Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pošamies uz politisko karnevālu!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puaro
p
Protams, tautas valodā runājot, tas ir balagāns. Un tauta kā mazs bērns, labprāt šajā balagānā iesaistās - tikai te nu sākas atšķirības. Ja balagāns, aizbraucot atstāj bērnos foršu prieka sajūtu - tur cukurvate un visādi raibi brīnumi, tad politiskais balagāns allaž mūsu tautai atstāj mieles un apčakarētības sajūtu uz nākošajiem 4.gadiem. Ko darīt? Pieaugt, beidzot.
iz "O.M.© arChīva"
i
--------------- *Vecā Grābekļa 'hīts'.* ( Iz "O.M.© arChīva" ) Ņirdz ATKAL Vecais Grābeklis: "Tas, kurš man vienreiz uzkāpis ~ Kaut 'smagi bietē norāvies', Kā muļķis vēlreiz meklēt skries!..." ... Kad aizmirsts iepriekšējais puns ~ Kā plika kaula alkstošs suns, Sāk grābekļkāpējs ošņāties, Kur ATKAL 'bietē atrauties': Ar ZOMBĒJUMU saskaņā ~ Skries "patrEJota apziņā", 'Ņemt "urnu talkā" dalību', Par "svaigu" pases zīmogu. (Pa ceļam - badīgs "ēsmu" rīs, Ko 'siles biedri' pasviedīs, Uz plikiem āķiem uzspraustu ~ Tas "nospēlē uz publiku": Ar cukurvati "ķeksēts" tiks, No zaļiem 'jēpiem - ūzās liks', Kas "labsaldēts", to 'ģīmī stums', Dēļ "TV-šoviem" palieks dum'š, Strēbs "Burbuļninnu Durakiem", Pa "šlāgerpāķu" 'tusoniem'...) Jo - ATKAL šim ir 'ieborēts': ""valsts" 'rullēs', ja būs "novēlēts", Par "mazāko no ļaunumiem" ~ Tiks "pareizie" pie mandātiem! (Pat "tukšais konverts" 'shēmā' der, Jo - tikai MUĻĶIS VELTI CER, Ka "vēlēšanu" FARSS, jebkāds, Var "izšķirt, kāds būs rezultāts"...) TAD Muļķu Zeme ATKAL "plauks"!!!..." (Bet "vaukšķis" - četrus gadus kauks, Ka - ATKAL "uzkāpts grābeklim", Un puns - vēl lielāks, kā līdz šim...) ... Lūr Vecais Grābeklis uz tiem, Kam patīk (?!) palikt VIENTIEŠIEM, (Dēļ aumež ĪSĀS atmiņas): "Kam ATKAL 'blieziens' kārojas?..." ==========
iz "O.M.© arChīva"
i
*Mediju ziņa:* _Šīs valsts sabiedrības zināmā daļā savulaik populārajam "banānpolitiķim" Joahimam Zīgeristam latvieši bija lieliski izmēģinājumu trusīši - apbrīnojami vientiesīgu "vēlētāju" elektorāts, kas ir tik pat vienkārši, cik lēti apčakarējams. Kad Zīgeristam šāda izklaide kļuva garlaicīga, viņš no Latvijas aizdevās uz savu etnisko "fāterlandi", bet - pa lēto apčakarējamais, uz sīkiem našķiem kārais un jau kuro reizi "vecajam grābeklim uzkāpt" joprojām gatavais šīs valsts "apzinīgo vēlētāju" elektorāts gan nekur nav pazudis. Vienīgā atšķirība - Zīgersista banāni ir nomainīti ar citām "uz plika āķa uzspraustām ēsmām": politbiznesa projekta "vienotība" (*V-"ķeksītis"*) "vēlētāju balsu" makšķernieki "ķer muļķus" uz zaļu cukurvati un āboliem, politbiznesmeņu grupējuma "par labu latviju!" (*PLL-"(l)abinieki"*) polittehnologi "iebaro" vientiešus ar 'haļavas' saldējumu un "tematiskiem ("pozitīvi" zombējošiem) TV-šoviem", "smagos noziegumos nevainīgā" trubas krāniņa Hūtes "stipendiātu" grupējuma "zaļo un zemnieku savienība" (*ZZS "naftaspāķi"*) 'partorgi' uz "vēlēšanu" plikā āķa sprauž bezmaksas minerālūdeni un "šlāgerkultūras masu atrakcijas" u.t.t..._
maizi un mūziku > tautai!
m
ar laiku apnīk cirks un karnevāls, nevainīgas izpriecas, sīki skandāliņi un ķiķināšana pa kaktiem gribas kaut ko spēcīgāku, nopietnāku, reālismam pietuvinātu .. tādu kā revolūciju .. ar īstām asinīm.. vai gladiatoru cīņas.. ar katarsi.. kad visa arēna vienbalsīgi kliedz: kill the beast! thumbs down! 'tauta' spēj atspoguļot tikai to, ko spēj saprast.. ne vairāk.. tāpēc nebrīnīsimies par 'eliti', tā ir šīs 'tautas seja' - gods, prāts un sirdsapziņa.. nesaprotat, kāpēc seja tik ugly-īga? koļ roža krivaja, nechego zerkalo viņitj!
zebra
z
Te jāsaka, ka prese, TV un radio varētu pacensties vienreiz. It īpaši prese. Lai nopublicē partiju programmas - daudz un visur, un vēl labāk vairakas reizes. Vairākas partijas nav pārāk piepūlējušās rakstot solījumus, jo laikam cer, ka lielākā daļa vēlētāju nelasīs. Ja tās programmas būs plaši piejamas, tad lasīsim. Ja man jāmeklē, tad - nē. Tad nu nevainojiet mūsu stulbumu, bet savu mantkārību vai korumpētību, jo labi apmaksātam aģitācijas rakstiņam vieta parasti atrodas.
NPPIP Viesturs
N
Man uzreiz nāk prātā Dombrovska kampaņotāju unikālā kampaņa par kandidātem, kur Dombrovskis vs Urbanovičs, aizmirstot, ka ar lielāko % atbalstu joprojām ir Lembergs, bet ne ar mazāku rezultātu ir arī Šlesers. Tāpēc, nevajag d... «Pirmoreiz!», «Līdz šim neredzēts!», «Vēl tikai dažas dienas!».

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas