Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Policijai Londonā izdevies novērst asinspirti

Policijai, neitralizējot mašīnā ievietotu spridzekli, izdevies novērst asinspirti Londonā, vēsta BBC. Pilsētas daļa Londonas centrā vietā, kur tika atrasta mašīna ar spridzekli, vēl būs slēgta kādu laiku. Automašīnā bija 60 litri degvielas, gāzes baloni un naglas. Policijas uzmanību aizdomīgajam auto pievērsa neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, kura ievēroja no sudrabkrāsas Mercedes nākam dūmus. Auto bija novietots Londonas teātru un izklaides rajonā netālu no naktskluba, uz kuru tika izsaukti mediķi.

BBC vēsta, ka sprādziena organizēšanā varētu būt iesaistīti «starptautiski elementi». Avoti policijā ziņo, ka, iespējams, iekārta nav iedarbojusies pareizi un līdz sprādzienam varēja būt atlikušas tikai minūtes.

Policijas pārstāvis atzinis, ka eksplozijas gadījumā būtu nopietni ievainojumi vai pat cilvēku upuri. Lai gan policija norāda, ka ir pāragri spriest par vainīgajiem, notikušais atgādina iepriekšējos terora aktus.

Lielbritānijas premjers Gordons Brauns atgādinājis, ka sabiedrībai nemitīgi jābūt nomodā, jo terorisma draudi ir nopietni un paliekoši.

Spridzekļa atrašana notikusi dienu pēc valsts jaunā valdības vadītāja stāšanās amatā un nedēļu pirms lielus upurus radījušo sprādzienu Londonā 2005.gada 7.jūlijā otrās gadadienas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas