Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policijā nonāk iesniegums par Vadoņa autortiesībām; tiesā - par zaudējumu piedziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
raits
r
Saprotams,ka šajā zemē nauda nosaka visu,bet augšā dieviņš noteiks pats ,turaties lielie naudas kāsēji,Liepiņam pierms intervijām jādzer zālītes,jo lauž žurnālistu lietiņas.
daile
d
Suņi rej,bet karavāna iet tālāk,tā vietā,lai aizstāvētu cilvēka darbu,jo ne jav katrs neziņa gatavs to uzrakstīt,jūs skaļi bļaujat un pirms tiesas jav nosodat,zinu,ka tas puika ir talantīgs.
vēsmiņa
v
es varbūt neesmu sevišķi gudra, bett nesaprotu gan, kāpēc Nteātrim vēl ir jāslēdz apakšlīgums ar Liepiņa sievas Mirdzas firmu par kaut kādiem "sniegtajiem pakalpojumiem" (drošvien mūzikas ierakstu, ko veic savā ģimenes studijā) un tad vēl Liepiņš sūkstās, ka pats ir ieguldījis "piecciparu summu", bet Rubens gaudo, ka "šis ir teātrim ļoti dārgs projekts", kaut gan viss radošais ansamblis ir no teātra. Skaidrs, ka tā ir vistīrākā valsts naudas slaukšana starp diviem čomiem, uzminiet, kuriem...
čelovek
č
Saule » Susis 16:43 ... Žēl Zigmara, kas tik daudz savas enerģijas un spēku ir ieguldijis mūziklā! ------------------------------------------------- ----------------------------------- Ja vēl būtu kaut kripatas talanta! Bet `enerģija un spēks` ieguldīti gluži citās jomās - `mūzikls` (?) ir tikai lokomotīve...
Vāvere
V
Abi tirliņi, ar nodzertu sirdsapziņu, ņemas paši pa saviem mēsliem. Ka tik pa starpu neaptašķī paši sevi. Viņu pašu šmuces ir niekspret pārdoto dzimteni. Slavinot veco muļķi Ulmani, viņi iztapīgi bruģē ceļu Latvijas guberņas gubernatoram. Šinī brīdī vairs pat nav īpaši svarīgi, apzinoties vai neapzinoties savu grēka darbu. Lai zibens tos nosper!
who cares
w
"No rakstiitaa var bezmaz saprast ka Nacionaalajam Teaatrim ir bijis kaads liigus ar Saksu." === Nav nekādas nozīmes. Ja gabaliņš no uzveduma pieder Saksam un viņš to teātrim nav nopārdevis, tad lugu var klapēt ciet. Protams, ka zaudējumi no plaģiatoriem, bet būtība nemainās - izrādi mierīgi var arī aizliegt izrādīt līdz brīdim, kamēr nevienam, kam pieder kāds gabaliņš, nav iebildumu. 'Autorība' gan ir jāpierāda. == Starp citu ne-izrādīšana varētu nebūt sliktākais risinājums.
smoker
s
ak žēl zigmāriņa? jā man arī žēl ka "cienījamais komponists" tā izsakās par savu tautu un nekaunās ar krievu 3stāvīgajiem bārstīties. Kauns ka tāda sūdu vabole ķeras klāt Ulmanim.....
ženevjēva
ž
Labs PR teātrim! Biļetes šajā gaismā droši vien izpirktas tikpat, cik uz "Žurku Kornēliju", , jebkur;ā no gadījumiem, teātris vinnē.
Saule
S
Tētris jau ir iemaisīts un tam ar godu ir jātiek ārā! Teātra vadītājs ir pieļāvis kļūdu! Žēl Zigmara, kas tik daudz savas enerģijas un spēku ir ieguldijis mūziklā! Ja līdz pirmizrādei pagūs visu atrisināt, tad gods būs vēl glābts!
rīdziniece
r
Man tomēr šķiet, ka teātris zināja, ka eksistē Dimitera sadarbība ar Saksu, Liepiņš tiešām zināja, nu tad vajag arī līdzatbildību uzņemties! Nekur nesimpatizēju Saksam, bet kaut kā dīvaini viss izskatās... Dimiters prasa pases datus un tad vairs neatbild un vēl pats Saksu nosauc par bābu (labi gan Dimiters domā par sievietēm) ... Dimiters pats aicināja Saksu palīgā un ko tad vairs nerunā... Gribētu, lai NT Rubenis atbildīgāk izturas pret tādiem nozīmīgiem projektiem, varēja kaut 5% Saksam samaksāt un viss būtu mierīgi! Ja arī Rubenis par Saksu neko nezināja, tad pēc šī skandāla sākuma viņam vajadzēja uzreiz piespiest Dimiteru sakārtot šīs lietas, tagad kauns visam teātrim...
X faili
X
Nu NAV bijis teātrim līgums ar Konstantinovu!!!!! nezinu, kādas sēnes tas jauneklis ir salietojies, bet viņš pierādīt nevar pilnīgi neko. Ja nu vienīgi to, ka kopā ar Dimiteru dzēruši un mētājuši idejas. un āmen.
Susis
S
No rakstiitaa var bezmaz saprast ka Nacionaalajam Teaatrim ir bijis kaads liigus ar Saksu. Bet taa nav,'Ir tikai Dimitera internetsarakste, un pagaushanaas uz Saksa pleca.. Tad bimbaashana ka, vinjam, luuk , iisti neejot ar rakstiishanu. Lai Sakss vinjam pasviezh kaadu ideju.. Nu ja Sakss ir taads pampaalis, ka nenosleedz liigumu un shkjiezhas ar savaam idejaam, tad lai tagad suukaa ledu. Nemaisiet Teaatri iekshaa Dimitera un Saksa privaatdariijumos.
Labvēlis
L
Es vakar nosapņoju :-) sekojošu shēmu: Sakss iesūdz tiesā teātri un vinnē. Teātris samaksā Saksam kompensāciju un morālo zaudējumu. Teātris ceļ regresa prasībe pret Dimiteru, bet no Dimitera neko nesaņem jo Dimiteram nav naudas. Rezultātā no teātra ir izslaukta nauda.
who cares
w
"Nu, redziet, teātris mūsdienās ir sevi izsmēlis. Viss ir tik netīrs tajās aizkulisēs." == Mēsli arī nav nekas jauks, bet nodrošina ražību.
who cares
w
Ar visu to sarakstes publicēšanu, tagad tiesāšanos, un to, kas vēl sekos, Saksam beigu galā būs sanācis daudz jēdzīgāks teātris (izrāde), nekā visi pārējie dižgari spētu uzcept. Būtībā pašai izrādei nav jēgas un ideja ir stulba, jo vadoņu roku bučošana ir tas, no kā derētu atbrīvoties, bet process par un ap gan ir uzmanības un intereses vērts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas