Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Politologs: Zatlers Maskavā varētu rosināt publicēt kopīgu grāmatu par karu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēsturnieks
V
Smieklīgi, ka Kremlis vēl tagad baidās atzīties, ka krievi pie Kaminskija autoritārās pašpārvaldes Lokotskas autonomajā apgabalā bija paēduši, ar savu privātīpašumu, izremontētām skolām un baznīcām. Tagad jāslēpj fakti un jāmelo, lai nebūtu jāatzīstas, ka krievu nacionālsociālisms ir viņiem piemērotākā politiskā sistēma.
Lokutskas republika
L
Krieviem kara laikā bija izveidota nacionālsociālistiska Lokotskas republika ar savu armiju RONA, kuras darbībā vācieši nejaucās. ( Orlas un Kurskas apgabalos) . Zatlers varētu apcerēt ar Medvedjevu, kapēc tur krievi dzīvoja daudz labāk, kā pie boļševikiem, iespējams pat labāk, kā tagad. (sk.Igors Jermolovs. Krievu valsts vācu aizmugurē. Maskava 2009.)
!
!
:D Neliedz mazam cilvēciņam lielo kakāšanas prieku! Viņš meklē to vietu avīzē tāpēc, ka avīze šim nolūkam der labāk par izsūtīto cilvēku dzīvokļu aizkariem. To viņam saprāta brāļi pateica, šis iegaumēja.
a
a
politologs-nak smiekli ,jebkura lauku TANTINE labak nuvertēs cituaciju pasaulē
ieva
i
nebija domājusi, ka V.Makarovs ir tāds nepraša. Kāda grāmata?! cilvēks nerubī fišķu, ka te un tur mums ir 2 vēstures, dažādas, vēsture nekad nav objektīva
Viesulis
V
Valdis laikam pīpē zāli...kaut ko tik glupu var pateikt tikai smagā reibuma pakāpē. Skat, tiešām vecis vēl neatgriezīsies no Maskavas apciemojuma, jo iebāzīs šo ķurķī par vēstures sagrozīšanu...Bet paliks jau vēl Ļiļka... Jaunajam Saeimas sasaukumam vajadzētu padomāt, ka nākošajā gadā jāvēl prezidents...laicīgi jāsāk meklēt kārtīgs kandidāts ar stingru mugurkaulu un morālo stāju, lai ir piemērs latvietim! Pēc Vairas šie trīs gadi ir prezidentūras apkaunojums!
Lamumba
L
>Cilvēks ir apvainojies, ka viņam vairs nav tiesību kakāt publiskās vietās ---- Nepareizi. Čurāt nav tiesību. Čeloveks te vienreiz ar nostaļģiju atcerējās, kā skolas laikā kopā ar klases biedru Juriju kopā čurājuši kāpņu telpā. Eh, labs laiks esot bijis. A tagad... Tagad "krugom adņi nacanaļisti".
lno
l
Cilvēks ir apvainojies, ka viņam vairs nav tiesību kakāt publiskās vietās kā viņa vectēvam, un to viņš nepiedos latviešiem līdz mūža galam:)
gio
g
Zatlers Maskavā varētu rosināt publicēt kopīgu grāmatu par staļinisma noziegumiem, arī par 37.-38.gada genocīgu pret latviešiem. Zatlers Maskavā varētu apmeklēt Butovas poligonu, kur 20.gadu beigās nošāva tūkstošiem latviešu. Bet diez vai Ligucis to gribēs. Sobojās visu prieku par balli Maskavā (Jā, jā! Pašā Maskavā!), tusiņu ar Putinu un citiem čekas nagumaucējiem.
Lamumba
L
>его блестящие доказательства мнимости тезиса об "акупации". ---- Так добравольно всетаки вступали в Ванючую Магучую?
KLM
K
Zatlers varētu ierosināt kopīgās grāmatas pirmajā lapaspusē rakstīt par Latvijas virsniekiem Litenē, Putins un Co par šo ideju pat nepiedāvātu beigta ēzeļa ausis - tās jau tika piešķirtas iepriekš.....
Pikselis
P
Kad Latvijai būs savs Meri vai Ilvess?
!
!
Nekomentējami murgi.
Es
E
Galīgi garām.
filozofs
f
muusu prezidents jau saak laist pa 's'kidro ... kar's un miers jau sen sarakstiits ... diez vai krievi 'laus rakstiit par 15. un 19. diviizijas varoniigajaam kaujaam ... tikuntaa tai graamataa latvie'si buus fa'sisti un Konoonovs( nav latvietis) psrs varonis ... nesaprotams pazemiigs , vai luugums? no Zatlera puses!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas