Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Politologs: Mūrniecei bija jāatkāpjas jau pēc Jēkabpils notikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inde
I
Un katru reizi, kad kāds konflikts notiek skolā sarp skolotāju un skolēnu, ir jāatkāpjas izglītības ministram. Un, kad kāds dakteris tiek pieķerts par kukuļa prasīšanu no slimniekaa, ir jāatkāpjas veselības ministram.
Bojušais policists.
B
Jo ātrāk MŪRNIECE atkāptos ,jo labāk. Varbūt ,ka ārzemēs atradusi kādu labi apmaksātu mūrnieka štata vietu un steigsies uz turieni. Ja viņa pēc sarunas ar premjeru maina savu lēmumu,tad tas pierāda ,ka viņa ir sievišķis kuras vārdiem nevar ticēt un kurvel uzticēt ministrijas vadību!
Wombatita
W
Un vis uzreiz manīsies? Visi policisti uz sitiena paliks godīgi?
ivs
i
Kāda partija pie siles, tāds iekšlietu ministrs.Nekādas cerības uz nākamo jau nav.Kuru no tā meļu un nejēgu- karjeristu bara var ielikt .
spageti
s
kad atcels to ņirgāšanos ar kompensācijām caurbirušiem ielikteņiem. Beidziet mētāties ar nodokļu maksātāju naudu un vāvuļot par konsolidāciju, kad vairums strādā par minimālo algu.
viesis
v
Pilnīgi piekrītu. Interesanti, ka neviens Mūrnieces fans nevar konkrēti uzskaitīt, ko labu viņa ir izdarījusi pa diviem gadiem, izņemot bla bla bla, ka viņa ievedot kārtību policijā. Es personīgi esmu saskaitījis trīs labus darbus: pirmais- ko viņa pati teica- ka bez viņas policijai līdzekļi būtu samazināti vēl vairāk (ko neviens nevar ne apstiprināt, ne noliegt); otrs- ko vien tante komentāros rakstīja, ka viņa neesot ielaidusi Latvijā Lužkovu; trešais- ka pēc 40% atalgojuma samazinājuma iepriekš, šogad viņa esot palielinājusi atalgojumu par apmēram 1% policijā.... :) P.S. Februāra algā tas nebija jūtams, varbūt martā..... Un viss. Ja kādam ir vēl ko pieskaitīt, labprāt uzklausīšu, varbūt izdosies mani pārliecināt.... :))
pate
p
Vienotības cenšanās par katru cenu saglabāt amatā Mūrnieci jau sāk izskatīties aizdomīga. It kā nepietiktu ar to, ka viņu "ievēlēja" par spīti tautas savilktajiem mīnusiem, it kā nepietiktu ar to, ka viņai nebija goda atkāpties pēc Jēkabpils notikumiem. Mūrnieces uzvedība Dombura diskusijā par Jēkabpils notikumiem vēlreiz skaidri parādīja - šī persona nav kompetenta saukties par iekšlietu ministru. To, cik daudz līdzekļu ir ieguldīts M. tēla spodrināšanā gan var redzēt uzreiz. Un vienu gan viņa pa šo laiku amatā ir iemācījusies - melot aci nepamirkšķinot - a ja nu nepieķers?
cony
c
Vienotība savu vārdu mums tur,ka visām Ministrijām,visām nozarēm ir aktīvi ,efektīvi jāstrādā un vēl pašiem jāattīrās no savu aprindu lieliem vai maziem noziedzniekiem,jo tieši šie paralizē mūsu ekonomisko izaugsmi.Esam pateicīgi dažādu uzpleču Valsts Policistiem,kas jau šajā gadā ir neitralizējuši kādu duci lielāku vai mazāku noziedznieku.Tauta vēlās lai mūsu pilnvarotie dažādu mantiju Tiesneši aktīvāk un likumīgāk iztiesātu lietas un jauki būtu sajust gada beigās,ka Likums,Patiesība un Taaisnība ir mūsu Tiesu varas ideoloģija.Mums nav zēl ,ka kādam laba alga,bet vairāk gribam labus darbus un skaidrību.
baltljipiitis>Oskars 10:21
b
Kāpēc MŪRNIECE NEGRIBĒJA ARESTĒT visus Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS no 1990gada ???? Ja būtu viņus arestējusi , tad nebūtu bijušas šādas PROBLĒMAS un Latvijas BUDŽETĀ nauda tad būtu bijusi ĻOTI DAUDZ ............................................................ ............................................................ .Vinja aresteetu, ja tu atmaksaatu visu naudu, ko valstij peec tiesas sprieduma buutu jaaatdot par nelikumiigu aiztureeshanu.
haha
h
Ja konsekventi vaicāsi, secināsi, ka ne tikai Iekšlietu ministrijā bet visā Latvijā nekas nevienā sfērā nav uzlabojies. Tātad secinājums viens - jāmūk uz citu valsti, jo citūr iet labāk. Sevišķi plati vārti vaļā ir austrumu virzienā. varu apliecināt zāles tur var nopirkt lētāk un benzīns arī ir lētāks.
no malas
n
Tā jau tā valsts manta, tai skaitā arī kadri, tiek palaista vējā. Taisam milzu kampaņas, agitējam, smagi pieņemam, bet pie pirmās izdevības un piepalīdzot pārsvarā pērkamo politologu "ieteikumiem", liekot atkāpties, maksājot atlaišanas pabalstus, ieliekot amatā kārtējo savējo, kurš atkal varēs pēc amata apguves, doties projām.
Buks
B
Es piederu pie tiem,kas uzskata,ka labi strādājošai valsts pārvaldes ierēdnei Ministres Lindas Mūrnieces kundzei nav bijis jāatkāpjās ne pēc pirmā šāviena,ne pēc pēdējā pirdiena To pāsu šodien preses konferencē teica ventspils mērs Aivars Lembergs: "Jo viņa nevarot atbildēt par katru policistu", ja policijā uz 7000 policistiem ir 21 ģenerālis ... Vai viņi tik nodarbojas ar masturbēšanu kantora siltajā aizgaldā ?
Loks
L
Es sa[protu tavu "kompteneci". Jo pist entās mau-kas taču ir nesalīdzināmi vieglā, ne?
Mal
M
Piektdienas, 11.februāra, vēlā pēcpusdienā Jūrmalā aizturēti 2 policijas formās ģērbušies Valsts policijas (Sūnas arodbiedrības biedri), kuri atradās alkohola reibumā. Uz notikumu vietu izsauktie policisti abus dzērājus policijas formā aizturējuši un pat konstatējuši viņu organismā alkoholu. Noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli un sāktas disciplinārlietas, bet iereibušie policisti atstādināti no dienesta pienākumu pildīšanas. Alkohola reibumā viņi pieķerti ārpus darbalaika, taču policistu formās. VP aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija par policijas darbinieku iespējamiem LIKUMPĀRKĀPUMIEM, nekavējoties par to ziņot. ==================================== Un ko par to domā 21 policijas ģenerālis?
kompetence
k
Pats lielākais ministres mīnuss ir kompetences trūkums, par ko liecina haotiskā raustīšanās pēc Jēkabpils. Kuri pieņemtie lēmumi bija noderīgi situācijas uzlabošanai? Neviens! Un beidziet te kā viņas lielāko mīnusu pieminēt sieviešu dzimumu, ar to te nav nekāda sakara. Atgādināšu arī prastu melošanu par policistu vidējo algu, kas esot 400lati uz rokas. Citā iecirknī nevienam, pat priekšniekam nav tāda alga, kur nu vēl vidējā, bet viņa teica, ka ir. Tātad vai nu tiešām nezināja, vai meloja acīs skatoties. Kas pie Mūrnieces ir uzlabojies? Nezinu pilnīgi neko, kā iet uz leju policija, tā iet. Es ļoti labprāt dzirdētu Mūrnieces labo darbu uzskaitījumu, bet tādu nav. Mūrnieces aizstāvji, aicinu pa punktiem uzskaitīt Mūrnieces labos darbus 2 gadu garumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas