Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PLL sarakstā – no aizvainotas režisores līdz Armēņu apustuļu baznīcas pārstāvim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Šis Imants Kalniņš (1962) jau izsenis ar tām partijām ņemas (bija TB, tad TP). Viņš ir Vecmīļgrāvja (2.) mūzikas skolas direktors (tur rajonā Pēterkops un citi jauki ļaudis grozās). Pelēcīgs kordiriģents; no partijām arī pats un skola barojas. Bija Rīgas Domē, bet pašreiz sarakstā neatrodu... Bet nepazudīs jau, it īpaši šajos PLL trūcīgajos kadru apstākļos...
edzus
e
Kārtējo reizi atkal visādi klauni savākušies. Būtu labāk darījuši to, ko var un māk, nevis deldējuši bikšdibenus zaglīgās liekuļu varzas pavadā. Līdz ar šo gājienu par tautas cieņu un mīlestību varat vairs pat necerēt.
Latviete
L
Zagļi pieteikušies pie barotavas .....
elija
e
Sorry! 5-já rindkopá no augsjas -" paliek atkláts".
elija
e
"Bet augstie priesteri sakúdíja ljaudis , lai labák tiem atlaistu Barabu"(Marka 15.,11.) Baraba tomér pienjéma DIEVU, par augstiem priesteriem tas ir maz ticams. Arí sodien augstiem priesteriem loti mílji ir tiesji tá bezdievígá tautas dalja,jo tie, kas Latviju ir izzagusji un garígi degradéjusji nav DIEVA bérni.Vinji jau to pat atkláti pauzj.Tas jautájums, kápéc músdienu augstiem priesteriem (Vanagam,Pújatam u.t.t.) mílji ir tie, kas kliedz, lai Pestítáju sit krustá, paliel atkláts.Nav dzirdéts, ka bazníca atbalstítu kádu godígu politikji - tikai tos, kam ir nauda un nav svarígi ká tá iegúta. Kam ir acis, tiem derétu saskatít, bet kam ausis - saklausít! Nevar kalpot DIEVAM un velnam vienlaicígi! Un no savas izvéles nekur neizbégt - to vajag njemt vérá tiem, kas patiesi DIEVU meklé
diezgan glupi
d
jāatzīst, ka diezgan nožēlojams saraksts biedram A un A ir izveidots.
der Man
d
KĀ balsosit, tā būs!
kretīni
k
arī CITU Imantu Kalniņu atraduši - dz. 1962., pabeigta Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija, 1991, mūziķis derētu paintervēt, kāpēc tad šo aicināja un kāpēc šis piekrita :))))
no Jūrmalas
n
Izsakām līdzjūtību Kreituses studentiem - tik nožēlojama pārdošanās un tik neojektīva Vienotības lādēšana! Ar tādu naidu, ka nepatīkami uz šo pārvērtušos sievišķi skatīties. Te nu bija "neatkarīgā "asociētā profesore!
lauķe
l
Nepārsteidz, ka sarakstā ir vesela rinda impozantu savecējušu vīreļu, bet ko šajā kompaškā meklē Miņins........Vai tad sportam jau strīpa pāri?
vecis
v
Vislabāk man patika Poļiščukas latviešu valodas prasmes pašnovērtējums: "brīvi pārvaldu"! Pirms kāda laika dzirdēju vienu interviju, kurā viņa stostījās un rīstījās mēģinot pāršpļaut pār lūpu dažus vārdus "brīvi pārvaldāmajā" latviešu valodā... :))
bbc
b
super raksts, īpaši jau virsraksts. bija vērts ziedot dārgās minūtes, lai iepazītos ar PLL vēlēšanu sarakstu. izskatās pēc sportistu un mākslinieku saraksta.....
vēlētājs
v
Ja Armēņu Apustuliskās Baznīcas pārstāvis būtu sarakstā ar kādu no pirmās kārtas numuriem (ar reālu iespēju tikt ievēlētam), tad varbūt es pat pārvarētu savu nepatiku pret šo apvienību PLL kopumā un atdotu savu balsi tieši par viņiem. Jo tā ir ļoti godājama Baznīca. No šī rakstiņa es arī uzzināju, ka viņš ir Alida Tūrs prezidents. Turpmāk interesēšos par šīs tūrfirmas piedāvājumiem, ko līdz šim nedarīju, jo domāju, ka tā ir no tām ne visai uzticamajām krievu firmiņām, kas var "uzmest".
tetris
t
Poliščuka: "Pagaidām mani neviens politikā nav aicinājis, bet nezinu, kas notiks rīt." === To viņa teica, JAU BŪDAMA Tautas partijas biedre. Tā ka šai dāmītei melošana nebūs jāmāca. Absolūti tēpiska izpratne par to, kā piezīsties pie valsts naudas. Kreituss savā nenoteiktībā un nekonsekvencē varēja būt jebkurā sarakstā, kaut vai sociāldemokrātu, vienkārši neviens tādus aizmirstus dinozaurus līdz šim nebūs uzrunājis. Un Kreitusei ar viņas agresivitāti, iedomību un neapmierināto godkāri šī balotēšanās rādās kā sava svarīguma apliecinājums, atgriesties starmešu gaismā, atkal būt nozīmīgam - kas nu kuram ir tā vājā vieta, kas liek kļūt par klaunu un podziņu spiedēju.
ilo
i
Man patīk PLL emblēma. Tajā pateikts viss, kas tiks Latvijai, ja šī apvienība tiks ievēlēta - apaļa 0. :DDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas