Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Premjers: esam tuvu konceptuālam saskaņojumam ar aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzintars
D
Arī ja asv uzdāvinātu Latvijai 2 miljardu latu nekas par to nenāktu Latvijas iedzīvotājiem par labu. Nauda tiku nelietderīgi iztērēta, mūsu valdības amatpesonām būtu čupa biksēs par lielo piķi un kā žurkas piesavināt visu iespējamo. Latvija atrodās pēdejā vietā eiropā visōs ekonomiskās, sabiedriskās jomās un tas nemainīsies. visu laiku valdība runā ar buģetu bet nekas nemainīsies, jo viņi nav spējīgi uzlabot dzīvi mūsu valsts iedzīvotājiem. fundamentāli viņiem trūkst smadzeņu spējas rūpēties par tiem kuri viņus ievēlēja pilnīgs deficīts. Balsojo par vienotību bet skaidrs viņi neatškirā no citām partijām, tikai cits sponsors. Latvija atrodas dirrssaspakkaļā un strauji, mūsu valdības vadībā iet lejā par podu. Es domāju ši valsts nav glābjama.
krabis
k
nevajag mani kušināt. Zinu, ko runāju! Un Dombrovskis nav nekāds ierēdnis, bet politiķis! ST, savukārt, ir domāta, lai būtu vieta, kur cilvēkiem noprotestēt tieši tādus lēmumus, kādus pieņemt bezatbildīgi politiķi. Ja poltiķi ir atbildīgi, tad lēmumi līdz ST nenonāk. Tādēļ, "augstās raudzes" politiķis Dombrovskis varētu būt atbildīgāks, pieņemot valstiskus lēmumus un neradīt precedentus ST.
Pastāstiet jaunumu
P
Nu lielie prātuvēderi.... Ko darīsiet lai izglābt šo valsti? Jūs ļoti aizdomīgi klusējat. Jūs nezinat ko darīt tikai skaitat naudu NEVIENS valdība nav izteicis kaut ko prātigu, sakarīgi lai izglābt Latviju no posta. Viņi man atgādina skopus mantkārīgus žhīdus
cony
c
Dombovska kungs ir augstas raudzes ierēdnis un viņam jārespektē bez ierunām ST lēmumi,bet es viena tūkstošdaļa no tautas,kas ir darba devējs arī Satversmes tiesai varu brīvi izteikt ,savu viedokļi,ka tas bija lāča pakalpojums daudziem arī pensionāriem.Mums ir ļoti svarīgi pēc iespējas īsākā laikā stabilizēt valsts galveno finanšu tāmi,un tas principā bija efektīvs un labs žests arī no pensionāru puses,jo mūs pensionārus apgādā nevis valsts ierēdņu,labklājības nozare,bet uznēmēji,eksportētāji,jaunieši,kas tomēr nesadusmojās uz mums un neaizbrauca citur strādāt,bet daudzi arī tādu vecmodīgu bijušo komunistu dēļ arī aizbrauc.Tā nebija nekāda mahinācija,jo vajadzēja arī ļoti strauji samazināt sabiedrības kā milzu patērētāja tendences.
Ministry of Truth
M
Te, lūdzu, lēnāk. Kā ST izdarīja lāča pakalpojumu pensionāriem, piespriežot valstij atmaksāt tiem naudu? Tu tikai raksti bezjēgā, vai arī kādreiz lasi, ko pašas amatpersonas (arī Dombrovskis) ir teikušas, kādēļ šī mahinācija tām bija nepieciešama? Es saprotu, ka tev uzdevums ir vienkāršs, bet nu ne jau interneta laikmetā.
cony
c
Kādēļ tu nerunā un nestāsti visiem kā palielināt arī kopumā valstij ienākumi,vai mēle strādā tikai cita darba nomelnošanas virzienā.Es pastāstīšu,ka vispirms arī pensionāriem ir jāsolidarizējās pozetīvākas galvenās valsts tāmes uzturēšanai,protams nav labi,ka visi gaida tikai brīnumus no uzņēmējiem,no jauniešiem nākošajiem nodokļu maksātājiem,bet viņi var tos ietiepīgos uz sarkanajām līnijām arī pārmācīt ,balsojot ar kājām.Tā jau Satversmes tiesa izdarīja lāča pakalpojumu pensionāriem,attiesājot tos 10 procentus atpakaļ,bet kā rīkoties jauniešiem,ģimenēm ar bērniem,jo viņi taču veido ar nodokļiem sociālo budžetu un tieši Kūtris stimulēja jauniešu došanos uz darbiem ārzemēs,jo mūsu veči neprotās solidarizēties,Vaina,ka vēl daudzas lietas regulē vecie kompartijas aktīvisti un viņu egoisms ir neizmērojams.Pats svarīgākais norobežoties no bijušajiem kompartijas aktīvistiem,jo viņu domāšana ved uz haosu un trūkumu.
krabis
k
Šis t.s. premjers dara visu, lai LV kā valsts drīz neeksistētu! Pretīgi. Tā vietā, lai beidzot radītu kādu plānu, stratēģiju kā valstij attīstīties, šis premjers un viņa līdzskrējēji darbojas pretēji jebkādiem saprāta principiem! Viss, ko var izdomāt ir jauni nodokļi un savējo balstīšana, bet par valsts attīstību viņam dziļi nospļauties. Paša valsts kancelejā ar ES naudām taisa vienu "papīra" projektu pēc otra, bet citus gudri pamāca, ka, redz, varot jau pieprasīt ES naudu ikdienas uzdevumu veikšanai! Jau otro gadu pēc kārtas notiek šī ākstīšanās, bet kā valstij palielināt ienākumus, par to neviens pat nerunā.
Ja četri ministri(svarīgie) Kampars, Kristovskis, Pabriks un Mūrniece(nu jau strādājoša eksministre) ir smagi sakompromitējušies, bet pats ministru prezidents samelojies(no rīta LNT intervijā. Ko SC komentē: Tas ir nožēlojami un sāpīgi. Nožēlojami tāpēc, ka Latvijas iedzīvotāji tiek uzskatīti par muļķiem, bet sāpīgi tāpēc, ka dzīvojam valstī, kurā valdības vadītājs ir krāpnieks), tad secinājums ir tikai viens...
Lelle
L
Kloniņ.... nu beidz!
Lelle
L
Vai Tu loh, rimsies un spēsi izdomāt savu niku, jebšu Tu no Tvaika ielas te ārdies?!
Lelle
L
Bet izdevumi (un % maksājumi) samazināsies, vai arī varētu tērēt naudu daudz lietderīgāk (investīcijas, izglītība utt)
Jukums
J
Ļoti vienkārši - kaut ko noņemot jau tā mazajam pensijām, valsts ienākumi nepalielināsies. Ienakumus palielināt var tikai jaunu vērtību radīšana.
Lelle
L
"Ja noņemsim pensionāriem - valsts ekonomiska situācija neuzlabosies." Skaidrs, ka uzlabosies! Izlasi kādu grāmatu. Sāksim ar ābeci...
Jukums
J
Pensiju apgriešana nebūt nav valsts attīstības programma. Ja noņemsim pensionāriem - valsts ekonomiska situācija neuzlabosies. Šāda politika ir nekas cits kā kārtējā divu grupu sarīdīšana un skaldi un valdi politika darbībā. Ir jāsāk reformas un jaattīsta razošana, jārada jaunas, normāli apmaksatas darba vietas, kas rada reālu vērtību pieaugumu.
Lelle
L
Par 100% zinu ka īstie Latvieši atbalsta Valdi. Vai Tu esi tā nodzēries & degradējies, ka neatceries kas notika oktobrī? Cik plusiņus Valdim ierakstīja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas