Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Politiķi vēlas, lai par viņiem spriež pēc pretiniekiem, nevis darbiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
...ne tikai , vienotiiiba principaa ienaidnieks visiem partiju iipašniekoem , viņi grasaas valstij atguut statusu proti no nozagtaa atgriezt tiesiskumu un neatkariibu ( patreiz situaaciju nosaka taas nozadzeeji)...
koko
k
Pilnīgi piekrītu Zanderam! izcilākais piemērs ir Parādnieks ar savu loloto melu detaktoru!
Ieva
I
Bet vispār jau politiķiem nekas nav jāvēlas- vēlētāji paši vērtē pēc pretiniekiem, jo, piemēram, atbildes no sērijas: tātad tu uzskati, ka tas otrais būtu bijis labāks....vai arī: aizver muti tādas un tādas (ne konkrētā politiķa) partijas atbalstītājs....
Buba
B
Par kādiem darbiem tad runā pans Kleksis, - kampšanas shēmām un gaisa piļu celtniecību?
Ieva
I
Lai nu kas ir par laviešu valodu, bet ne jau Vienotība. Jo valodai no plikām deklarācijām ne silts, ne auksts. Taču, ja nekas netiek darīts, lai jaunieši varētu studēt Latvijā (bakalaura līmenis ir jāapgūst te), TV nīkuļo, grāmatām PVN tūlīt sacels vēl vairāk....Starp citu par grāmatām: jau tas, ka oriģinālliteratūru nolika vienā plauktiņā, bet tulkojumus tai pašā latviešu valodā otrā, ļoti daudz par ko liecina...
zvirbulēns
z
Jūs gudrs puika, nu dodiet pa galvu katram politiķim, kuram paveras mute teikt - sabiedrība jāaudzina, mums jāveido jauna nācija, mums vairāk jāprasa, tu līdzatbildīgs, tevi jāsoda, utt! Tie visi ir ar feodālu domāšanu, tie visi ir komunisti, jo uzstādījumi tiek vērsti pret sabiedrību, ne sevi, savu darbu, sava izdarītā, utt.
zvirbulēns
z
Ieej googlē, ieraksti - visu tautību latvietis Ēlerte, un tu redzēsi ideoloģiju, kas pārņēmusi Vienotības spici! Jaunkomunisti īstenie, viņi nāk ar uzstādījumiem ne sev, bet sabiedrībai, cilvēkiem, viņi nāk te pārveidot nāciju, utt.. drausmīgs komunisms sēž viņu kaulos, metodes komunistu, domas tādas pašas, galvenā - sabiedrību vajagot vadīt! Nonsens, un tas viss brīvā valstī!
!
!
Zanders kada valas bridi varetu patulkot Resna Jankas bridinajumu par Biskeku. Ka to saprast un cik atri to aizmirst? Nakosais vina epitets bija par to, ka mes esam cukcas. Manuprat, cilveku nemilesana sis izteiciens parspeja pirmo. Turklat nedrikst aizmirst, ka iestudetie politiku teksti, kas izradas tik vaji vai prasti ka pasi politikani, tomer ir kaut ka iecereti un planoti. Ja kads no veciem solijumiem vai izteikumiem skiet saistoss pasam politikanim, tad kalab lai veletajs ari pec 5 gadiem uz to neatsauktos?
Ieva
I
Par to, ka runā nevis par sevi, bet par tiem tur ļaunajiem, taisnība, taču man ir viena iebilde: uzskati attiecas uz, piemēram, Bībeles mācību, atsevišķu Latvijas vēstures mācīšanu, latviešu valodas "sargāšanu", taču ekonomika un sociālā joma, tur viedoklim īpaši būtiska loma nav Krīzes laikā jau nu noteikti! Vai, vismaz no iepriekšējās partijas vajag aizvākties uz to, kas pauž "jauno" viedokli.
!
!
" Es neattaisnoju politiķu mētāšanos starp dažādiem uzskatiem un solījumiem, tomēr, ja vien mēs pieņemam, ka arī viņi ir cilvēki, daudzināšana «bet jūs taču pirms x gadiem teicāt, ka…» neliekas auglīga, lai vērtētu, ko no šī politiķa gaidīt nākotnē. Šis nav mēģinājums aplinkus attaisnot tādus tipāžus kā Šlesers vai Šķēle. Cienījamie Vienotības atbalstītāji! Jūs taču respektējat to, ko dara Dombrovskis tagad, nevis veidojat savu viedokli par viņa noderīgumu Latvijai, vadoties pēc tā, ko šis kungs savulaik darījis Latvijas Bankā vai finanšu ministra postenī." Atskiriba ir tur, ka pirmie turpina liet udeni. Tadu pasu, ka toreiz. Turklat piebarsta savu retoriku ar atsaucem uz varondarbiem, kas ir 1) passprotami, 2) vai mazaki un savtigaki par normu. Dombrovskis kluse, bet tas dazas pozicijas strada vinam (ne gluzi visai Vienotibai) par labu.
zvirbulēn!
z
Tas nu gan ir atklājums! Vienotības programmā nekā tāda nav, arī no partiju vadītājiem neko tādu neesmu dzirdējusi. Drīzāk otrādi - Vienotība ir lielākais SC ienaidnieks, jo ir par latviešu valodu, latvisku valsti un nemainītu pilsonības likumu!
Ieva
I
No plikas ideoloģijas paēdis nebūsi, īpaši Latvijā, kur tā kalpo tikai vēlētāju zvejošanai, bet tālāk neizpaužas!
:)
:
Bravo autoram :)
zvirbulēns
z
Viens arī skaidrs, žurnālisti, ar ļoti retiem izņēmumiem, ir neizglītota, pelāka masa, kas neko vairāk par - suns sakoda cilvēku, uzrakstīt nevar! Nav zināšanu, nav intelekta, neprot uzjautāt, nezin Satversmi, likumus, nepārzin ideoloģijas, valsts pārvaldes sistēmas, īsāki sakot, teju analfabēti! Turklāt, ka likums viņi teju visi ir neēduši, proletariāts īstenais, kreisi, komunistiski un soristiski!
zvirbulēns
z
Partijām jāprasa tik viena lieta - kāda ir jūsu partijas ideoloģija? Vienotība, piemēram, sludina, ka te jāveido jauna nācija - visu tautību latvietis, viņu ideooģija - komunistiska, valsti graujoša,ijas, bet kādas ideoloģas ir citām partijām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas