Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pirms ziedojumu vākšanas Bērnu slimnīca piedāvās konsiliju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Financialis
F
Jums bērni ir??? Ja jau ir - tad es jūs nesaprotu tagad.... Ja vēl nav - tad tagad vēl saprotu...
Ieva
I
A ja nerūpējas valsts, un ierēdņi, piemēram, cilvēkam, kas nav pieradis cirst dūri galdā, muld acīs skatīdamies vai, kas vēl izplatītāk, liek justies kā pēdējam mēslam?
ooo
o
Es uzskatu, visa šī ziedošana ir NEPIEŅEMAMA, Pirmkārt Valsij jārūpējas par saviem pilsoņiem un jānes atbildība par tās veselību. Otkārt ētiski būtu šajā laikā nespēlēt uz cilvēku jūtām.
Ieva
I
Turklāt nevajag putrot NEIZDZIEDINĀMU ar NEDZIEDINĀMU. Jo ir ļoti daudz neizdziedināmu slimību, taču cilvēks lieto zāles un jūtas brīnišķīgi. Savukārt ar NEDZIEDINĀMAJIEM problēma tāda, ka ne visi nomirst ātri un skaisti kā vācu seriālos, taču paliatīvā aprūpe mūsu valstī.....
Ieva
I
Paskaties, cik daudzi "normālie" izaug par dzērājiem, smēķētājiem....Cik daudzi uzēd 2. tipa diabētu, kas, piemēram, ir galvenais iemesls nieru pārstādīšanai....Un Grantiņš, starp citu, arī ir vesels fiziski un absolūti pieskaitāms garīgi.
ZB
Z
Nespļauj akā, no kuras, iespējams, pašam būs jādzer. Mētāties ar tādiem vārdiem var tikai tas, kas pats ir kropls - mazākais savā domāšanā
zvirbulēns
z
Tā jau ir, kamēr noņemamies ar neizdziedināmi slimajiem, normālie nespēj izaugt par kam derīgiem :(((
Ieva
I
Ja tev patīk būt par eksperimentu dzīvnieku, tas nenozīmē, ka citi to ir pelnījuši. Tiesa, ir vērs pašķirot gadījumus (ne tikai operācijas), lai nodalītu to, ko šeit nevar veikt iekārtu trūkuma dēļ, no tā, ko vienkārši neprot. Jo operācijai var pieaicināt viesārstu, visas tās mistiskās stimulēšanas un masāžas var iemācīties (ja tām vispār ir pamatojuma)....Delfīnus tiesa diez vai iegādāsimies, taču reitterapiju gan bērniem varēja apmaksāt.....
zvirbulēns
z
Būtu ar likumu jāaizliedz ziedojumus tērēt ārpus Latvijas, arī ārstēt.
To Q
T
Jūs pats tikko apliecinājāt, ka esat bezsmadzeņu kroplis šādu komentāru publicējot. Novēlu visiem vecākiem, kas saskārušies ar bērnu slimību, izturību un ticību.
Ieva
I
Piedod, bet parasti tas vienkārši gadās. Arī tāpēc, ka daudzi smēķē, ierēdņu un daļas sabiedrības attieksme ir tāda, ka vispār nevajag neko dzemdēt........Turklāt, vai tad valstij lētāk to bērnu ir atstāt tādu pašu, kā piedzimis?
alias
a
Latvijā ir Ārsti un ir ārsti. Ir Ārsti, par kuriem var teikt - izdarīs visu iespējamo, lai bērns būtu vesels un vēl vairāk. Un ir ārsti, kuriem uzticēt sava bērna veselību vai pat dzīvību ir noziegums pret savu bērnu. Tas ir viens risks. Otrs risks ir Latvijas medicīnas birokrātija. Kamēr tiec līdz diagnozei, kamēr simtiem ierēdņu izskaidro, kas un kā, lai dabūtu nepieciešamos dokumentus, var jau būt par vēlu. Tāpēc arī bieži vien vecāki cīnās paši un vāc ziedojumus, lai bērns patiesi būtu vesels. Un šādu vecāku priekšā ir cepuri jānoņem nevis viņiem vēl papildus problēmas jāuzkrauj.
Q
Q
Nevajag kropļus dzemdēt.
afigenno
a
Pacienti bieži vien izvēlas operācijas ārvalstīs, jo ar LV ārstiem ir grūti komunicēt - LV ārsti īpaši daudz neiedziļinās lietā, ja nav iedots kukulis. To taču visi zina. Un paši pēc tam ceļ brēku, ka tādas pašas operācijas kā ārvalstīs veic arī LV. Ārstiem ir izdevīga pašreizējā situācija - mazas algas, lieli kukuļi.
Saprātīgi
S
Ļoti prātīgs lēmums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas