Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Premjera izvēle noteiks koalīcijas aprises

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viedoklis
v
Par katru cenu japieturās pie to partiju, kuras jau sevi pierādījušas no "labās" puses? Domāju, ka jāļauj rikoties zinošiem un saprotošiem cilvēkiem, piemēram Rīcības partijas izvirzītajam kandidātam Normundam Grostiņam
šņuravka
š
pats galvenais lai nebūtu valdība šlesera bandas
Varis
V
Nu, bet... vai jums prāts?! Dombrovskis šim amatam pilnīgi neder!!!
Lats
L
Man liekas, ka organizatoriski labaakais no shiem diviem tomeer ir Zalaans. Vinjam vismaz nav plaani krievus pie varas pielaist.
See
S
Reti objektīvs raksts Dienā! Pēc tik ilgiem gadiem.
Sestdienis
S
Tas, ka Dombrovskis, strādādams EP, ir attālinājies no Latvijas politikas, gan nav taisnība. Moderno tehnoloģiju un lēto avioreisu laikmetā nav nekādu problēmu strādāt Briselē un sajēgt par procesiem Latvijā 10x vairāk nekā visa TP kopā sajēdz. Skaidrs, ka Zatleram jānosauc Dombrovskis, es domāju, ka viņš to arī darīs. TP jau iespēja bija, Kalvītis izgāzās, nu nav LR ekonomika nekāda filma, kur var uzņemt vienu un to pašu kadru desmitiem reižu, līdz beidzot sanāk, kā vajag. P.S. Kas tie tajā bildē? Pieprasu aizliegt politiskās izvirtības Rīgas pilī :)
Patiesi, patiesi
P
Neko labāku par Ivaru Godmani, kurš ir zinošs un gatavs pieņemt arī nepopulārus lēmumus, viņi nedabūs.
Patiesi, patiesi
P
Jebkurš politiķis ir vienkārši iznirelis.
ABC
A
"Populistu" valdība versus krāpnieku un nekompetentu truliķu valdība? Profesionāļu valdība versus Slakteru, Veldru, Baštiku un Šleseru valdība?
Karamele
K
Nu ko te var rakstīt par Dombrovski, kas sēž Briselē! Nu un tad? Vai tad Kuldīga būtu labāka vieta, kur klūt par politiķi? Zalāns ir vienkārši iznirelis. Man patīk JL koalīcijas modelis bez LC/LPP.
dzeris
d
Jā, "TP atkal jāuzņemas atbildība". Lai dievs stāv mums klāt. Un izskatās, ka viss beigsies ar to pašu, ar ko sākās - veco koalīciju.
Valdiba
V
Izskatas, ka TB ir intelektualu partija:)
Pēteris
P
Par kādu sabiedrības uzticības atjaunošanu Diena te raksta. Krīzes laikā, kad gandrīz visiem sabiedrības locekļiem kļūst sliktāk, nekā bija pirms tam, sabiedrības uzticība varai parasti mazinās, bet, ja plašsaziņas līdzekļi tendenciozi "sit" pa parlamentu un valdību, tad varai ne uz kādu sabiedrības uzticības atjaunošanu nav izredzes. Un, kas pats muļķīgākais, bez sabiedrības uzticības varai gandrīz nav iespēju pēc iespējas taisnīgi izlīdzināt negatīvo slodzi uz sociālajām grupām un efektīvi strādāt ātrākai krīzes pārvarēšanai un attīstībai.
Populistu valdība
P
Vai tad mums ir varianti? Nav! Labākā koalīcija šobrīd ir visa populistiskā opozīcija (tai skaitā arī PS un SCP ar citām partijām nozagtajiem mandātiem) un populistiskā LZS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas