Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Policija atrod Daugavpils uzņēmēja līķi

Latgales reģiona pārvaldes kriminālpolicija informē, ka pērn decembrī pazudušais uzņēmējs ir noslepkavots. Policija otrdien paziņojusi, ka atradusi uzņēmēja līķi. Policija uzņēmēju vārdā nesauc, bet presē iepriekš rakstīts, ka ir pazudis uzņēmējs Aleksandrs Taranenko. Slepkavības varbūtējais iemesls ir biznesa nesaskaņas, uzskata policija.

Aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēti divi cilvēki.Aizturētie ir 50 un 46 gadus veci vīrieši, kuriem šobrīd piemērots apcietinājums. Viens no aizturētajiem ir noslepkavotā uzņēmēja bijušais biznesa partneris, kurš agrāk bija tiesāts par ekonomiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem, bet otrs - viens no Latvijā meklējamākajiem noziedzniekiem, kurš starptautiskajā meklēšanā atradās 13 gadus.

Kā iepriekš ralstīja BNS, Lursoft datubāzē atrodamā informācija liecina, ka A.Taranenko bija valdes loceklis un dalībnieks vairākos uzņēmumos. SIA Lat Servise Baltic viņam pieder uz pusēm ar kādu Krievijas pilsoni, kā arī A.Taranenko ir valdes loceklis un līdzīpašnieks uzņēmumos D Pro, Video Security centr un Sergens D.

Pazudušais uzņēmējs savulaik bijis Lukoil Latgale direktors, dibinājis SIA Sventoil.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas