Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Ploriņš: slimnīcām jau šobrīd piešķirtas kredītbrīvdienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
_...Bet kur likt tos liekos aparātus... patiešām jātaisa garagesale!_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tas ir briesmigi, iepirkta aparatura nespes nolietoties bet morali novecos, pardot to varetu labi ja par 1% no sakotnejas vertibas, no 300 mio atgut 3 mio. drausmigs triecienspeks bus Rozentalei kopa ar padomnieku valsts mantas izputinashana G.Berzinju.
Financialis
F
Un kāmdēļ tad ja ne politiskās konfrontācijas dēļ Jaunais Laiks neņem nost oranžajiem zagļiem VM un nesaved viņu kārtībā??? Vai ne tādēļ, lai pirms vēlēšanām parādītu, ka oranžie ir looseri un JL ir topā? Un vai par to, ka JL to pierādīs ir jāmaksā slimajiem valsts iedzīvotājiem???
Kaspars Gasūns
K
Piekrītu, ka Ploriņa teiktais jau it kā atspēko Apiņa argumentu. Tomēr nevajadzētu tik viegli paļauties uz ierēdņu/politiķu teikto. Tikai tad, kad tiks pateikts, par kādām summām un cik lielam slimnīcu procentam šādi atliktie maksājumi ir nokārtoti, tas būs ņemams patiešām nopietni. Tomēr lielākā problēma ir tajā, ka visa šī aparatūra ir iepirkta ne plānveidīgi un bez noslodzes vai lietderības aprēķiniem. Un dziļākais situācijas risinājums būs tikai šo aparātu "tīkla" un to lietošanas kvotu (nauda, ko valsts piešķir izmeklējumiem un kuras trūkums arī izraisa rindas) optimizācija. Bet kur likt tos liekos aparātus... patiešām jātaisa garagesale!
?
?
nu šobrīd gan ir tāda situācija, ka bankas ļauj nemaksāt neko, tai skaitā, pat procentus nē....
Apsmējos!
A
He he..., 13.08.2009 14:04 ...man JL vietā būtu kauns par tādu tirgus līmeņa Apiņa atrunām, jo arī Ārstu biedrība vainīga pie visām nepatikšanām un nesakārtotības...kaut gan Demagoģija nevis reāli darbi laikam ir krasākā JL jaunā padumņika iezīme... Ārstu biedrība jau tagad ir valsts organizācija, jo ir tiešā Premjera kontrolē un uzraudzībā?????? Kas tas par JL un NVO mistrojumu???? Bet jančuks kā jau jančuks spēlē uz publiku un par lietu viņam nospļauties, jo viņa sia arvien sēž pie valsts televīzijas pupa... un tik slauc...
jupis
j
No kā tad slimnīca smaksās, ja aparatūra nav noslogota un nedod ienākumus? Dabīgi, ka no valsts budžeta, ka viņuprāt un Rozentālesprāt ir bezizmēra!
skaidrs
s
A.Plorinjsh skaidri un gaishi pateica, ka slimniicaam jau shobriid pieshkirtas krediitbriivdienas! Tas noziimee, ka slimniicaam ir dots laiks, lai mekleetu risinaajumus liidzeklju ieguushanai un krediitu atmaksai peec laika, kad taas buus nostaajushaas "uz kaajaam". Tas, ka krediitbriivdienaas tik un taa ir jaamaksaa procenti, tas ir tikai normaali. Veeleeties, lai nav jaamaksaa NEKAS, tas jau nu buutu taapat kaa prasiit, lai no debesiim kristu nauda. Izskataas, ka Apinja k-gs veelas paaraak daudz.
raitis
r
Shoreiz gan vietaa buutu teikt - nevis bankas neapdomiigi deva krediitus, bet gan slimniicas neapdomiigi un absoluuti nevajadziigi iepirka jaunaakaas aparatuuras, ieriices, kuras tagad staav un ruusee, kameer pashas slimniicas ir uz sleegshanas robezjas. Protams, tagad vainiigas bankas, jo taam jaamaksaa lielaas krediitu summas. Visiem ceelonjiem ir sekas. Taas ir milziigas summas, kuras tikushas njemtas... Un tagad vieniigais, kas atliek - domaat ar galvu, iet uz kompromisu ar bankaam un mekleet risinaajumus, kaadaa veidaa maksaat krediitus, bet tajaa pashaa laikaa, nenogremdeejot veseliibas apruupes sektoru.
studente
s
Nezinu, kā ir Veselības ministrijā, bet RTU kā pasniedzējs Ploriņš bija vienkārši kruts. Jēdzīgākais no visiem- sistemātisks un cilvēcisks reizē. Jācer, ka tagad ir tāpat.
Fašists
F
Vinkārši ir jādara: jāpieņem likums, ka slimnīcu parādi ir atcelti. Ja bankas ko muld pretī , tās jāsoda, jāuzsūta armija.
jupis
j
Būsim patiesi - tāda anarhija ir valdījusi visus gadus kopš neatkarība satjaunošanas - citādi nebūtu tādos dubļos līdz ausīm nonākuši.
Manuprāt,
M
nav tādas naudas (tik daudz nodrukātas), lai apmierinātu TP dakteru un Rozentāles kundzes prasības. Kuru, galu galā, par šīs sistēmas izveidošanu sauks pie atbildības.
Bērtulis
B
Kādi politiskie pretinieki laikā, kad valstī ir visaptveroša krīze? Par ko Jūs kārtējo murgojat laikā, kad VM ir novesta līdz kliņķim un ministre nevar savilkt galus kopā un iesniegt datus ministru prezidentam par budžeta izlietojumu ministrijas centrālajā aparātā un aģentūrās, bet visu laiku, kā ats bija redzams Domburšovā aizbildinās ar frāzi, ka viņai tadi dati ir? Būsim godīgi, ja ar kādu mediķu kliķe izrēķinajās, tad ats ir Auders!
Kārlis
K
Tā arī vakardienas runāšanā nebija neviena vārda par to, ka bez dārgajām zālēm cilvēce ir izgudrojusi arī virkni citu, daudz lētāku efektīvāku un nekaitīgāku paņēmienu. Bet mums taču ir labi tāpāt, kā ir, tikai vajaga daudz vairāk naudas...
lapsa
l
Pēteri, kas tad notika? Vai tad tā nebija tava spārnotā frāze, ka Bērziņš ir vislabākais veselības ministrs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas