Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Policija meklē krāpnieku, kurš solīja darbu celtniecības jomā Nīderlandē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lady A
L
Vai kads var arii iedomaties, ka vinjam varetu buut arpuslaulibas beerns ??
Egons
E
Tas nevar būt, tas noteikti viss ir safabricēts :))
anglis
a
nu nav jau viss tas tik vienkarsi ka tu tur apraksti,pirmkart jau darbu arzemes latvija mekle cilveki kas neruna angliski ta ka jebkada darba meklesana anglija uz vietas atkrit,jo neviena agentura bez vismaz minimalam anglu valodas zinasanam darba vairs nenem,paris gadus atpakal vel vareja atrast paris agenturas kas nemas ar sitiem memajiem,tacu tagad nezinu nevienu.palauties uz radu un draugu solijumiem-brauc tik surp,darbu atradisim-ari ipasi palauties nevajadzetu,esmu paris tadiem draugu draugiem kam bija sasolits darbs palidzejis,paldies vairak negribu.kura vieta izire istabas par 30 marcinam nedela???normalaistaba maksa 50 marcinas un vairak plus rekini,ja kads sola par par 30 tad tas bus riktigs bomzatniks vai ari maja viens otram dzivo uz galvas.
x
x
Butu nemis piemeru no kabatzagliem autoosta jau vairakus gadus zog, pat autobusu soferi vinus pazit pec sejas bet Policija lauj viniem zagt!
x
x
Nav labi, visu naudu gribeja savakt pats ar Policiju nemaz nadaloties. Ta tacu ir krapsana!
fff
f
izskatas pec krieveli.un drosvien jau lv vairs neatrodas.varbut pats strada niderlande
Muiznieks
M
Atvainojos par tik intīmu jautājumu, taču tomēr: Vai vīrietis runāja latviksi, krieviski? Es saprotu, ka tas ir cilvēka cieņu pazemojošs jautājums (sevišķi gadījumā, ja cilvēks nav runājis latviski), taču, pieņemu, ka noziedznieku šāda pazīme palīdzētu atklāt.
agri vai vēlu
a
viņu noķersim. Iztiksim bez policijas.
aaa
a
uhhhhhhhh, ka šito dauzītu! Tā miesa atdalītos no kauliem
jānis
j
kaut kur manīts purns
..
.
Ja cilveks ir gatavs braukt teiksim uz UK stradat,nevajag starpnieku.Ja nav sarunats pa tiesho darbs,ejiet uz agjenturam un bezmaksas piesakieties tur.Starpnieks jums nekartos Inshurence number un Homoffice.To dara darba devejs,agjenturas vai ari pats.Dzivoshana?Apzvaniet visus pazinjas,draugus,radus.Ja jau esat nobriedushi tur stradat,tad atradisies lidz 300 paundiem dzivoshanai nauda pirmajam laikam.Reali istabas ire nedelja izmaksas no paundiem 30 uz augshu.Atkarigs no vietas.Es zinu cilvekus,kas piedava darbu UK par 400 paundiem,bet pashi sadarbojas ar agjenturam.Daudzi joprojam uzkjeras. Veiksmi darba meklejumos.
sisī
s
Līdzīgi kā ši s rīkojusies arī Jeļena Sabļina no SIA ALTEYA tagad SIA "STAFFING SOLUTIONS" kas atrodas Rīgā, Brīvības 37/4 stāvā. Savervē cilvēkus darbam Anglijā ,kad esi aizbraucis tad darba nav. Labākajā gadījumā strādā vienu dienu nedēļā. Vai vēl labāk -nevienu.Arī dzīves apstākļi kā suņa būda, bet sola dzīvošanu "Standarta angļu mājā" . Naudu prasa ne mazo Ls 200. Uzmanieties no šīs krāpnieces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas