Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Premjera birojā palielinās algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapa
l
ko ievelejat to ari dabujat. latviesu aitu bars.
Oža
O
Tai zivij tā galva nu jau galīgi sapuvusi. Drīz atkritīs no ķermeņa tā sapuvusī galva, pat nebūs jāpalīdz nonākt miskastē.
laisma
l
žēl, ka Dombrovska alga nav 1905 būtu zīmīgāk
Ulla
U
Par tādiem padomiem?
Uve
U
Diskriminācija pat premjera birojā!
Jautājums
J
Kurš no jums par tādu algu ( Ls 1268 "uz rokas") gribētu būt Dombrovska vietā?
Gunita
G
Nožēlojami, ka mēs to uzzināt "post factum". Nekādas diskusijas un lēmuma apspriešanas ar tautu, kurai ir aizvien lielāks nodokļu slogs. Vēl Ingmāram Līdakam brīnišķā ideja aplikt ar nodokļiem ogotājus un sēņotājus. Esmu vīlusies "Vienotības" "demokrātijā".
Optimists
O
Algas tiek paaugstinātas arī augstskolu pasniedzējiem. Tātad LV nemaz neiet tik slikti, kā liekas dažiem komentētājiem. Pamazām virzāmies uz priekšu. Premjers zina, ko saka.
Vienotības jenoti jāpadzen!
V
Līdz šim biroja vadītājai un padomniekiem bija noteikts vienāds algas apmērs - 1145 lati pirms nodokļu nomaksas, kas ir aptuveni 790 lati pēc nodokļu nomaksas. Pēc paaugstinājuma premjera padomnieki saņems 1159 latus, bet Augustovska - 1458 latus. Dombrovska alga ir 1908 lati mēnesī. ______________________ Vienotības jenotēni ir jāpadzen! Kā traki suņi!
Pilsonis
P
Badīgie un mantkārīgie jaunlaicēni un viņu līdzskrējēji atkal un atkal izmanto iespēju iedzīvoties uz sabiedrības rēķina! Pretīgi apzināties, ka Dombrovskis sludina vienu, bet dara pilnīgi pretēji ar visu savu šaiku gan valdībā, gan Saeimā! Bet nekas! Gan jau Dieviņš atlīdzīās šiem neliešiem par visu to ļaunumu, ko viņi nodara mūsu zemei un tautai.
lno
l
Zinātņu doktore un nespēj saprast tik vienkāršu tekstu? Savādi:)))
pensionāre, zinātņu doktore
p
Šī Valdība atkal melo un krāpj tautu, palielinot algas sev un saviem padomniekiem!!! Ja ierēdnis pats neprot un nesaprot kā pildīt savus amata pienākumus, tad to nekavējoties jāatbrīvo no ieņemamā amatā, bet Padomniekus kā šķiru ir jālikvidē. Domāju, ka šajā rakstā uzrādītās algas vēl nav viss, ko Valdības pārstāvji un tiem pietuvinātās personas saņem. Gan jau mēs pēc kāda laika uzzināsim par pārējiem saņemtiem labumiem.
lO
l
DOMBROVSKI,IZTIIRI TO ZURKU MIDZENI,KAS TUR RIIGAA DAVIESIES,TUR KATRAM MIN.IR DIVDESMIT APAKSMINISTRI,KATRM PA DIVI SLAUCIITAAJI UN VEEL NELIESI PIEPRASA LAI MAKSAA PAR DZIIVOKLI UN VEEL VISAADAS EMMAS PIENEM SEV PAR PALIIDZEEM,TAS IR AARPRAATS ,KAS NOTIEKAAS.JUUS DOMAAJIET ,KA TAUTA DUMJA UN NEKO NESAPROT.IZTIIRIET UN 50.MILJONI BUUS.NAV KO KLAUSIIT VETSPILS LILIPUTU,TAS TIK BAIDAAS LAI NEIEBAAZ CIETUMAA.TAAPEEC JAU IR TAA GAISA JAUKSANA.LIELA TAVA KLUUDA ,KA TOS ZZS PANEEMAAT SAVAA VALDIIBAA,TUR TTACU ZAGLI AR CEKISTU BRIGMANI PRIEKSGALAA.
qwe
q
Mjā, diezgan stulba un varētu būt arī liktenīga kļūda. Tauta nolinčos. Vajadzēja izdomāt, kā atlikt vai apiet vienoto atalgojumu sistēmu. Labāk būtu samazinājuši premjera algu...
aa
a
vajadzēja vēl kādu nodokli pie reizes pacelt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas