Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Policija pieļauj provokācijas 13.janvārī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nemesida
n
Tad kad Repše pastāstīs,kur lika tautas naudiņu, ko sagrābās...valsts glābējs atradies... tad arī beigsim šo balagānu un aizmirsīsim to "Repšes miljonu". Pieraduši visi, sūdus savāra, notinās un pēc tam ,kad viss noklust, lien atkal ka utis uz valdīšanu. Un nedomā par to atgādināt - nodrāzta tēma. Ptu... lai tak brauc vienreiz mājās ,glābj savus marsiešus.
humors un satiira
h
Varbuut taapeec, lai soferiisi nemeegjinaatu tiltu atblokjeet pasu speekiem?
jautrais
j
... ja, diemžēl nav labu pasākumu... tad maldās ....būs...ļoti labi...
humors un satiira
h
Buutu labaak, ja "Bauskas omiites" izbaudiitu niknus soferus ar uzgrieznju atsleegaam?
humors un satiira
h
Negribi iet par iekslietu ministru? Tu vsus noziegumus atklaatu veel pirms pasi noziedznieki saakusi tos plaanot.
skuķis
s
Tas ''kač kas nesanāca'' bija tas, ka Repše nepielika skolotājiem algas (pēdējais valsis), savukārt, TP uzradās kā lielie ''labdari'' ar lozungu ''nost ar taupīšanas politiku''. Un tas ''Repšes miljons'' ir tik nodrāzta tēma, ka der tiem, kuri grib klausīties senas balādes ar dažnedažādiem izpušķojumiem. Lēts balagāns!
uga
u
Kārtējā tukšā muldēšana JL stilā. Kāpēc uz Bausku tika sūtīta Alfa?
kaka
k
taa sieviete tieshaam domaa, ka kaads internetaa uzrasktiis - davai ejam 13. janvaarii parexam logus dauziit? vai policija to bezzobaino monstru ir sasnoreejusi, kursh figureeja vairaakaas bildees?
Terorists
T
Piedod,bet kurš taisa vērtējumu un kurš pasūta šiem vērtētājiem muziku.Mana bērnudārza izglītība tik tālu nesniedzas,bet labā atmiņā vēl ir kā neradītai partijai JL kāpa šie paši reitingi, un sabiedrība ar entuzjasmu un dziļā bijībā sauca Repšu Eināru glābt brūkošo valsti no iznīcības. Un šamējais par glābšanu prasīja milj,bet kač kas nesanāca un pirmajā reizē dabuja ar kāju par pēcpusi,jo augstprātība un mesiānisms cauri negāja. Otrajā kārtā vara uz bļodiņas pateicoties akmeņiem SAEIMAS logos, un pašvaldību vēlēšanās iegūtas balsis apmānot pensionārus. Tā kā no jūsu JL demogoģijas nu nekas nesanāk un mana bērnudārza izglītība šo politiku nesagremo.
skuķis
s
Tad tev labas bērnudārza trepītes pagadījušās, jo, izrādās, sabiedrības viena liela daļa ne tuvu nestāv klāt tava izcilā prāta potenciālam, jo pēdējie aptaujas rezultāti liecina, ka sabiedrības vērtējumā, no visatzinīgāk novērtētākajiem politiķiem pašreizējā valdībā, trešā vietā ir iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei. Tad jau sanāk, ka tomēr tā Mūrniece nemaz tik liela nejēga nav, jeb varbūt tomēr sabiedrība?!
!
!
Varas galvenais ienaidnieks ir laiks. Lindas laiks vai Jaunais laiks, to jau redzēs. Mazais ķeizars, kas viņā sēž iekšā, neuzvarēs. Protams, ja Linda pieminētu arī "džihads, teroristi, sprādzienu draudi", viņai pat orderni varētu piešķirt. Par cīņu pret tautu-teroristiem.
vispār
v
ups, nu tikai ievēroju, ka tasts jau par šo ir izteicies. bet labi - dubults neplīst. ;)
vispār
v
nomainītais virsraksts arī gana nesakarīgs. napig mums policija, ja tā pieļauj provokācijas. sakarīgi izklausītos - policija pieļauj provokāciju iespēju 13.janvārī. bet gaidīt kaut kādas valodas fineses no žurnālistiem laikam ir mans neprofesionāļa naivums.
Terorists
T
Nē dārgā man ir nepabeigts bērnudārzs un tas pats uz trepītēm.Bet kas attiecas uz tavu gudro ministrīti tad nu par viņas gudrību nekas neliecina.Pati tika ministrēt 13 janvāra memieru iespaidā,bet ne savas gudrības pēc un Bauskas omītes šīs jūsu gudrās ministrītes sūtītos poličus dabuja izbaudīt pilnībā . Tā kā piedodiet,bet gudrība ir tikai vārdos,bet darbos tāds liels čuš vien ir.
Zane Grīnberga
Z
Būtu labāk policija satiksmes noteikumus ievērojusi, vadot darba auto... Jo piektdien gandrīz nobrauca manu rada bērnu, kas gāja pie zaļās gaismas signāla. Tā lūk...!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas