Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers apturēs Vilnīša iesāktās reformas KNAB; Vilnītis norāda uz biroja darba politizēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants
I
Premjeram būtu jāsaprot ka Valstiskas problēmas nedrīkst izskatīt tirgus pūlī. Un tieši to dara premjers, , Knab šefa vietniece, JL, Delna un Elertes grupa. Kauns par šādu valsti. Šāda rīcība ir tikai tiesisko nihilismu vairojoša un korupciju veicinoša.
12345
1
Gluži parasta sitācija Latvijā. Kāds čoms no KNAB, kuru aizskārušas Vilnīša reformas, piezvanīja Valdiņam, un Valdiņš attiecīgi rīkojas. Mums nekas nevar notikt, jo čoms čoma galā. Tik tiešām izskatās, ka šo valsti normāli var pārvaldīt kaut kur no ārienes. Kā to dara SVF, bet tā kā viņiem nepārtraukti tiek piesūtīta klaji nepatiesa informācija- tad tādi ir viņu lēmumi - Latvijas iedzīvotājiem nepanesami un iznīcinoši.
Vienotības triumfs
V
Vai kā man tu patīc, vienotīnieciņ! Knābīti pēc sava ģīmja un līdzības kādreiz izveidoja JL šmučelīši, lai terorizētu savus oponentus, bet tagad to tālāk dara Vienotība. Tas ir Vienotības triumfs. Gods kalpot biezajiem- Vienotība =TOP, bet TP=Vienotību.
vārds
v
Jau domāju ko Vilnītis tik kluss visu laiku, protams, gaidīja īsto brīdi. Ja būtu ātrāk sācis lēkāt, nebūtu vajadzīgā efekta..Cerams, ka Dombrovskim izdosies, TP tiešām šo upurēs, lai ielikteņi saprotu, kam viņi kalpo un kādas sekas gaidāmas
Ak vai!-vienotības trumfs
A
Vai cik precīzi Tu atspoguļo oranžo vēmi ievest kārtību KNABĀ!
Oma
O
Vilnītis, kaut ar nelielu pauzi, steidzas pildīt oranžo pasūtījumu, jo vēlēšanas nāk ar joni!
putra
p
Turies Vilnīti! Aņa ir netīra.
Labs
L
Tur kur reāla vara, tur spalvas put! Protams, ka vazā Vīlnīti caur mēsliem, jo viņam nav tā kā Loskutovam 3 publisko attiecību darbinieki, kasveido viņam tēlu un neinteresējās par valsts interesēm. Protams, ka nepatiks patreizējai nekompetentajai valdībai, ka Vilnītis sāk sakārtot biroju, kas tieši kontrolē politiķus. Politiķus, kas sevi parādījuši kā nespējīgus un negausīgus indivīdus. Turies vilnīt! Normāli domājoši cilvēki ir par TEVI!
Joki
J
vērotājs, 03.06.2010 08:23 1) Tagad pat pilnīgam muļķim nebūs nekādu šaubu par Aņas puļemotčicas jeb roku dzelžu pavēlnieces politisko angažētību. JL paniski baidās no tā, ka operatīvie dienesti izies no viņu kontroles un sāks ķert ne tos, kurus viņiem vajag; 2) Ja jau Dombrovskim tā rūp KNAB darbs, tad kāpēc viņš nepajautā savai padotajai, kāpēc viņas vadībā ar katru gadu reālo lietu sakaits KNAB ne mitīgi rūk un ir sarucis līdz viszemākajam skaitam KNAB vesturē? Vai tajā tagad vainos Vilnīti, kurš gribēja šo zilo un oranžo sorosīdu dīķi izdzenāt?
KLM
K
Nelietīgie komentāru rakstītāji, taisnības aprējēji, nevienam jums neienāk prātā, ka vislabākais KNAB vadītājs būtu Kalvītis -KNAB darbu pazīst visos sīkumos, jau laicīgi zinot, cik pazudīs naudas, pat kādās banknotēs - viņš būtu īstais stabilitātes garants KNABā...
inspektors
i
Jau pēc izskata tas Vilnīts ir kā bērnu dārza vecākās grupiņas beidzējs un pats ir politizēts no papēžiem līdz matu galiniem un Latvijas tauta brīvi uzelpos,kad viens nekompetentais būs novirzīts viņam atbilstošā darbā nevis KNAB vadošā amatā.
Vienotības triumfs
V
Redz kur viss tas suns aprakts!!! Vienotības gājienus nedrīkst izmeklēt , tāpēc priekšnieks slikts! Vienotības triumfs! Korupcijas apkarotāju redzeslokā ir arī Meierovica biedrība, Neatkarīgai apstiprināja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) preses pārstāvis Andris Vitenburgs. Tiekot izvērtēta informācija par kustības finansējuma avotiem un darbības mērķiem. Pagaidām jautājumi biedrībai neesot uzdoti, jo priekšsvēlēšanu aģitācijas periods iestāsies 5.jūnijā, viņš norādīja. Trešo personu aktivitātes KNAB sāk vērtēt 120 dienas pirms vēlēšanām.
es
e
Es apbrīnoju Vilnīša pacietību, ņemot vērā visus pasūtītots sižetus un rakstus. Turklāt, cik saprotu no raksta, iemesls, lai ierosinātu disciplinārlietu/atlaistu/tmldz pastāv, rīkojumi netiek pildīti. Bet attiecībā uz Jutu, es esmu ļoti vīlusies. Man kaut kā likās, ka viņa nav tāds cilvēks, kas pielieto šādus netīrus paņēmienus.
Gudrais
G
Dabiski, ka ezītis no Kalvīša maz atšķiras, klusāks, tikai...
SĒ lietussargs smird
S
No malas skatoties, politiski daudz angažētāks bija tieši Loskutova un Strīķes KNAB (Rēzeknes burtnīcas ar JL "melno kasi" taču tika atdotas pašam vainīgajam atpakaļ, vai ne tā?). Toties tas ļāva Loskutovam bruģēt ceļu uz politisko karjeru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas