Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Praktiskais anarhisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Cilvēkus priecē nevis tas, ka politiskā vara ekonomiku ietekmēt nevar, bet apziņa, ka drīz pārcelsies uz labāku valsti vai, vismaz, ka uzņēmums pārreģistrēsies kādā izdevīgā valstī....
reptilis
r
Mūsu valsts pārvalde ir pilnībā atbrīvota no jebkādas atbildības par saviem lēmumiem......padomājiet par to -viņi ne ar ko un neparko neatbild.....valsts pārvaldes sistēma būtu pilnībā jāmaina,bet ne par ko neatbildēt ir ērtāk ......cilvēki ir neapmierināti,bet viņi nespēj mainīt esošo kārtību,jo nav cienījamas partijas,kas piedāvātu valsts pārvaldes reorganizāciju(tādu, kas atbilstu vairākuma priekšstatiem),bet pie tagadējās sistēmas,pat iepriekš normāli domājošs cilvēks sasmērējas nonākot šajā purvā un lai virzītos pa karjeras kāpnēm viņam ir jākļūst tādiem ,kā visi šajā sistēmā....
jopcik
j
es ceru ka ziemas paliks arvien aukstākas, tos dzeltenos mums nevajag, nu varētu vēl kādu no russlandes iepludināt :D
Memory
M
''Kronis'' būs tad, kad humānu apsvērumu un Eiropas solidaritātes vārdā Latvijas valdinieki piekritīs izmitināt savā zemitē kādus 100 000 lībiešu, tunisiešu, ēģiptiešu? - varbūt parādu tad SVF mums palīdzēs nomaksāt Itālija, Spānija, Francija? Diezin vai Vidusjūras piekrastes valstis tagadiņ' ļoti alkst uzņemt demokrātijas apreibināto tūkstošus?
jumors
j
Nu vienreiz es gribu pavaicāt Kurmītim- cienītais aklais personāž, vai Jūs, lūdzams, nepateiktu man, no kuras ministrijas zog visvairāk un cik ir nozagts? Par tiem agrākajiem es zinu, cik viņiem zemes pieder, kādi rūpniecības uzņēmumi , pārstrādes uzņēmumi, kādi iekrājumi un parādi. Tas nekas, ka reālie īpašnieki radi un draugi. Ar cieņu- gaidu atbildi!
Valsts - uzticāms partneris?
V
Arī, ja kāds gribētu darboties nesaņemot nekādu atbalstu no valsts, tomēr paliek problēma - bremzēšana no valsts puses. Tur jau ir tā pretruna. It kā atbrīvojam valsti no papildus darba un pienākumiem - organizēsim privātās izglītības, kultūras iestādes, radīsim mazas jaudas enerģētikas iekārtas - bet daudzām tām lietām vajagzīga saskaņošana ar valsti, un tur sākās bremzēšana, nevis vērtības pievienošana, kā tā būtu gaidāma no valsts puses. Ņemot vērā patreizējo zemo uzticību valstij, mazliet pārsteidzoši ir tādi piedāvājumi kā valsts-privātpartnera attiecības, piemēram ceļu būvē. Vienīgais veids, kā domājošs biznesa cilvēks ielaistos tādā lietā pie šīs dienas uzticības līmeni ir, ja tas var sarunāt ar ierēdņiem kautkādas štelles, kas abpusēji izdevīgas, bet, kas trešai personai - tautai - neizdevīgas. Kur valsts ar privātajiem īpaši draudzīgi rīvējās, tur vērts paostīt, vai tik nav dūmu, jo kur dūmi, tur parasti uguns.
Jānis Kūla
J
Kurrmīt , kapēc Jūs uzskatāt ,ka nodoklū maksāšana ir Tāds Kā labprātigs pasākums , kā bri'vprātiģa ziedošana. Kas gan traucēja tad , kad pozicijā bija Jūsu saimnieki , likumā noteikt , ka , ja UZRĀDA LIELO nodokļu maksātāju nesamaksātos nodokļus , tad uzrādītājs saņem kādu pusi no nesamaksātiem nodokļiem !
Kurmītis
K
+++Tomēr patiesībā šie skaitļi neko daudz neliecina.+++ Hi, hi, hi, ... liecina gan. Tie liecina, ka jaunu zagļu valdība nav ne par matu labāka par vecajiem zagļiem. Vēl vairāk – veco zagšanai jaunie ir vēl pievienojuši papildus melošanu, nekompetenci un genocīdu pret savu tautu. Pēdējās „vēsmas”, ka pensionēšanās vecumu palielināšot līdz 70 gadiem vispār ir kronis visam. Ta mūsu valstī ar vidējo vīriešu dzīves ilgumu 68 gadi tas nozīmē, ka aptuveni PUSEI no tautas pensionēšanās un pensija kā tāda tiek likvidēta vispār !!! Un tagad parādiet tos idiotus, kurš pie šādiem nosacījumiem turpinās uzskatīt, ka maksāt šai valstij vēl kādus darba ņēmāja nodokļus ir prāta lieta !?? Un vēl. Tad, kad hunveibini rīkoja savu lietussargu puču, tad viņiem gan šie te paši sociologu pētījumi kalpoja par karogu lai legalizētu savu valsts varas sagrābšanas plānu. Tā ka nevajag ! Tagad, kad pašiem pakaļa svilst un arvien reālāki kļūst draudi, ka viņi no Saeimas tiks ar dakšām iznesti, pēkšņi tautas neapmierinātībai vairs nesot nozīmes ?? Aha, sagribējāt ! ... :)))
Memory
M
Drīzāk gan - centīgi atstrādā pasūtījumu? Šā gada maijā tak' Vācijas un Austrijas darba tirgus tiek atvērts - neba ''brāļus musulmaņus'' gaida vācieši un austrieši. Ieskatīsimies patiesībai acīs, jo uzņemties atbildību un/vai censties pārveidot savām rokām&galvām uzcelto valsti (sistēmu) retais vēlas pārveidot pozitīvu uzlabojumu virzienā. Lai ES komisārs A.Piebalgs domā, viņš jau to pārveidošanu izglītības un finanšu jomā Latvijā 1990-os uzsāka - un teicami izpildīto uzdevumu lielā cieņā/vietā tagad Briseles struktūrās ieņem??
Memory
M
Pēc skata pieredzējis 'dižpingvīns', taču kautrīgs kā jauns dzejnieks? Nav vēl tik konkrēts, kā TB/LNNK ''diždzejnieks'', kas ne tikai aicina 'uz priekšu', bet pat konkrētu virzienu norāda - Roberts Zīle: pēdējais laiks doties Rietumu virzienā (sk. rakstu TB/LNNK mājas lapā ) Paaugsies mūsu ''pans Kleksis'', prātā pieņemsies - un arī norādīs virzienu, lai no ''šīs'' valsts apskāvieniem atbrīvotos??
nu tad
n
beidzot atmodies un ieskatījies patiesībai acīs.
zvirbulēns
z
Kas tas ir? Kaut ko džeks skaļi domā, vai? Jauns dzejnieks dzimis, vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas