Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pirmoreiz pasniegs Margaritas Stārastes balvu; to saņems pati rakstniece un Katrīne Pasternaka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žermēna
ž
Latvietis Latvietim Latvietis! Kā nav kauna savējos apriet!!!!!!!!!!!!!! Jūs pat nenojaušat par Katrīnes labajiem darbiem,ko viņa dara sava cilvēciskumā,mīļumā un labestībā,neko par to neprasot pretī,ziedojot sevi un savu laiku!!!!!!!!!! Nokaunaties un padomājiet paši ,kad pēdējo reizi- kādam esat palīdzējuši tāpat vien.........
Pipars
P
Aizsalst dīķi, apsnieg lauki; Nu var atkal itin jauki pikoties un slidināties Un no kalna vizināties. Ziemas drēbes apģērbuši, tomēr visi nosaluši Grib nu gaisu sasildīt, lai var salu projām dzīt. Eņģelīts ar pirkstu rāda- mājiņa ,lūk,sniegā kāda; Aug tur rātni bērni trīs,ceturtais ir palaidnis. Visus bērnus apciemosim, katram kādu balvu dosim! Peles, kaķis, suns un truši visi kopā sanākuši Jautri gadu miju svin,veco naidu nepiemin! (Margarita Stāraste) JAUKU DZIMŠANAS DIENU! Piebildi: kāpēc mums ir tā, ka viss, kas labs, tas jāsacūko? Lai tā Katrinīte drusku apsēžas un padomā savā nimfomānijā par ko viņa pati sevi pārvērtusi.Un svin- 8.martu. Bet balvu būtu pelnījuša: Ilona Ceipe (māksliniece), Māra Cielēna (rakstniece), Inese Zandere (dzejniece) utt. Bet Katiņai, lai nav tukšā, ĒĶA balvu, būs godam nopelnīta i bez ziepju gabaliņa rokā.
zelmiņš
z
Līdz ar Jums apsveicu Margaritu Stārastes kundzi. Ja kultūras NAV, tad nav arī,ko gaumēt.Nevajag, lai visiem būtu labi,bet nevajag visus kritērijus pazemināt līdz šlāgeraptaujas līmenim un tautas mobilai nobalsošanai.
santa
s
vissirsnigakie sveicieni manai tantei dzimsanas diena - 96 gadi! Par K.Pasternaku - jautajums " zobugals" - tad kas so balvu butu tiesigs sanemt - vai Jus??? ja neesat ar to apmierinats. Nominacijas tiek pasniegtas parasti par ieguldijumu. Ipasi kultura. gaumes ir dazadas un visiem nekad nebus labi. Priecajos, ka M.Starasti atceras
ZOBUGALS
Z
Ja nu kaut kas nav vairs smieklīgi, tad tas ir Pasternakas- labestības eņģeļa kults, Ēķa uztaisīts. Labestības eņģelis Ģimeņu dziedāšanas svētkos kā kuģa M sabāž pirkstus mutē un svilpj, Reiniks uzaicina- bāba svelpj vēlreiz. Caurām dienām un naktīm skan viņas balsī latviski pasniegtas visnejēdzīgākās filmas. NAUDU pelna. Lai dara,bet lai netaisās par eņģeli un par mākslinieci. Ja Lidija Freimane to redzētu...Paula kaimiņiene, kas Valkā aiz upītes sēžus bij jānoliek, lai to tauku neredz.Ja tā labestība kaut ko maksātu no viņas pašas maka, tad būtu cita dziesma, bet tagad viņa tā izturas. Tāpat kā VVF ar tukšu teatralitāti auditoriju nopērk. Bet auditorija jau 20 gadu metodiski tāda izaudzināta. Pirmkārt ar LNT un Ēķa starpniecību. Mums nekad, ne pie vieniem krieviem nav bijis tāds pagrimums.
mja
m
apsmejos un nedaudz sokaa par "nesaprotu" komentaru.... kapec uzreiz kaut kas, par ko Jus nezinat, saja gadijuma Karla fonds, ir viss lidz ar zemi janolidzina un jaaplieka. Jums pasam/pasai fui. Ta luk. Japriecajas par jebkuru sejas izpausmi, no jums tyacu neviens 5 latus neprasa. besii latviesi, vismaz lielaka dala no viniem. poriecqahjos, ka nedzivoju latvija, tikai negacijas nak no interneta komentariem.
Nesaprotu...
N
... kas tās par dīvainībām? Kas ir Kārļa (Ulmaņa?) fonds un no kurienes tāda Stārastes balva radusies? Kāpēc kaut kāds kaktu kantoris izmanto cienījamās mākslinieces vārdu? Kad ieraudzīju par Stārastes balvu, tad sirds salēcās - tik ilgi par manu iemīļoto bērnības mākslinieci nekas nebija dzirdēts un nu - balvas pasniegšana! Vai tas nozīmē, ka mākslinieces vairs nav? Nē! Prieks! Māksliniece svin dzimšanas dienu! Un kaut kāds Kārļa fonds šito izmanto. Fui! Un kāpēc Pasternakai? Vai labdarība bērniem bija viņas ideja? Vai viņa tur ieguldījusi kādu milzu darbu, organizējot pasākumus un vācot naudu? Vai tās ir viņas smadzenes, kas šo akciju pacēlušas valsts līmenī? Nē! Nē! Nē! Viņa ir tikai seja, tikai aktrise, tikai pasākuma vadītāja. Un balvas pasniegšana Pasternakai degradē tās domu un pazemina Stārastes mūža ieguldījumu bērnu labā. Māksliniec, Jums kaut kāda Kārļa fonda balvas nevajag. Jums ir mūsu - kādreizējo bērnu un mūsu bērnu mīlestība un atzinība. Paldies Jums par mūža darbu! Man kilntsakmini neveļat, Man pieminekli neceļat...
n.b.sk.m. Ženija Irbe
n
Margaritai Stārastei un Katrīnei Pasternakai suminājums, bet ... vai, teiksim, Nobeļa balvu Nr. 1 arī pasniedza pašam Nobelim un Puliceru Nr. 1 pašam Puliceram? Vai šis ir atkal no sērijas "tikai Latvijā"?
Zane
Z
Sirsnīgi sveicieni Margaritai Stārastei! Lai Dievs dod veselību! Tomēr nesaprotu, kas tas par Kārļa fondu, ko šis fonds vēl dara, izņemot medaļu pasniegšanu? Un mazliet dīvaini ir Stārastes apbalvojumu pasniegt pašai Stārastei.
Paldies!!!
P
Vissirsnīgākie sveicieni māksliniecei dzimšanas dienā! Viņa radījusi manas bērnības mīļākās grāmatas, tās lasīju arī saviem bērniem un nu tās tiek rūpīgi glabātas mazbērniem, jo tik mīļas un sirsnīgas ilustrācijas vairs nav.
Labs gadījums
L
Ka Margaritai Stārastei, tas saprotams, bet ar Pasternaku jūs visi muļķi palikuši. Vēl vajag Džilindžeram par bērnu seksuālu izglītošanu un TV direktoriem par jaukajām filmprogramām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas