Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Plāno vākt parakstus krievu valodas atzīšanai par otru oficiālo valsts valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kobra
k
nu riktīgs > sātana mūlis tai bildē !
ok
o
un kāds pēc būtības ir paziņojums Spānija ir spāņu valsts, vai Itālija ir itāļu valsts? Arī fašistisks?!!! Cik tālu var aiziet savā liekrievu šovinismā! Ja saka, ka Latvija ir latviešu valsts, tas nebūt nenozīmē, ka šeit nevar dzīvot vēl 100 citas tautas. Taču latviešiem Latvija ir vienīgā tēvzeme, lai cik banāli tas izklausītos. Vai kādam rastos šaubas par teicienu: Krievija ir krievu valsts?
ok
o
šķiet, beidzot ir skaidrs, kāpēc Latvijā ir nepilsoņi - lai veiktu šeit reakcionāras, pret valsts suverenitātri veiktas darbības. Ikviens, kurš vēlas likumīgi iesaistīties valsts darbībā, ir kļuvis par pilsoni. Un salīdzināt nepilsoņus ar ES pilsoņiem ir vienkāršs sofisms, jo mēs esam ES dalībvalsts, bet neesam NVS dalībvalsts. Tas ir kā 2x2, bet joprojām puse pasaules mums mēģina iestāstīt, ka 2x2=5
Milda
M
Sācis būtu vākt parakstus, kuri Latvija nevar iemacīties valsts valodu un kuri gribētu atgriezties Krievzemē. Tad paskatīsimies !
borcinsh
b
tieshi ar tadu purnu - 1917 g. "krrrievu civecini" iztaisija lieloktobra revoluciju .
nekauņa
n
tu esi bikses pietaisījis ? Ko citādi mauro tādus idiotismus ?
kobra
k
kā traku baiļu ķerta kobra komunistu slēptā čeka dreb un glūn uz visiem no automāta stobra !
nekauņa
n
A NAFIG LATVIJI NUŽNA TVOJA TUPAJA DEBIĻNAJA MORDA !!! KATISJ TUDA GDE OT KRAJA I DO KRAJA STOILA STAĻINSKOGO RAJA !
Dens
D
Parādnieks un & ar savu stulbumu visu šo putru ievārīja un uzprasījās uz nepatikšanām, arī otrajā pusē radikāļu pietiek, un process ir sācies. No tā labuma nebūs nevienai pusei, jo nevar uzspiest cittautiešiem pāriet uz apmācību latviešu valodā no pirmās klasītes, ja tam nepiekrīt bērnu vecāki un krievu sabiedrība kopumā. Tāpat arī Lindermana iniciatīva ir lemta neveiksmei, jo otra valsts valoda šeit nevar būt un nebūs. Bet tiks izniekota budžeta nauda, lai šos referendumus organizētu, kuri tāpat beigsies kā sākušies, jo radikālisms tagad nav modē, ko liecina ar lielām grūtībām nacionālistu savāktie nedaudz vairāk kā 10 000 parakstu, un varbūt , ka daļa vēl atkritīs un nemaz 10 000 nebūs???
Dr.xy
D
God.kobra,pec Jusu komentara,es saku cienit cuuskas.
borcinsh
b
"....gatavojoties vākt iedzīvotāju parakstus, lai rosinātu krievu valodu atzīt par otru valsts valodu Latvijā..." ------ mums jau sen bija jasavakt iedzivotaju parakstus lai izsutit to udiotu projam no Latvijas !!! ( kaa to izdarija "demokratiska" krievija ! )
kobra
k
ČEČENU VALODA !
kobra
k
Bet vai tad nav pienācis laiks salikt punktus uz I ??? Šeit nedrīkstētu atrasties neviens kurš ir ieradies ar krievu tankiem !!!Kurš ir mīdījis kājām mūsu karogu !!! ŠEIT IR TIESĪBAS ATRASTIES TIKAI TIEM KURI IR LOJĀLI LATVIJAS VALSTIJ !!! Esmu par to ka katru sarkano fašistu tiešām deportētu !!!
Valdis
V
Lai tie nolādētie urlas iet izkārnīties ar savu otro valsts valodu! Te ir Latvija, nevis degradējusies Urlestāna!
Fui
F
Atkritumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas