Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

precizēta - Almunija pārliecināts, ka Latvija 2012. gadā varētu ieviest eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nuuuuu -
n
tā viņiem tāda mode - vienu dienu runāt vienu, otru - tieši otrādi, vai vismaz - izdarīt klusītiņām otrādi - elastīgi tādi baloniņi,..
stulbums
s
Repše 14:00 ziņās LR-1 teju kā izcēlās ar spīdošu domu :))). Nodokļus vajagot samazināt,valstij naudu nevarot dot, jo definitīvi tā esot naudas iztērētāja. Visu naudu lai paturot privātie un uzņēmēji, jo tie jau labāk zināšot ko ar to iesākt! Supper! Man patīk tas marsietis, viņš tāds mīļš:))))
ihaha
i
2011. gadaa 50% latvieshu Latvijaa vairs nebuus, tad arii varees ieviest eiro, ievest baltkrievus, ukrainhus, khiinieshus. Taukmuuliigie naudas maisi varees zvilneet laimiibaa un maaciities khiinieshu valodu.
sirmbārdis
s
Ja arī turpmāk būsim kā zvirbulēni prātā, tad nav svarīgi, būs mums lati vai eiri. Palikām durakos ar latiem, paliksim durakos arī ar eiriem.
krustdels
k
Pēc kādiem tad rādītājiem viņš to secina, vai pēc centrālās statistikas pārvaldes datiem? Tur visu rādītāju kritumi atspoguļojas ar sešu mēnešu kavēšanos. Vai arī valdības vadītājs pastāstīja par grandioziem ekonomikas atveseļošanas plāniem, kuri tā arī paliek plāni. Bet var būt komisārs ir ieguldījis vērtspapīros un šāda pozitīva ziņa biržās pacels vismaz kādu indeksa procentu.
@
@
Tā būtu katastrofa. Vēl jau gan šī nav beigusies. Eksperimentēt ar trusīšiem ir bīstami, ja trusīši ir pa daļai arī plēsīgi.
izbijis valsts patriots
i
Es domāju ka drīz bus īsta un mums ne vissai glaimojoša atbilde. Nedomāju ka tas cilvēks ir muļķis,bet protams šorīt ,tikai diplomātija.
zvirbulēns
z
Aluminijs ar dabūs "zelta izpletni" - akurāt kā mūsu Piebalgs, kurš skaļi pateica - es esmu bijis labs komisārs. P.S. Šitos komisārus būtu jāatdod Medvēģevam uz pārraudzināšanu.
alias
a
Pārlieks politorektums Latvijā nekam neder. Latvijā ir jāsaka atklātiem vārdiem - vai nu beidzot sakārtosiet valsts pārvaldi un budžeta struktūru un būsiet ES valsts, vai vācieties atpakaļ uz Padomju Savienību. Politorekta attieksme šeit nozīmē atļauju kāpt uz galvas.
dzeris
d
Ļoti politkorekts cilvēks, īstenībā viņš ir stipri lielā šokā par Latvijas nespēju reformēt valsts pārvaldi un visu pārējo.
izbijis valsts patriots
i
Vēl jau tas alumīnija gabals nav iepazinies ar vissiem finansiāliem rādītājiem. Kad iepazīsies ,izkussīs momentā,un pārtaps par DŪR ALUMĪNIJU. PATS LABĀKAIS ,VĒL PRIEKŠĀ.
bimbam
b
Ar ko ari apsveicam! Atliek vienigi but pieticigakiem (tas attiecas gan uz valsti, gan ari uz privato sektoru!), un tad jau ari visu varetu sakartot ta (ja to p a t i e s i gribetu!), lai lidzigi scenariji ka tagad neatkartotos, vai vismaz ne tik smaga veida!
zvirbulēns
z
Īstā demagogu garā ir nosaukt sevi par elektorātu :))) P.S. Alumīnijs ir un paliek aluminijs, un te no demagoģijas nav ne smakas. Skatās lācītim seja un melo kā ausis kusts :))) Kamēr Latvja pati nepateiks, ka viņa pievienojas eiro zonai, tikmēr mēs te ākstīsimies tālāk tada pat stulbā stilā!
sasa
s
Būs taču labi!
elektorāts
e
tas tādā īstu demagogu garā - ja nav argumentu un viedokļa - tad zākāties par personībām - apsaukāties, kropļot vārdus, apmētāt ar mēsliem... Bet - kā jau zvirbulēnam, kura īstā vieta zirgābolu čupā - tev tas piedien...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Almunija: krīzes pārvarēšanas atslēga ir drosmīga politika

Ar starptautiskajiem aizdevējiem runā par PVN samazināšanu grāmatām un viesnīcām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas