Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Portāls ziedot.lv: arvien biežāk lūdz palīdzību kredīta atdošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brachs
b
Ne jau visiem cilvēkiem viss ir ideāli!! Kamēr nelaime nav notikusi tikmēr es ar tik gudri spriestu, bet ir Loti daudzi cilvēki ņēmuši kredītus ne jau tāpat vien, bet kādas vajadzības. pašam gadījums. Ir bijis ka tas kredīts ir palīdzējis. Ārstēšanai vajadzēja naudu labi bija, ka iedeva to kredītu a to invalīds apkārt staigātu jo pa ārstēšanos jāmaksā branga nauda un tā slimības nauda vien nelīdz kur vel dzīvošana un iztika. Jūs tikai zināt apriet lepnas mājas un ko vel tur. tagad paši padomājiet ja kāds saslimst cik aiziet ārstēšanās izdevumi un ja puse vel polises neņem pretī. nu ko mirstam visi nost. tad tā sanāk. Un ne jau ziedot.lv tagad katram saslimušajam vāks ziedojumus ko. gudrie spriedelētāji. iedomājušies ka visi sagrābuši uz kredītiem tikai īpašumus.
Teodora
T
He, he, he - tam "ziedot.lv" taču ir liela pieredze naudas līdzekļu gūšanā - erotisko kalendāru drukāšana un tirdzniecība. Hi, hi, hi - "Mājokļa kredītu ņēmēju erotiskais kalendārs 2010. gadam" - prezentācija un tirdzniecība par ziedojumu "Hansa... tfu, tfu, tfu - "Swedbank" telpās.
a
a
Vari būt mierīga, arī bankas cieš zaudējumus, jo vienu daļu aizdotās naudas atgūt nav reāli.
re
r
bet kurs tad kaadu vaino? pareizi ir - dariijumaa ir divas puses. krediitdeveejs aizdod, krediitnjeemeejs atdod. viss okei. runa ir par to tautas dalju, kura, kaa te izteicaas - sava cilveeciskaa vaajuma deelj, meeginaaja uzlekt augstaak par savu seezjamvietu . sak, kaalab nenjemt, ja dod.
beibe
b
ar manu cilvēcisko dabu ir kārtībā, man ir labs darbs un nav kredītsaistību. bet jebkurā darījuma ir divas puses - un ir nepareizi vainot tikai vienu no tām.
re
r
zin, katrs var reklameet, ko tik grib - saakot ar tualetes papiiru un beidzot ar celjojumu uz Egipti. un, ja tava cilveeciskaa daba ir tik vaaja, ka visiem siem kaardinaajumiem tik viegli pakljaujas, tad neviens cits tur vainiigs nav.
beibe
b
un kā tad ar bankām? vai tām nebūtu jānes atbildība par vielgprātīgi izsniegtiem kredītiem. bija laiki, kad gandrīz katra trešā reklāma tv bija - "nāciet pie mums, mēs jums izsniegsim uz visizdevīgākajiem nosacījumiem...". cilvēks ir vājš pēc savas būtības pret visādiem kārdinājumiem - tajā skaitā naudas tērēšanu. bankas toreiz tikai interesēja tikai lielāka peļņa...nu tad varbūt arī, lai atbild par to.
zinis
z
NEKAD!!!
Senais
S
Tikko ienāca prātā, ka iespējams daudzi, zinot 1940. notikumus un neticēdami, ka Latvijas valsts pastāvēs ilgsoši, ņēma uz nebēdu kredītus, jo , paskat. kad notika nekustāmā īpašuma denacionalizācija, hipotekāros kredītus ignorēja, kaut samērā daudzi īpašumi faktiski piederēja aizdevējiem. Lai cik tas neliktos fantastiski, līdzīgam scenārijam atkārtojoties, apmēram tāpat varētu notikt un šodienas neprāši(?), kad atkal suverenitāte atjaunotos, pēc...(negribās teikt pēc kā) , būtu nodrošinājuši īpašumu saviem pēcnācējiem, jo cik nu paši vēl būtu šaisaulē.
DaBl
D
Kada nekauniba.Ar kuru galu domaja,ka ņēma šaja valstī uz 20 gadiem! Un galu gala,tad jau bija fantastiska alga,kā tai šķirtenei,ja 500ls menesi jamaksa?Ko ta neiekraja,un interesanti,kur vispar tādu algu varēja nopelnīt? Nu nebija nemz tik viegli tikt pie kredīta,paši meklejam,bet mums redz bija alga par mazu un paldies Dievam,ka neiedeva/
Marika
M
es arī tagad pacēlu 2005.gada Hansa bankas ekspertu viedokli, kas mums ieteica nebaidīties no kredītsaistībām (tos kuri vēl šaubijās vai kredītu ņemt) mierināja, ka Latvijai krīze nedraud, bet tikai lēnāka izaugsme un vispār mūs gaida gaiša nākotne. (žurnāls "Mana banka" pavasaris 2005, 6-8lpp, atbildīgā par izdevumu Karīna Jermušs) tad ko ir vērti tie eksperti, gan toreiz gan tagad. un vēl jātiesā tie valdības padomnieki, kuri saņēma algas par savu padomu došanu un tagad klausoties viņu padomos valsts nu ir tur, kur ir. ir jāpieprasa visu ministru ekspertu padomi rakstiski un ar garantiju, ka ja būs nekompetenti padomi, tad paši padomnieki vairs nekad nevarēs strādāt valsts iestādēs.
Senais>dzerim
S
Var gan būt. Man ir zināmi vairāki tādi idioti (sadzīviskajā nozīmē), kas nu cer, ka dīvainā kreītņēmēju asociācija viņus izpestīs. Tātad pilnīgi idioti. Derētu noskaidrot, vai tai organizācijai ir kāds "atbrīvotais"darbinieks. Tad vismaz būtu skaidrs kāpēc tā ir tapusi, jo nav jau par skādi nopelnīt uz vientiešu rēķina. Bet nav jau par ko raizēties, jo kādu brīdi šamējie ir padzīvojuši ļoti glauni, kā iespējams nekad dzīvē vairs nespēs. Bet par mājokļa problēmām, skaidrs, ka kredītu ņemot nedzīvoja taču zem tilta. Protams, ka pie sievas, vai vīramātes varbūt ir vēl briesmīgāk. Tomēr, neko darīt , nāksies iejusties pazudušā dēla lomā. Mierinājumam der atcerēties Svētos rakstos pieminēto, ka tā avītiņa, kas atradusieds, ganam tai mirklī ir mīļāka par visām simts pārējām.
uz koferiem
u
viss plūst un mainās..pirms pāris gadiem to,kuram nebija kredītsaistību saukāja par idiotu, kas nedomā ilgtermiņā.tagad otrādi - tie, kas ņēma, skaitās idioti. es arī nesaprotu tos, kuri ņēma kredītu uz 20 un vairāk gadiem, jo kurš reāli var pateikt, kas tik ilgā laikā tik nevar notikt?!ne tikai darbs, bet arī naudas vērtība un pat valsts iekārta var mainīties! bet laiciņu atpakaļ visi tie eksperti, kas tik sludināja, ka mums nav ko baidīties no parādiem iemidzināja visas sabiedrības veselo saprātu. un tagad tie paši eksperti saka, ka paši cilvēki vainīgi, ka noticēja.atceros, ka LU klausījos lekcijas pie ekonomista Ivaščuka. viņš mums visu laiku borēja, ka ārzemēs cilvēki ir tik gudri un progresīvi - ņemot kredītus mājokļiem, nemaz nedomā tos atdot, bet gan plāno nomainīt māju uz jaunāku, kad apnīk vecā un paņemt jaunu kredītu.bankām arī tas esot izdevīgi, jo tās uzvārās no % un nemaz negaida, ka cilvēki nomaksās visu kredītu, bet gan beigās, kad cilvēks izdomā, ka viņam tieši šito māju nevajag, banka vēl atdot iemaksāto avansu.bet redz, ka tik vienkārši nemaz nav viss...
l`avocate
l
1) piekritu 2) platība un cēna ir neatdalāmas nekustama īpašuma tirgus satāvdaļas. Jā, ārpūs Rīgas NI cenas ir mazākas, bet jāņem vērā arī algas, tas nav Rīgas līmeņa algas - tāpēc, daži skatijas uz Rīgas pusi un nereķinājās ar reālitāti. 3) piekritu, bet tā ir tīra demogoģija. Jā, valdības vaina arī ir, bet vai tad ja valstsvīri teiktu- "visiem lēkt no tilta", visi to darīs? vai vispirms "ieslēgs" smadzenes un padomās? vaina ir solidāra - valdībai (netika pieņemti lēmumi burbuļa ierobežošanai) un kredītņemējiem-zombijiem (kuri ņema kredītus bez skaidras/aprekinātas nākotnes vizijas)
homo soveticus
h
1) Vārds "avocat" vīriešu dzimtē rakstās bez "e". 2) Jūs izcelāt to, ka māja ir divos stāvos. Es sapratu no tā, ka grēks ir platībā, nevis cenā (cenu Jūs neminiet un divstāvu mājas ārpus Rīgas var būt krietni lētākas, īpaši ja nav jaunos projektus). 3) Tiekties pēc labākas dzīves te pat uz vietas nav slikta lieta. Valdībai bija pienākums regulēt nekustāmā īpašuma tirgu, lai dotu lielākas iespējas ģimenēm tikt pie kvalitatīva mājokļa, nevis ārvalstu investoriem uzvārīties (tādā veida uzdzenot nekustamo īpašumu cenas tādā līmenī, ka normāla strādājoša ģiemene neko vairāk par tiem 9kvm nevar atļauties.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas