Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

precizēta - Dienesta auto nodokli rēķinās no 150 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trollis
t
Ls 150 ir summa no kuras rēķinās nodokli un nodoklis tiks atskaitīts no darbinieka, kurš izmantos auto, algas, nevis no Valsts uzņēmuma budžeta. Nevajag jaukt pupas ar banāniem!
Bet
B
Auto īre dienā maksā Ls 20 x 30 dienas = Ls 600.
filozofs
f
vispirms ievies vienoto atalgojuma sisteemu , citaadi Tevi atkal apjaas...
zaķītis
z
Skaidrs ir tas, ka šāds nodoklis ir vajadzīgs, bet ne 150 LVL un ne krīzes laikā... Tas viss beigsies ar to, ka darbiniekiem proporcionāli samazināsies ienākumi un auto tiks pārlikts uz darbinieku. Valstij papildus ieņēmumi no šī nodokļa konkrētajos apstākļos būs 0. Vienīgais, kas no šī visa iespējams iegūs būs sabiedriskais transports un taksometru firmas...
f
f
faktiski valsts to vareetu noteikt saviem dienesta autiņiem , kaut tiuukstoti meenesii , jo no budžeta nosegs tikuntaa, ienaaks vairaak nodokļos , jo citu nodokļu var nebuut ... ko eediisi fin min? un privaatais zinaas kaa karot ar autoo izmantotaajiem...
Plekste
P
Mums uzņēmumā darbinieki diezgan daudz braukā pa pilsētu darba darīšanās un arī uz/no mājām, bet degviela mēnesī aiziet ap 200 Ls. Proporcionāli izrēķinājām, ka darbinieka "labums" ir aptuveni 20%, t.i. ap 40 Ls, to arī ieturu no algām. Kādi, pie velna, 150 Ls??? Cik tad jābrauc un cik dārgam jābūt autiņam? Galīgs murgs!
zaķītis
z
Valstij būs tik grūti samaksāt 150LVL no vienas kabatas otrā :))) Tur nauda nemaz neapgrozīsies - nemaksās un viss :))
vilnis
v
Eu, tas marsietis vispār domā ar galvu, kādi 150 Ls mēnesī?
Raimis
R
Izlasiet kārtīgi - Nodokli piemēros arī valsts uzņēmumiem, tātad, kāds valstij no tā būs labums, ja darbinieks brauks, un uzņēmums maksās, kur šeit kāds ietaupījums?!
Latvietis
L
tā kā Latvija ir viena no Eiropas attīstītākajām valstīm,maksātspēja Latvijā ir TOP 3 Eiropā un pensiju apmērs vispār ir pārējai pasaulei neaptverami augsts,tad pilnībā piekrītu šim nodoklim....tik nesaprotu vienu-kāpēc tikai 150ls???
prezīc
p
Pa manam tas ir sviests! Es vēl varētu saprast, ka nodokli iekasē no valsts amatpersonām, bet ne jau no privātuzņēmumiem un to darbiniekiem.
nnn2
n
prātiņ nāc mājās,einār pūt stabulīti......
Mantrausis
M
Man jau liekas, ka valsts aprēķins ir elementārs - daudzi nevēlēsies pildīt dokumentu gūzmu un mierīgi maksās visus 150... Vai šai neapšaubāmi nekompetentajai idejai patiesi būs sekotāji? Einār! Atceries Balto zirgu un baznīcu - varbūt beidzot vismaz vienu lietu izdari: Lai Tavi padotie beidz uz cilvēku rēķina radīt sev darbu, kas NE-vienam šai valstī NAV vajadzīgs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas