Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Poikāns par Lembergu kontiem: svarīga ir naudas izcelsme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zahars
z
Vai tiešām jāpārkāpj likums , lai taptu par viedo?
pats
p
Man liekas, šos sarakstus nopludinājis pats Lembergs, jo tajos nav nekā īpaša, bet Lembis atkal var stāstīt, kā visi viņu apceļ.
Klētnieks
K
Latvijas augstākajai Valsts varai jāzin,kā mūsu valsts lielās žurkas un pelītes izrīkojās valsts bagātību apcirkņos.
XXX
X
Emma 01:53 Ierosinājums publicēt Labu cilvēku kontu saturus vedina domāt, ka Poikāns viniem neuzticās. === Bet protams! Arī es Šķēli un Šleseru neuzskatu ne par labiem , ne uzticamiem!!!
Ventspils Muļļa
V
pirmais avots Lembes miljonu ieguvei nebuut nebuus naftas ieguves , bet nelaikaa un nez kaa mirušis draugs Vitaals Lejiņš , kurš miljončiku draugam iedaavaajis, un arii paareejie nebuus labaaki , bet vien no valsts noslaukyi , citu tik bagaatiigu aaderu jau Katvijaa nav , rassi veel bija pareksaa , kur uz procentiem noliek dažus valsts ļimonu s un staavus bagaats , teepisti jau Ameerikas bankaa nekauneejaas 2 miljardčikus no sociaalaa budžeta pagruust , gaidot lielo piķi banka nobankroteeja , a naudiņa tu tū , par to dereetu pakaart , vai Šveika vaardiem runaajot, uz mieta uzseedinaat muzeja tuvumaa...bet nee , pie mums šie raujas premjeros
Emma
E
Ierosinājums publicēt Labu cilvēku kontu saturus vedina domāt, ka Poikāns viniem neuzticās. Kāds tam būtu iemesls? Vai tiešām Sorosītu inde ir iekļuvusi mūsu jauniešu galvās un saindējusi tās?
Ilmārs Poikāns
I
nesaprotu, ja nemaldos, tad Jaunalksnes lietā policisti tika sodīti par to, ka tika viltus noklausīšanās pieprasījums un viņi nodeva ierakstītās sarunas tālāk, nepildot amata uzliktos pienākumus. Tā kā nevajag tik ļoti čīkstēt un atgādināt Jaunalksnes lietu un vainīgo policistu "sūro" likteni pie katra raksta par kādu datu noplūdi.
Ilmārs Poikāns
I
Es neteicu, ka rokasgramata.com ir slikta vai nevajadzīga, jo publicē tikai Lemberga konta izrakstus. Es teicu, ka uz šo pasākumu skatīšos pozitīvāk, ja rokasgramata.com turpinās publicēt materiālus, ieskaitot materiālus, kas attiecas arī uz Šķēli un Šleseru. Man nebūtu nekas iebilstams, ja Latvijā sāktos "zirnekļu kari burkā" un viņi viens otru iznīcinātu ar kompromata kalniem :)
carlito
c
Kāpēc tikai Šķēle un Šlesers, interesanti būtu apskatīt arī Repšes, Urbanoviča un citu jēli-sarkano "tautas glābēju" kontu izdrukas. Varbūt pat interesantāk par Lemberga.
!
!
Tas liek domat, ka, ja kads meginas un izradisies veiklaks par siem zeniem un meitenem, tad jus personiski garantesiet, ka Latvija neatsaksies pasutijuma slepkavibu serija? Vai ari jums kaut kada zina ir izdevigs sads status quo? Atceros kadu siku pasvaldibas vaditaju, vai kas vins tur bija, kuram bija paradums dzeruma braukt pie stures. Lidz notrieca beigtu meiteni. Skiet, ka tiesa neko vinam ta ari nepadarija. Tad ko - tas smaga nozieguma apsudzetais dzerajs tagad var saukt sevi par godaviru? Jums ir ipatneja godaprata un vertibu skala, zinajat to? Kur jums sadzive dod sadas atlaides? Vai jus neatlaistu no darbavietas, ja uz jums kristu aizdomas, ka jus to slepus apzogat? Kas te ir savadaks pec butibas? Manuprat, jus apzinati pazeminat jau ta lidz atklatai maucibai novesto morales slieksni. Sak, lai zog, ja mak. Varbut tad lai dzer un brauc pie stures, ja mak izvairities? Kur ir ta liela atskiriba? Varbut tev ari vajag sakt apzagt veikalus sikumos, jo nesodits tacu nav zaglis? Zeltlietas tacu var realizet, ta ir nauda! Tev pietiek naudas?
!!
!
Vai nav pa šauru, ja kāds domā, ka dēļ Ventspils šodien tautai ir tik grūti?? Varbūt tomēr problēma ir ražošanas trūkumā?? Varbū tiešām vajadzētu paskaidrot kurš sēkotnējā privatizācijā lēti iegūtos Latvijas uzņēmumus par dārgu naudu pārdeva ārzemniekiem, kas atdāvināja Abreni ar visiem iedzīvotājiem, kā visa banku sfēra nonāca Zviedrijas pārraudzībā ar visu kreditēšanas politiku, kam vajadzēja slēgt cukurfabrikas, lai tagad tā vietā strādātu Dāņu uzņēmums., Kāpēc Latvijā mērķtiecīgi bloķē atsevišķus projektus ES finansējumam utt.,utt. Tas viss taču tautai ir zināms, tāpēc 18.gadsimta sauklis - "ķeriet zagli!" - šodien šķiet pārāk primitīvs! Jāskatās mazliet tālāk..
!!
!
Tas, ka atse'višķai žurnālistu grupai patīk lietot vienvirziena frāzi "smagos noziergumos apsūdzētais", vēl nenoz[īmē, ka kāds zog!! Trīs reizes Smagos noziegumos attaisnotais - nozīmē, ka cilvēks māk likumu ietvaros izmantot trīs galvenās biznesam nepieciešamās īpašības - izpratne, intuīcija un spēja reaģēt"!
borcinsh
b
"Svešu, valsts aizsargātu datu publiskošana ir noziegums. " ---------- ...."neatļauta", bet tomer finansu policija izperk tos datus, gan par 5 milioniem €, lai atgriezt savam valstim un tautai nozagtu naudu ( ari nesamaksatas nodoklus) ! ( vaacijas piemers ) Latvijas finansu policijas darbs pagaidams nav tik redzams, tachu kaut vienam ir jasaakt paskaidrot Tautai - kas ir kas ! kapec Tautai shodien ir gruti ! kaa un kur ir izmantota valsts nauda !!!
borcinsh
b
"Pašlaik man rokasgramata.com aktivitātes vairāk izskatās pēc Lemberga oponentu darbības, lai diskreditētu Lembergu." ------- Piedodiet kungs, kadi "oponenti" var but zaglim, kad vinsh raujas pie varas valstii ? ( zaglim, par "oponentu", var but tikai cits zaglis!)
> noziegums
&
visi šie fakti 1) nav viltoti 2) tiek izskatīti ATKLĀTĀ tiesas sēdē, tādēļ pieejami ikvienam interesentam Nevajag zagt, tad nebūs ne tiesas, ne kontu izdruku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas