Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Politoloģe par VL!-TB/LNNK solījumu, ka latvieši pārbrauks no svešuma: solīt jau var visu ko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nasca
n
Iveta Reinholde ir viena no interesantākajām un erudītākajām pasniedzējām LU politologos. Loģika vienkārša un skaidra, bet daudziem komentētājiem vienalga "tumša bilde".
Kamzolis
K
Re, arī politologiem ir, ko teikt. Tāpēc bija jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās, lai šīs banalitātes no sevis izspiestu.Jā.....
lno
l
Kāds gudrs un izsvērts politoloģes viedoklis! Ražosim vairāk politologus, tas dubultos izslaukumu no katras govs un novāktos labības centnerus no katra ha!:)
nazis
n
Nekur nav rakstiits, ka shai madaamai ir kaads graads. Un man nevajag Dr.pol. nezin kaadu graadu, lai saprastu elementaaras patiesiibas. Vispaareejais un vispusiigais izgliitiibas liimenis ljauj spriest par lietaam arii bez graadiem. Bet nu ja saprashanas par lietaam nav, tad jaapaljaujas tikai uz graadinjiem un graadiem, kaa citaadi ar kraaniem sameeriities.
Aarzemnieks
A
(...) vai šīs partijas ir izstrādājušas rīcības plānu, kā panākt, lai aizbraukušie latvieši atgrieztos atpakaļ mājās? ---- Jautaajums man shkjiet ljoti adekvaats. Atbilde droshi vien ir nee. No pieredzes zinu, ka Latvijaa aarzemees dziivojoshos latvieshus neviens ne gaida, ne veelas redzeet. Naudu gan suutiet tik shurp - izsaimniekotaaju ir cik uziet, jo Latvijaa uz vietas paari ir palicis vien chiks. Te nu ir dizheni straadaats lai to chiku dabuutu gatavu. Peedeejais laiks buutu saakt izsniegt kartupelju medaaljus ar siekalu kjeediiti visiem Latvijas politikas dizhgariem!
Eva Braun
E
kad latvieši sapratīs -cik patiesībā bagāti un svētīti varam būt sava zemē ...-viss būs iztirgots ,noplicināts ,nacionālais ideālisms nonivelēts ,tautas dvēsele izvarota un pārtapusi par aklu māklerētāju.....utt ... Fui -politoloģīt ! Jūsu spriedumi -banāli un uzstādījumi -bez sajēgas ....
pro
p
Tikai par vienu vārdu - plāns. `...vai šīs partijas ir izstrādājušas rīcības plānu, kā panākt, lai aizbraukušie latvieši atgrieztos atpakaļ mājās,` tā vaicā politoloģe Iveta Reinholde. Manuprāt tipiski `politoloģiska domāšana`. Vai tad kāds bija izstrādājis plānu, kad un kā viņiem jādodas projām?! Kad Latvija būs savesta kārtībā, daudzi no viņiem atgriezīsies bez kāda plāna. Un daudzi arī neatgriezīsies - arī bez plāna. Jāskatās uz lietām reālāk. Plāni, vīzijas, iespējamie scenāriji - tas labi der uz papīra. Dzīvē bieži vien no tā nav nekāda labuma. Tāpat kā no tās politoloģijas.
monitors
m
Daļa latviešu atgriežas, citi atgriezīsies DZIMTENĒ agrāk vai vēlāk. Tādēļ mani mulsina politoloģes kosmopolītiskie uzskati./// Mani savukārt mulsina kādu piemēru trimdinieki rāda ekonomiskajiem bēgļiem.
Dido
D
Ja kāds kaut ko tādu sola, tātad par to domā. Diemžēl liela daļa Latvijas apdzīvotāju domā tikai par savu dienišķo desu. Bet valsts ir kaut kas vairāk. Latvijai ir daudz izaicinājumu. Kļūdas ir bijušas pamatīgas, bet labot vienmēr var. Ir labi, ka VL par to domā un cīnās. Ja uzstādījums ir 100, tad var cerēt, ka vismaz 20 tiks panākts. Bet ja uzstādījums ir 0, tad skaidrs, ka netiks panākts nekas. Mana izvēle pilnīgi skaidra šogad - Raivis un VL.
:o)
:
Nu šī politoloģe gan ir ļoti gudra - tik daudz jauna ir atklājusi, ko mēs paši pat iedomāties nevarējām, ha, ha, ha! Un cik ārkārtīgi vērtīgu ziņu Diena ir ielikusi! Tiešām, ar šo avīzi strauji iet uz beigām, daudz straujāk, nekā varēja iedomāties.
Dollija
D
Pēc valodas zināšanām noteikti, tad arī pēc pārējā. Bet, ja daļa aizbrauks, palicējiem būs vairāk darba vietu. Šaubos, ka Latvijai nelojālie maksā nodokļus. Piekrītu, ka lojalitāti mēra arī pēc likumpaklausības un nelojālie, bet zaglīgie bāleliņi jāliek aiz restēm, tikai ar to zagšanas pierādīšanu un notiesāšanu mūsu valstī tā grūtāk, vai ne? Kāds pašā valsts sākumā būs parūpējies, lai likums būtu kā bezzobaina veča.
Dollija
D
Mana paziņa meklēja biešu kaplētājus. Neatrada, jo, lūk, par maz maksājot.
Dollija
D
Bet kāpēc??? tādi jārada??? Mums visiem iet grūti. Rūpēsimies, lai visiem sāk iet labāk. Ja kāds gribēs, tad atgriezīsies.
to TB/VL populisti
t
valaodas apzināta nelietošana un nemācīšanās tā ir nelojalitātes izpausme,bet valodas zināšana un itkā lietošana vēl nenozīmē lojalitāti.Vajadzētu it kā saprast
nesapratu
n
Ko šī kundzīte vispār gribēja pateikt.Varbūt gribēja piedāvat brīnumzāles kā latvieši atgriezīsies atpakaļ ,vai varbūt kā mēs apsteigsim algu ziņā Angliju Vāciju,utt.Vairāk izskatās pēc tukšas runāšanas vai nu pēc klajas nepatikas pret latviešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas