Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policijas darbinieki pametīs ēku Aspazijas bulvārī Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gunta
g
Cien., Ie Mi ministre Mūrnieces k-dze! Kāpēc Jūsu vadītajā ministrijs struktūrā strādā pensionāri pēc 65 gadu vecuma, bet atlaižat darbiniekus, kas nav pensijas vecumā? Vai jūs neredzat savas struktūras sastāvu? Pieprasit to un Jūs pati par to pārliecināsieties.
Munks
M
Redz, ir citi, kas dara un nebļauj:)) Mūsu iestāde jau kopš gada sākuma ar visiem iznomātājiem ir vienojusies par vismaz -20% nomas maksai, tikai mēs par to skaļi nekladzinām.
anuka
a
te var skaidri redzēt, ka sievietēm augstā amatā ir lielāks krampis! salīdziniet kaut vai ar to pusaizmigušo un mīksto Gerhardu. tā tik turēt!
zeķe
z
Apsveicams lēmums. Gribētos zināt, vai pārējās valsts iestādēs ir pārskatīti telpu nomas līgumi? Privātajā sektorā visi telpu nomnieki raksta pieprasījumus pārskatīt telpu nomas maksu un, ņemot vērā pašreizējo situāciju, iznomātāji nolaiž cenu. Vai valsts iestādēs tas izdarīts?
Ērglis
Ē
Kad grib, tad var.
GIGIS
G
Gudri, Mūrnieces kundze! Lai Segliņš pastāv pie ratiem!
trusis nejaukais
t
Anyway, prieks, arī ka varbūt beidzot nebuus puse Aspazijas bulvāra rezervēta policijas autotransportam, kur īstenībā labi ja 3 mashīnas no visām ir operatīvais transports..
Žaks
Ž
Labrīt! Tā taču ziņa jau no pagājušās nedēļas, kad visu šo un vēl daudz ko labu Mūrniece izstāstīja 900 sekundēs!
hei
h
Mūrniece rullē! Turaties, Jūs esat kruta vecene (t.i.dāma).
Visu cieņu
V
"Valsts policija saspiedīsies un māju Aspazijas bulvārī atstās. Tur pašlaik strādā 300 cilvēku, bet mums Gaujas ielā ir liels komplekss, kur šos cilvēkus izvietot, arī citās ēkās," klāstīja L. Mūrniece. Tādējādi tiks ietaupīti līdzekļi, kas bija ieplānoti komunālo pakalpojumu apmaksai, tāpat arī nebūs jāremontē ēka, "kura jebkurā gadījumā kādreiz būtu jāatjauno". Tāpat papildus tā summa, par kādu māja tiks novērtēta, tiks atskaitīta no īres maksas šogad vispār, līdz ar to kopumā ietaupījums šogad varētu būt seši miljoni, paredz iekšlietu ministre Linda Mūrniece. ------------------------------------------------ ---------------------------------------- Vislielāka CIEŅA jaunajai ministrei L.Mūrniecei! Joprojām brīnos par MĪKSTAJIEM krāniem, kuri pirms viņas 19 gadus atpulēja tik pau-tus ministra krēslā! Jo kā šodien redzam, viņu darba ražīgums bijis apaļa 0 !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas