Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Politologi: Nevar prognozēt Valsts prezidenta vēlēšanu iznākumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buratīno
B
Toms Ostrovskis, TVNET .2011. g. 1. jūnijā, 05:01. "Oligarhi un viņu ietekmes realizētāj-partijas Saeimā par nākamo prezidentu grib iecelt cilvēku "no sava vidus", kurš ir tikpat iespaidojams, cik viegli kontrolējams." Tā teikts ASV vēstniecības ziņojumos par 2011.gada, piedošanu, 2007.gada prezidenta vēlēšanām Latvijā. -------------------------------------- -------- Indivīdam,kuram kaut kripatiņas intelekta,par tiem nodevējiem sen jau jāsaprot,jo nevienam citam politmafija šo beņķi nekad nav devusi un nedos. Dzīvnieciskis pašsaglabāšanās instikts. Tikai un vienīgi garantēti kontrolējamai marionetei,kuru,ņemot vērā augsta līmeņa vēsturisko latvju kangarismu,ir sagatavots ar lielu jo lielu rezervi (sarkan sarkanais Bērziņs,tukšklukste Sudraba kad Parex auditā bija viss OK,komuņaga G.Ulmanis,biedrene Freiberga,tautas uzmetējs pēc 13.janvāra Valdiņs u.tml) . Un visa šī smirdīgā kretīndeja ar kangar-bālēliņ neliešiem (oligarhiem) un klaunu prezi galvenajās lomās ir pēc sen izstrādāta scenārija kura finālā Latvijas,kā latviski neatkarīgas valsts morālais un ētiskais sabrukums nu jau de jure (de fakto kopš 1940.g.). Un ar pašu vien pašu tautiešu nodevēju netīri alkatīgajām rociņām,kurām pēc scenārija tika dota gan iespēja gan uzdevums izplosīt un izpostīt šo valsti ar tās tautu. Tagad pēc pierādīšanas gan pasaulei gan iezemiešiem bauriem, ka latvieši ir infantīli nespējīgi izveidot civilizētu valsti tās vietā var piedāvāt jebkuras politiski strapnacionālās samazgas podomju iekārtas stilā. Un pārzombētais,debīlisma un apjukuma transā iedzītais lumpens ar sagrauto morāli politisko imūnsistēmu tās samazgas garantēti un veiksmīgi norīs un sagremos. Protam pēc kāda laika,kā vienmēr,akūtas komuņistiski patriotiskās emodiarejas. Nu bet tās mūsu lumpenim jau hroniskas.
Ivo
I
Un tu protams stāvi tam pāri . Varenais ērglis , vientuļs debesīs . Apakšā knosās visādas niecības . Nepietaisi bikses aiz lielības .
  • 0
  • 0
Es dotu 64
E
.
jumors
j
Vai totalizators jau darbojas? Par astrologu dueli šo nenosauksi, drīzāk par jezgu pirms pasaules hokeja čempionata.
KC
K
Tāpat kā profesore Matīsa, uzskatu, ka Zatleram būtu nopietni jāpārdomā iespēja atsaukt savu kandidatūru rīt pirms balsojuma Saeimā, tādējādi noņemot jebkādas šaubu ēnas par viņa itkā savtīgajiem nolūkiem atlaižot Saeimu. Tas, protams, būtu ļoti drosmīgs un atbildīgs solis, daudzus tas izbrīnītu, bet tā būtu arī garantija, ka viņš varētu nostāties jauna un spēcīga politiskā spēka priekšgalā, lai īstenotu tos mērķus, kurus viņš uzstādīja sestdienas runā. Lai arī Vienotība izvirzīja Zatlera kandidatūru, viņa rīt ar lielāko prieku balsos par Zatleru, lai dabūtu nost no sava ceļa spēcīgu konkurentu vēlēšanās, kas var atņemt jau tā popularitāti zaudējušajiem vēl vairāk balsu. Ja Zatleram savu atbalstu izteikušās partijas dod 40 balsis, tad 11 vēl nepieciešamās visticamāk savāksies no SC un it īpaši no PLL, kuriem viņš arī būtu nopietns konkurents, iespējams pat atņemot iespējas vispār tikt nākošajā Saeimā dēļ totāli zemajiem reitingiem. Ja Zatlers ir gatavs veidot jaunu partiju un patiešām īstenot sevis uzstādītos mērķus, bet viņš šobrīd ir cilvēks aiz kura ies visa tauta, viņam rīt no rīta vajadzētu atsaukt savu kandidatūru, jo prezidenta amatā būs visai ierobežotas iespējas to īstenot. Bez tam Zalāna kungs izteicās, ja rīt netiks ievēlēts neviens kandidāts, PLL ir gatavi prezidenta amatam izvirzīt Sudrabas kundzi, ko liela tautas daļa arī gribētu. (Domāju, ka Saeima nebūs pašnāvnieki un Bērziņu rīt neievēlēs, jo tautas attieksme pret viņu medijos ir ļoti negatīva, it īpaši pēc izteikumiem, ka pašreizējiem 30-gadniekiem pensiju neredzēt kā savas ausis, par ko viņš esot gatavs slēgt derības). Faktiski, atstājot savu kandidatūru, Zatlers zināmā mērā valsts nākotni liek uz laimes spēles - kāds deputāts var pēdējā brīdī izlemt par lēmumu uz vienu vai otru pusi, no kā būs atkarīgs vai nākošajās vēlēšanās būs jauns politisks spēks uz kuru tautai likt cerības vai viss paliks apmēram tāpat kā iepriekš... (Augstākminētais, iespējams, skan dīvaini, bet tāda rādās realitāte. Par jaunām, mazām partijām, lai cik labas idejas tās nesludinātu, vēlētājs baidīsies balsot, bet Zatlers ŠOBRĪD ar vienu rāvienu varētu ienest Saeimā gandrīz jebkuru partiju!)
XYZ
X
Mana prognoze – ZATLERS
LRIB
L
Parakstīsimies par savu valodu. Vēl palikušas tikai 8 dienas. tautastribunals
KLM-a
K
kāda lipīga kaite? ................................................... jā, ļoti lipīga un izplatītāji bijušie poļitruki - sifilitiķa Ļeņina apjūsmotāji, baciļus iznēsājot zem hūtes
a-KLM
a
kas ir sorosīdi? kāda lipīga kaite?
KLM-a
K
kāpēc jaunajā Diena lv vairs pie rakstiem nav reitingu (+/-)? ........................................................................................................ tāpēc, ka nesodīti uzdarbojās sorosīdi un masoni, uzpērkot krustiņu licējus
KLM-zvirbulēns
K
., piemirsu - Lembergs nav nodevējs, jo viņš bija nacionālo mežabrāļu pārstāvis Latvijas Komunistiskās partijas Centrālajā komitejā ( kā Štirlics), tādēļ apbalvots ar Trīszvaigžnu ordeni, kuru nupat atrada neatmūķējamā sefā
a
a
kāpēc jaunajā Diena.lv vairs pie rakstiem nav reitingu (+/-)?
KLM-zvirbulēns
K
Zatlers ir latviešu tautas nodevējs ............................................................................... jo kopā ar Lembergu bija LKP CK loceklis, vienīgais atpaliek no Lemberga apsūdzības sējumos, bet vienalga nodevējs - to pat angļu tiesa saprot, neaicinot pat zvērēt - zvērēt uzaicinot tikai izcilo patriotu Lembergu
fui
f
masonju locekli tai klaunadei,kas nelietigi vaza demokratijas vardu,vismaz butu nozimejushi vel vienu aktieri,a ta 3,,,vienkarshi asocejas ar negjeligu rekshanu par tautu.
Vai
V
mums tiešām vajag VVF, kura taisīja ģimenes biznesu ar ...Šleseru, visur brauca ar Šleseru, kas NEKO nespēja izdarīt tautas labā pret oligarhiem, kas tērēja LIELU naudu ? PRIEKŠ KAM? Ja tagad ir iespēja pavisam citai dzīvei ar DROSMĪGU prezidentu, kas kā ķirurgs izveseļos slimo valsti un tautu? Vai tad TAS nav mūsu 20 gadu sapnis? Taču, ka ir!!!!
dzeris
d
Prezidenta pilnvaras ir ierobežotas, neviens mūs neizveseļos, ja paši turpināsim būt tik stulbi un balsosim, kā visus gadus, viss atkarīgs no pašiem, nevis no prezidenta.
  • 4
  • 0
Pilnīgi
P
nepieņemami, ka Kravcovs, kurš vispār nerunā latviski, kuram "uzšķaudīt" uz visu, kas mums dārgs, kurš nodarbojas ar to, ka NELEGĀLI piešķir paātrināti savā privātbirojā Krievijas pilsonības pases lielā daudzumā, NOSAKA, KAS būs mūsu - LATVIEŠU_ prezidents! SC - korumpēta partija, strādā PRETĒJI mūsu tautas un valsts interesē, bez sirdsapziņas pārmetumiem saņem krievu naudu, bet UZDROŠINĀS "mīdīt kājām" mūsu prezidentu un vēlas pārņemt varu. ABSURDS!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas