foto redzamo 27 gadīgo Miķelsonu, šīs lietas kontekstā varētu būt visai divdomīgs... hm hm hm
Palermo sveiciens
P
Tev vairs runa nav par dubultajiem standartiem, bet pilnīgu ...... miskasti! Laikam zēniem ļoti vilinoša likās minētās partijas vide un partijā piemītošais komunikācijas stils, kā arī debešķīga sabiedrība un pats svarīgākais - zaļais ābols. Varbūt tomēr nebūtu par skādi tikt vaļā no dažādiem dīvaiņiem, apkārtskrējējiem,stukačiem un citiem deģenerātiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas