Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Polijā būvēs reliģisko Disnejlendu

Ultrakonservatīvās radiostacijas "Radio Maryja" dibinātājs tēvs Tadeušs Ridziks netālu no savas dzīvesvietas Toruņā, Polijā gatavojas atvērt reliģisku tematisko parku, vēsta Polijas Radio.

Mediju magnāts tēvs Ridziks, kuram jau pieder radiostacija, televīzijas kanāls, laikraksts un mediju centrs, tagad strādā pie vērienīga projekta ar nosaukumu Polija in Tertio Millennio Centre ("Polija trešajā tūkstošgadē"), kas būs reliģisks tematiskais parks ar baznīcu pasaku stilā, viesnīcām, milzīgu akvaparku ar SPA, sporta zāli, konferenču zāli, veikaliem un restorāniem.

"Reliģiskajā Disnejlendā" būs arī jahtu piestātne un amfiteātris pie Vistulas upes, ziņo Ridzika laikraksts "Nasz Dziennik".

Tēvs Ridziks vēlas lai "Polonia in Tertio Millennio" kļūtu par Polijas galveno reliģisko centru, aizēnojot gadsimtiem seno Čestohovu.

"Reliģiskā Disnejlenda", ko projektē Andžejs Ričeks, tiks ierīkota netālu no Sociālās un mediju kultūras universitātes, ko vada tēva Ridzika Pestīšanas ordenis, kurš izpelnījies Vatikāna kritiku par regulāru iesaistīšanos labējā spārna politikā.

Lēš, ka tematiskais parks varētu izmaksāt vairākus miljonus zlotu, un radiostacija "Radio Maryja" jau lūgusi klausītājus ziedot naudu šim projektam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas