Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PLL atkal paraksta memorandu – šoreiz ar arodbiedrību savienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Tas būtu ar lienes ielas meitenēm! Nevar būt ,viņas nepieņemtu par' labu latviju mums 'aicinājumu .
kuku
k
Oooo, Vienotības uzpirktie bļāvēji parādījušies - Nata, Viesulis, eu. Beidziet vienreiz ķērkt. Ko Vienotība ir labu darījusi - NEKO. Tas ka paši sevi slavina - viņi redz vedot valsti ārā no krīzes - muļķibas - viņi ved tikai dziļāk krīzē, jo tās slepenās vienošanās ar SVF un PB valsti ved tikai dziļāk bedrē. Vienotība neko citu nav darījusi kā tikai griezusi pabalstu un pensijas, bet kad jāatbalsta Latvijas rūpniecība, jāsilda ekonomika, tad viņi ir pilnīga nulles. Arī vakardienas "milžu cīņas" Zemgalē parādīja, ka Ēlerte māk tikai skaistus saukļus izteikt un riet. Un vēl Ēlertei steidzīgi būtu jāapmeklē zobārsts, tas ir nesglīti, ja sieviete atļaujas nelabot zobus un neveikt zobu higiēnu.
eu!
e
Kas tie tādi par Rībentropa paktiem, kurus PLL slēdz pa labi un pa kreisi? Sāka ar valsts galveno pensionārieni, tagad ārodbiedrības, vai ar baznīcām slēgs tā atklāti, vai paklusām? Mūspagasta vecmeitu biedrība arī būtu gatava uz saprašanos, ja rosinās izprecināšanu līdz vēlēšanām.:)
Viesulis
V
Privatizēt jau PLL netaisās, bet prihvatizēt gan - tieši tā kā to darīja līdz šim! Apbrīnojams letiņu stulbums...Visus tos aunus, kas uzķeras uz šīs PLL populistiskās makšķeres, vajag organizācijas biedriem padzīt no amatiem! Nav brīnums, ka Latvija bija tādā bedrē, ja pastāv šāda lētticība!
karla
k
kāpēc, ja kaut kas labs tiek darīt par labu latvijai uzreiz jāgāžas virsū ar negācijām? jautājums natai - Kas liedz Vienotībai rīkoties un sadarboties ar arodbiedrībām? Kā vienmēr tikai bļaut māk! kur reālie priekšliku, ka uzlabot cilvēku dzīves kvalitāti????????
Tā nu tas ir...
T
Latvenergo privatizēt jau neļauj tautas nobalsošana,referenduma rezultātus neviens nav atcēlis,ja kāds ir aizmirsis ka tāds ir noticis. Arī par Valsts mežu un Latvijas dzelzceļa privatizāciju neviens nav runājis.Pliks populisms un izrādīšanās, ja kāds to visu taisītos privatizēt PLL biedri rindā būtu pirmie.
nasca
n
Rīkojas Vienotība. PLL partijas aktīvi rīkojās valsts izzagšanā, kas radīja tagadējo situāciju. Nezin kāpēc PLL rīkojas tikai vēlēšanu gaidās, bet to nedarīja agrāk? Vai ne Godmaņa valdība ar LPP/LC & TP "svētību" nepasliktināja situāciju miljonus no tautas naudas iegrūžot Parex trekno noguldītāju glābšanai?
nata
n
ā, tātad tūrismam, tavuprāt, nav nekādas perspektīves? labāk sēdet, neko nedarīt, vāvuļot un gaidīt laimes lāci?? manuprāt, Par labu Latviju iecere stimulēt uznemējus izveidot jaunas darba vietas ir uzteicama šajos apstakļos. Tas iekustinās mūsu ekonomiku!
karla
k
Izskatās, ka Par Labu Latviju ir vienīgie, kas jau tagad rīkojas lai uzlabotu cilvēku dzīves līmeni!
!
!
"Abas organizācijas uzskata, ka „100 latnieki” nav ilgtspējīgs risinājums, informē PLL preses sekretārs Edgars Vaikulis." Es uzskatu, ka Šlesera izsapņotā tūrisma joma (baros brauc vien lētuma meklētāji) iemāca tikai mazgāt traukus, apteksnēt alus strēbējus un smaidīt par katru santīmu, ko piedzērušais viesis visžēlīgi atmet kā piedevu pie MINIMĀLĀS algas. Minimālā alga + dzeramnauda, tāda ir šīs jomas klasiskā formula, To zina ikviens, kas vispār kaut ko zina. Tad nu turpiniet sapņot par trauku mazgāšanu un grīdu slaucīšanu kopā ar PLL. Melns darbs maziem cilvēkiem melnā laikā (naktī, kad normāli cilvēki guļ). Un tā jums arī vajag!
Purva bridejs
P
No sis vienosanas vismaz var nojaust, ka budzeta samazinajumi, ja tadi bus nenotiks tikai uz vienkarso cilveku rekina.
Purva bridejs
P
skiet, ka Par labu Latviju atbalstitaju loks parliecinosi klust arvien lielaks
Viedais
V
Lielais žetons Par labu Latvijai par šito. Viņi ir vienīgie kuri ir vienojušies ar arodbiedrībām! Nu tiešām par labu Latvijai!
jee
j
pareizi darīts. ir svarīgi atdzīvināt valsts ekonomiku, lai tam sekot arī uzlabojumi arī ģimenēs. par labu latviju ir vienīgie, kas šādu vienošanos ir panākuši. pārējie klusē. top skaidrāks, kuram patiesi ir idejas par to, kā lietas vērst uz labo pusi
M
Re, kur istais ceļš uz valsts ekonomikas atveseļošanu! Tā turēt, Par labu Latviju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas