Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

precizēta - Suņus ar apgrieztām astēm un ausīm grib izslēgt no izstādēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
Visus APGRAIZĪTOS sūtīt prom...
Ak
A
Atvainojiet datorkļūmi, bet es tev gribēju pateikt, cik tas vŗišķīgi, piebarot stirniņu, lai vieglāk atrast un brīvdienās prom no apnikušās sievas ar ko vienalga nekas nesanāk, ugunspagale pār plecu pilna ar bizzālēm un, plaukš, stirniņu nokauj. Jā sunītis priecājās, jo saimnieks apmācījis. Nav jau vainīgs - sunītis. Saimnieks laimīgs piesprauž ragus pie sienas, cerībā ka tos, kas pašam uz pieres neieraudzīs. Un, glaudot vīrišķīgo vēderu, kas rada aizdomas, ka gaidībās kungs, apsver kā nākamajam, sunītim asti un ausis nošņāpt, lai zin, kas šeit īstais kungs un pavēlnieks. Tad atkal uz mežu "paregulēt"dzīvās radības.
Ak
A
Vusrbamāk, tu >Sēdi tik noteikti pie televizora un sit kuņģī karbonādi no cūkas, kas nodzīvojusi drausmīgu dzīvi būrī, un vēl drausmīgā un neizbēgamā nāvē mirusi
lasItāja
l
Vai to likumu varētu attiecināt arī uz vīriešiem?
Mednieks
M
Nu tad aizliedzam medību suņu šķirnes vispār. Nav ko spīdzināt dzīvniekus. Otrkārt - medībās kā reizi dzīvniekam ir dota iespēja izglābties. Atšķirībā no lopkautuves, kur nabaga lopiem tagad vēl būs jāmirst pātaru pavadījumā. Turklāt īsi mednieki rūpējas par meža dzīvniekiem, piebaro viņus ziemā, skatās, lai malumednieki nešiverē. Un ko tu esi izdarījis meža zvēru labā? Esi kaut reizi bijis barotavās? Esi savu laiku ziedojis apgaitām? Sēdi tik noteikti pie televizora un sit kuņģī karbonādi no cūkas, kas nodzīvojusi drausmīgu dzīvi būrī, un vēl drausmīgā un neizbēgamā nāvē mirusi.
Ak
A
Jāaizliedz medību pasākumi kompleksu nomocītajiem. Nokaušana ir nožēlojama izklaide. Ja tas ir darbs, tad jā, bet kad aptaukojies mopsis nošauj skaistu brīvu dzīvnieku, nedodot tam ne mazāko iespēju, lai pēc tam lielītos par savu vīrišķību, faktiski neesošo, tad tā ir smerdelība.
Mednieks
M
Es uzskatu, ka jāaizliedz turēt medību šķirņu suņi cilvēkiem, kuri ar medībām nenodarbojas. Tā ir suņu spīdzināšana. Visādas vecmeitas savācas mājā spanieļus, takšus un citus medību suņus, nobaro viņus kā mucas un nedara neko, lai suns varētu pildīt tiešo fuknkciju. Bet suņiem tā patīk iet medībās! Ja jūs redzētu prieku, pat sajūsmu suņa sejā, kad paņemu bisi!
xx2
x
Vajag pieņemt likumu, ka tie suņu īpašnieki, kas vēlas veikt "kupēšanu", jeb savam sunim kaut ko nogriezt, viņiem obligāti ir jāsolidarizējas ar suni un jānogriež ausis. Argumenti vienkārši - ja sunim svīst ausis un tās var iekaist, tad arī saimniekam tās ausis svīdīs un iekaisīs, bet, ja saimnieks baidās, ka citi suņi var saplēst viņa mīlulim ausis, tad šim saimniekam intelekta trūkuma dēļ viņam līdzīgi izdimteņi var uzbrukt un arī saplēst ausis, tāpēc, ja nav sunim, lai nav arī saimniekam. Tiem, kas saka, ka nekādu traumu tas nenodarot ir jāpieprasa, lai viņi savus uzskatus nodemonstrē uz sevis un nogriež savas ausis. Tāpat tie, kas saka, ka "tas ir normāli", lai nogriež sev ausis, dzimumorgānus un visu pārējo. Loģika prasa - ja tu paud kādu uzskatu, tad pierādi tā pareizību nodemonstrējot "nekaitīgumu" uz sevis.
Eds
E
Te viens tirliņš rakstīja, ja neļaus suņam astes un ausu griezt, tad nevarēs Latvija izstādēs vinnēt. Lielāku murgu neesmu dzirdējis. Kādi debilas izdomā kāds ir skaists dzīvnieks un tad pārējie mērkaķo suņus. Tu ieskaties savam spalvainajam draugam acīs un uzprasi- tu vēlies, vecais, lai tevi moca un izspoko=frizē, kupē,mazgā utt izvaro? Nē, tas vajadzīgs stulbajam cilvēkam.
gudrīte
g
Sen bij laiks aizliegt iejaukties dabas noteiktajās normās.Kā paši justos, ja kāds izdomātu, ka visiem jāstaigā skūtām galvām vai deguns jāiespiež starp uzacīm!
Senais>Dolārs
S
Būtībā man ir nepatika par cilvēku absurdu rīcību. Protams, ka radības kronis( nez vai nevajadzēja pēdiņās?) drīkst izlemt kaut vai nekaut , kastrēt vai nē u.t.t. Man dīvaini, ka gaumes dēļ ir gatavi sagādāt ciešanas, (ja sev tad arī dīvaini piem.pīrsings ), bet citam, kas to nemaz nealkst un nelūdz ir augstprātīgi. Paskat tik, var pavēstīt manam sunim ir pareizi apgrieztas ausis. Bet man patīk tādi dabiski , krancīši, kas parasti mēdz būt ļoti inteliģenti autodidakti. Par dažās tautās praktizēto apgraizīšanu, skaidrs, ka tam ir racionālis iemesls (higiena tuksneša apstākļos) , kas tagad zaudējis nozīmi un man prieks, ka daži mani draugi, to tautu kas to agrāk praktizēja, pārstāvji, tagad par to pavīpsnā (te viens par to jautāja). Es neesmu ne vegāns, ne veģetārietis, bet vienalga ļoti ilgi, pilnīgi nepieklājīgi ilgi, nodzīvojis subjekts.
politkorektais
p
Vārdu KUCE vispār aizliegs, tas ir personas cieņu un godu aizskarošs.
Čibrix
Č
Kuces apgraizīt tātad drīkstēs?
..,
.
privātmāja no suņiem izaug lielāks kropļu procents kā dzīvokļu mājā. zini kāpēc? tāpēc, ka privātmājas īpašnieks tikai palaiž sunīti skraidīt, un sunītis parasti apskrien riņķi un tad sēz vai guļ. bet daudzīvokļu mājā suņa saimnieks gribot negribot ir spiests ar suni aktīvi nostaigāt tās divas noteiktās stundas dienā. par smaku gan jāsaka - tas nu atkarīgs no saimnieka tīrības pakāpes, un te es varu saprast tavu sašutumu.
..,
.
tas nav sviests. suņiem ausis ir dažādas - parunā ar veterinārārstu, vai dogam, piemēram ausis iekaist vairāk nogrieztas vai nenogrieztas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas