Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

precizēta - Urbanovičs valdības plānus par Parex vērtē kā valsts „uzmetienu”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zxc
z
Iekopējam googlē- Saskaņas centrs korupcija! SC ir viskorumpētākā partija LV! Iekopējam googlē- Saskaņas centrs korupcija! SC ir viskorumpētākā partija LV! Iekopējam googlē- Saskaņas centrs korupcija! SC ir viskorumpētākā partija LV!
Kaspars Gasūns
K
Ak, Tu slidenais zuti! Pensionārus tracina un vāc punktiņus ar demagoģiju... Puisim tauku vairāk kā prāta. Tikai nevar saprast, vai viņš patiešām tā domā vai tikai izliekas. Ja patiešām, tad SC intelektuālais potenciāls pat smagi atpaliek no Šlesera. Tādus patiešām nedrīkst laist tuvumā tautsaimniecībai! Bet vismaz es pilnīgi un galīgi pārliecinājos par Urbanoviča intelektuālo kapacitāti. Šitais ir pats slidenākais un tukšākais ļurinātājs uz pašreizējās politiskās skatuves.
sad story
s
Nu redzam, ka ari Urbanovicu K&K uzpirkusi! Parex banku tacu vienreiz jau kargins ar krasovicki noveda lidz maksatnespejai! Diemzel vel neredzam kriminalatbildibas iestasanos.
pskp
p
Ko tas analfabēts ar partijas skolas izglītību var spriest!
Cūcība
C
Es nezinu, cik par šo jauko izdeju samaksāja viedajiem konsultantiem, bet Parex bankas restrukturizācija, sadalot banku sliktajā un labajā, būtu milzīga cūcība pret šīs bankas kreditoriem.
pamela
p
Nez kur atkal pazūd komenti?Vai Urbis ar SC pievācis Dienu?Nedod Dievs! Urbanovičam iesaku pirms te cepties,ATSLEPENOT,CAURSPĪDĪGOT to bandītu sarakstu,arī viņa korišu,kuri atmazgāja naudu pie Kargina un ar Godmaņa unKo svētību pēc tam izzaga VISU Parex banku - VISI ! KOPĀ! Ne jau Dombrovskis iztīrīja Parexu.!Urbi,НАПРЕГИСЬ!!nodrukā to zagļu sarakstu un tad bāz savu taukaino pauri valsts lietās ar stulbiem padomiem.Pieprasi draugam PO KROVI / no komsomola laikiem !/ Karginam atdot VISU! sazagto !Atslepeno savus grandiozos ienākumus - KĀ tu varēji uzbūvēt tādu pils komplektu ?!Tev ne citus mācīt caurspīdīgumam ,BEt pašam paklusēt,jo pārbaudes / 90-to g. / materiālus var atkal pacilāt!Kontrobandu u.c.aktivitātes.Hočes žit,umei pomalkivat !
lauksaimnieks
l
Kāpēc viņam jāiet ārstēties ,kas tev ar naudu viss kārtībā ,par dzīvokli nomaksāji ,nu tagad vēl SVF pacels nekustāmā īpašuma nodokli , kur palikusi mana nauda no nodokļiem pieci miljoni bijušo kabatās un Mengailim 10000Ls mēnesī to tu uzskati par ārstēšanos neesi tajā vienotībā tur par vēsturi tik domā te bērniem maizi nav ko nopirkt ,kāda alga Kalnietei to zini, ziniet Jūs man latvieši tautieši esiet palikuši tik bezkaunīgi ka vārdos to vairs izteikt nevar.
dzeris
d
Cik zinu, tā dara ne tikai Latvijā. Un tā izdarot, var, vismaz, kādu naudu iegūt par "labo" daļu, un kompensēt "sliktās" daļas izdevumus, kaut daļēji.
Lelle
L
Tas pat muļķim ir skaidrs, nevaja Urbanoviču! Parex pārņemšana bija valstij noziedzīga, bet dažam labam kretīnelis stipri izdevīga- iebāza sev miljonus kabatā un viss notieka un notiek uz nabadzīgās tautas rēķina...
draugs
d
ej ārstēties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas