Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policijai nāksies “nolikt pie sētas” aptuveni 500 spēkratu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
P/S , uz ko spiež SVF ? atgriezties reaalajaa dziivee , cik liels bija aparaats peec briiviibas atguušanas ? vai neizvilka? nu redziet saliidziniet cik liels bija budžets un kaads tas šodien? vairakkaartiigais pieaugums muusu mazajai valstij lielaako daļu lieks , maaksliigi radiits kliķes radiišanai lai izdziivotu ar katru gadu tikai audzee deficiitu , tas tagd savu padariijis , SVFspiež saakt no gala , nemaakuļiem jaamaacaas , te ir rezultaats , radiijaam 1000 miljonaaru un iedzinaam valsti bankrotaa , ja nebuutu SVF ar savu uzraudziibu rastos veel ieveerojams skaits to pašu miljonaaru , viens no viņiem kritis nežeelastiibaa , proti smagos noziegumos apsuudzeets , bet paareejie nav labaaki , bez smeeres nav izticis neviens ...
mērglis
m
pie taa noveda muusu valsts viedaakie praati , katras ministrijas jebkurš pasaakums iet caur diileri , kautvai apdošinaašana , diileris izveelas itkaa leetaako kompaaniju , pievaac naudu un rezultaataa iznaak ka ar to pašu kompaaniju sleedzot liigumus pa tiešo iznaak teju 20% leetaak , bet likums neatļauj , un taa tas ir ar da jebko , kautvai auto parka izveelee tas pats , te ar švaku galvu matemaatikaa skaidri redzams , kaa apčakaree valsti , tad pat taads uunikums kaa De makovas liigums ar nebuutu izdevies , kautgan tas nav ar viņas tiešu juridisku liidzdaliibu (paraksts) , bet kaapeec ar puņķiem aizstaav savu taisniibu??? taapeec ka ir ļaudis kam baigi izdeviigi baroties no budžeta naudas , jo tur miljardi grozaas , ņem pa kuru liiniju gribi , kaut zaaļu apgaadi VOVA, arii tur izdeviigs naudas otkats , jo daargaakas valsts kompenseejamaas jo vairaak birst , interesanti saliidzinaat, ja mentuurai samazina bu'dzetu pie seetas jaaliek tik autiņi, cik tos pie seetas noliks valdošajaa namaa ??? neviens , jo tie memļaki nezinaas kaa aikulties uz darbu , traktieri malu mediibaam vai zveju , taapatdažam jaatiek pie trim sievaam , geišaam ...Godmanis te ir nulle , viņam lielas ceriibas uz SVF paarraudziibu , taalab tik optimistiski noskaņojies ...
Kergers
K
Nevis jāliek auto pie sētas un jāatlaiž reālie melnā adrba darītāji,bet jāveic Valsts policijas centrālā aparāta reorganizācija un visam Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes dienestam (ieskaitot pulkvedi J.Vondu) ,kurš sastāv no sekretariāta darbiniekiem, grāmatvežiem, datorspeciālistiem , personāla daļas darbiniekiem,materiāli tehniskās apgādes darbiniekiem u.t.t. - policistu uzplečus nost un lai strādā kā brīvliguma darbinieki! Tāpat ir jāizdarās arī ar visu rajonu policija pārvalžu administratīvajiem birojiem! Un tad tā nauda parādīsies un tiks maksāts tiem kam pienākas - policijas darbiniekiem ,kas reāli strādā uz ielas un ar lietu materiāliem!
Nātre
N
Nekas pie sētas nav jāliek, tikai stingri jākontrolē, kur brauc.Nekādi braucieni personīgām vajadzībām un benzīns vēl paliks pāri.Pati esmu kādreiz strādājusi tai sfērā, tāpēc arī zinu.
Terorists
T
Bet zaabakus un apenes ne .
trusis nejaukais
t
paareejiem izdaliit pa samakatam, pietiek vizinaat savus resnos veederus, laiks kjerties pie dieetas un veseliibas vingrojumiem.
)))))))))))))
)
no patlaban izmantotās 1721 automašīnas policija izmantos tikai 1193, kas ir par aptuveni 500 mazāk
ieteikums
i
Droši vien vecākās mašīnas var mierīgi norakstīt. Nebūs remotna izdevumi.
pp
p
Neliec pie sētas- liec pie koncertzāles.
Zix
Z
Interesanti, cik par īrēto transportu un degvielu ietaupīs sēdētāji uz mūsu astes ministrijās un VID?
Oskars
O
Tas būs JAUKI padomājiet vienā mašīna 5vietas X 500 = 2500 vietas BEZPAJUMTNIEKIEM. JAUKI un + VALDĪBU MERŠI !
kaka
k
tjipprivaataas partneriibas modelis, ja? :D davai dibinam pashi privaato policiju, k
?
?
Bet vai tad šogad degviela nav drusku lētākā kā pagājušogad?
kaka
k
lai tak saak kontroleet breidzot, kur taas policijas mashiinas braukaa - tad uzreiz paraadiisies 400 litri uz auto.
Biznesmenis :)
B
tiešām, policijas automašīnas kopā ar radariem varētu iznomāt uzņēmējdarbībai dažādu sodu iekasēšanai :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Ceļu policijai šogad degvielai naudas mazāk

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas