Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pirms vēršanās Latvijas vēstniecībā Lužkovs lūdzis Lielbritānijas vīzu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aaa
a
Jā, jā, "Krieviju viņš pamest netaisās", taču ka apsvilis skraida pa vēstniecībām, ka tig dabūt kādu papīrīti, kas ļautu dzīvot ārpus Krievijas! :))
Abrams
A
Luzkovs ir zids un tas, ka vins ienist un nicina Latvijas valsti un latviesu tautu nekads jaunums nav tas nav. Paldies ka manis necienita L.Murniece, jo es uzskatu ka vina ir zagle, tapec ka ar valsts masinu vizina savus bernus uz skolu, ir pienemusi pareizu un izsvertu lemumu un so smerdeli Luskovu ir ielikusi melnaja saraksta, ko nekad nebutu spejigs izdarit A.Pabriks, M.Riekstins, Slakteris, Veldre, jo to negribetu Skele un Sleseris, Zdanoka un Plineris,,,/ Loti labi un palniti butu ja sim zidu nacistam nelautu iebraukt neviena no ES dalibvalstim.
fiksais
f
Varbūt drīzumā Latvijā neielaidīs ādas krāsas dēļ? Vai te neož pēc kārtējās dīvainības? Pret pensionāriem specvienību, te onka runā, kas dāmītei nepatīk... kā beidzās tas stāsts par bērniņu vizināšanu uz skolu ar dienesta auto un šoferi?! Vai tas nepierāda to, ka Latvijā ir beigusies demokrātija? Kāds saimnieka zvans un mēs sākam dalīt cilvēkus pēc to uzskatiem? Vai visa tā Jeģinstvas demokrātisko vērtību piesaukšana nav tikai tāda verbālā caureja no dažādu ranga pajoliņu mutes?
palicējs
p
5 kolonna
Ēriks
Ē
Briest kārtējā lieta Eiropas cilvēku tiesību tiesai, ko Latvija zaudēs... Kā jau norādija "a", tāds likums (diemžēl) pieņemts un nekādā gadījumā demokrātiskā valstī nedrīkst cilvēkus šķirot pēc vienas politiķes simpātijām vai antipātijām. Ja godīgi, lai cik man nesimpatizē Lužkovs, ja jāizvēlas starp viņu un Mūsrnieci, nezinu no kura lielāks ļaunums.
Taradaikins
T
Lielbritaanija viņš pats noraustiijaas , jo tur sosluživci ar poloniju draudzeejas....
Alberts
A
Britiem neder, bet te tai impeeriskajai meesluvabolei buchos kaajas ! Re ! Jau dazhi politikji berzee savas netiiraas rokeles un gaida ka vinjiem kaut kas atleks ! Eh latviesu antinji ! Kaut arii itkaa augstos amatos, bet tomeer ir un paliek antinji !
Klaidovičš
K
"Viņš vienmēr ir teicis, ka vēlas palikt Krievijā," --- tātad skaidrs, kāpēc viņš vēlās dzīvot Latvijā!
borcinsh
b
"Viņš nav pelnījis [šo statusu] savas negatīvās attieksmes dēļ pret mūsu valsti"... ------- var padomat, kaa taa "attieksme" pret savejiem tautieshiem, krievijas opozicionariem, vinam bija - cita !? PS. un kaa "izskatisies" pec tam Latvija godiigus-krievus aciis ?... mums pashiem jau sen bija jaizsutit no Latvijas visus komunistus ! tapec ir - bardaks valstii, ka neizdarijam to !
vē vē vē vakars el vē
v
nu re kā, tad jau sanāk, ka Krievijas pāridarītāja Latvija ir tikai otrā izvēle :D
a
a
Paga, a kāpēc NAV? Likums pieņemts, klusākie bandīti var, skaļākie nevar? Atceliet to likumu un lieta būs atrisināta.
Tīna
T
Naudas ieguldījumi un iegādātie īpašumi nevar būt kritērijs uzturēšanās atļaujas iegūšanai, neņemot vērā LOJALITĀTI! Neesi lojāls,- durvis ciet! Nekā citādi!
Rīgas dome
R
Kārtīgs vecis, lai brauc šurp. Blondīnes noslauks pēc notīm. Būs tautsaimniecības uzplaukums.
viks
v
NAV PELNIJIS , PUNKTS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas