Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Politiķi kategoriski noraida SC piedāvātos "kompromisa grozījumus" valodas jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sc grib
s
c(d)irst,bet nevar pac(d)irst,un tas jau ir mokoši sāpīgi,ar spazmām.Bet,tas jau nemazina bezkaunību un neķītrību paketi.
Este
E
SC ir tie,kas veicina starpetniskās sašķeltības padziļināšanos. SC visu laiku nonāk konfliktā ar sevi, jo darbi ar vārdiem ir pretrunā. Urbaņčik - krievi godīgi nodokļu maksātāji? :D:D:D Pārliecināts esi? :D
Este
E
SC ir tie,kas veicina starpetniskās sašķeltības padziļināšanos. SC visu laiku nonāk konfliktā ar sevi, jo darbi ar vārdiem ir pretrunā. Urbaņčik - krievi godīgi nodokļu maksātāji? :D:D:D Pārliecināts esi? :D
brr
b
SC tagad galīgi nošāvuši griezi ar šo savu dumjo lindermana akcijas atbalstu. Tā ir reāla nespēja paraudzīties pāris gājienus tālāk par savu degungalu. Un kā viņi tagad domā, vai tauta ticēs ka tādi var vadīt valsti? Ezeļa bumbas jums starp kājām drīzāk tiks.
Anne
A
Bet ja mes pasvaldibaa neprotam krievu valodu,ko tad,vai mums ir jamacas si svesvaloda?lai vini macas valsts valodu,nav ko te nirgaaties par mums.
ass
a
jāsāk jaunpilsoņiem atņemt Latvijas pilsonību, ja ir parakstījušies
ILARS - komunistu atraugai urbim
I
urbi ! Vai tiešā latgalē ir visi tādi čangaļi kā tu- sarkanā maita. Tu mērgli nesaproti ka esi nacionālā naida kurinātājs . Aiz pautiem par maz tevi svoloč sarkanā cūka pakārt !!!!!!!!!!!!!!! Tu, nobarojies bekons, kauna tev nava. Nevis latviešiem te kaut kas jāsarunā, bet jums sarkanajiem FAŠISTIEM jālien uz ceļiem un jālūdz piedošana BALTIEŠIEM par jūsu nodarītajām ZVĒRĪBĀM BALTIJĀ !!!!!! MORĀLAIS KROPLIS tu esi.
reptilis
r
Ķīlis šovakar PBK ziņās krievu valodā stostīdamies jau nožēloja ,ka nav paņēmuši SC valdībā un tā apvainojuši krievvalodīgos vēlētājus......to vajadzētu parādīt arī latviešu kanālos -lai redz savus varoņus......
Aleksandra augstumi
A
SC deputāti arī aicina, lai nepieļautu starpetniskās sašķeltības padziļināšanos un starpnacionālu konfliktu rašanos ......................... Tiešām šizofrēniķi! Paši tieši ar to nodarbojas,bet kaut ko "aicina nepieļaut".
atbilde
a
Jaunieši, kuri brīvi runā latviešu, krievu un angļu valodā, izdarīja šādu izvēli, un tas var liecināt tikai par vienu - ka tāda valsts politika, kas noliedz dialogu un kompromisu meklējumus, ir izgāzusies," uzskata SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs. ---------------------------------- Tā sekas ir tādas, ka šodien mikroautobusa šoferis uz manu jautājumu latviešu valodā atbildēja tikai krieviski. Tātad turpmāk būs sabiedriskajā transportā latviešiem jābrauc ar vārdnīcu rokās ?
abrenietis
a
Pūķins nozaga man burtu.
abrenietis
a
Pūķins nozaga man burtu!
brenietis
b
Ēzeļa ausis SC provokatoriem !
ja es atnākšu uz Rīgas domi
j
Un sākšu runāt necenzētiem vārdiem, vai labi būs?
Ivars Graudums
I
SC un Ushakovam ir tagad jaaparaada, ka ieceljotaaji atbalsta latvieshu tautas intereses. Vinji vareetu iekaartot paaris skolask kuraas maaciibu valoda ir latvieshu,bet kuraas kopiigi maacaas dazhaadas tautiibas. Atgaadinu, ka Vaacijaa visiem pilsonjiem, kuriem ir vaacu pavalstnieciiba pasee ir rakstiits: nacionalitaate:Vaacijas. TTas buutu labs kompromiss!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas