Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers iepirkumus aptur tāpēc, ka TP ministri ir «duālā statusā»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
paskaidrojiet - kapeec ministri, lai sildiitu ekonomiku, aicina siltinaat maajas, kas neapshaubaami ir labi, tachu noved pie iedziivotaaju iedziishanas paraados. kursh var buut 100% drosh, ka ari riit vinsh buus maksaatspeejiigs??? kaapeec autobusu iepirkumaa neizveelas amo plant autobusus, kurus ja ne pilniibaa tad vismaz daleeji razhos latvijaa, kas arii sildiis ekonomiku, dos nodokljus un algas un darbavietas. kaapeec vilcienus neieperk no riigas vagonu ruupniicas - vinji ko - nemaak vilcienus razhot, tikai remonteet?
no malas
n
interesanti, ka dažādu tekstu komentētāji JL draugi, nevar rimties vaimanāt par briesmīgo TP. Būtu taču jāpriecājas bez gala, beidzot taču JL netraucē nekas! Paredzams, ka nu novērosim nebijušu augšupeju līdz vēlēšanām, izcilu valsts vadību un neredzētu atklātību un saprātīgumu lēmumu pienemšanā. Tiešām jāsauc alelūja!
WALA
W
Jā ja runa iet par šo daļu - es tev pilnīgi piekrītu - uz bērnu drošības rēķina nedrīkst taupīt, taču patreiz nesaskatu nekādu bīstamību tjā ka konkurss ir apturēts uz laiku kamēr saņem ziņojumu par litu stāvokli. Ja DIenā vēl tie raksti un komenti kaut kur mētājās tad līdz ar pirmo sašutuma vilni par "oranžiem" autobusiem es rakstīju ka par krāsu un autobusiem kā tādiem nav pamata piesieties, jautājums ir tikai par procesu, ja tur viss kārtībā un ceru ka tā arī ir pretēji "populārajam viedoklim", tad protams itkā šķiet ka ir pazaudēts laiks, bet tad atkal, ja cilvēkos ir šaubas par valsts nopietnu ipirkumu, tad labāk ir tās kliedēt !!! Jo esmu pārliecināts, ja "netīšam" izrādīsies ka kāda cita "aprunāta" firma uzvarēs, būs gana nopietna tautas šūmēšanās un es domāju ka Dombrovskim maz ticams tas ir vajadzīgs !!!
jautājums
j
Šveices nauda ir domāta tikai autobusiem ! Tikai un vienīgi ! Un skaidrs, ka ar to nekas nebeidzas. Jā, autobusi būs jāuztur,un jā, šoferiem būs algas jāmaksā ! Un tam visam būs jāatbilst visaugstākajām drošības prasībām Jo Latvijas bērnus vadās ! Un to, ka transporta izmaksas būs zināja jau kad lauku skolas slēdza. Un tik un tā iepirkt no privāta šoreiz nevar, jo privātais var samazināt izmaksas tikai drošības prasību samazināšanas vai nodokļu nemaksāšanas rēķina. Un to nevar atļauties , ja runa iet par bērnu drošību !
Ivars Graudums
I
TP no valdiibas izstaajaas savtiigu politisku apsveerumu deelj, ne jau lai paliidzeetu Latvijai gruutaa laikaa. Tas nebija pareizi dariits. Atcereesimies: reiz JL atstaaja valdiibu un Kalviitis palika ar mazaakuma valdiibu. Arii toreiz prezidents luudza JL palikt valdiibaa. Toreiz TP paardziivojs mazaakuma valdiibu un uzvareeja veeleeshanaas. Tas tikai raada, ka tauta neatbalsta iisredziigus pashlabuma mekleetaajus.
lauķe
l
Lieliski, Lācīt! Tā arī turpini,, lai taukmūļi paliktu bez cerētā otkata!Bet.....kad paliks siltāks, var sākt lidināties ...lapsenes!
WALA
W
ko tik visu JL nesadomās piesiet, digitalizāciju un JL. Jums galvas vietā "kāpostlapas" ??? Nepatīkami ir tikai tas ka apraides tiesības tika LTC bez konkursa, kas protams nepatika daudziem citiem šīs nozares spēlētājiem !!! Bet no viedokļa ka LTC ir valsts kapitāldaļu uzņēmums un arī uzņēmums ar labu reputāciju dažādu jaunu lietu un tehnologiju ieviešanā es teiktu ka šāds pasākums ir loģisks, lai arī ne gluži taisnīgs pret pārējiem tirgus dalībniekiem !!! Un tā zākāšanās pa visurieni - tā neparāda lietu patieso stāvokli, jo 3 neapmierināti klienti uztaisīs lielāku brēku nekā 10 tūkstoši apmierinātu klientu !!! P.S. Es esmu pats gan strādājis šajā uzņēmumā, gan arī tagad esmu ilggadējs tā klients, arī par TV runājot !!! Piedod, bet lai cik slikts neliktos LTC - lielākā daļa pārējo ir tikai vēl sliktāki !!!
WALA
W
Cienītais jūs kādreiz varat nokāpt no tām savām "iemītajām domāšanas sliedēm" un paskatīties mazliet uz lietām no malas. Nevajag lasīt manā tekstā to kas tur NAV uzrakstīts, bet varētu toties mēģināt saprast to kas TUR tomēr IR rakstīts. Ja Šveices nauda ir paredzēta noteiktam mērķim tad to arī tam iztērēs, par to es domāju nevienam nav šaubu ka kam citam Šveice to naudu neiedos !!! Un es nesaku ka busus nevajag, es tikai saku ka ar busu iepirkšanu vēl nekas nebeidzas - kādam tie ir jāapsaimnieko, tiem ir vajadzīgi šoferi utml., Un "piesiet" šim busam vienu šoferi un izmantot viņu tikai 3-4 reizes izvadājot bērnus ir mazliet stulbi un nesaimnieciski. Tādēļ jautājums ir kam tas piķis ir paredzēts - vai tikai dzelžu pirkšanai - jā tad pārējam tāpat aizies valsts nauda - un par to pārējo tad arī jāsatraucas !!! Vai tur ir pietiekams iemesls apturēt iepirkumu - nezinu, neņemos spriest, bet līdz attiecīgajiem atzinumiem IMO ir saprātīgi pagaidīt, jo nauda nekur tādēļ nepazūd, un būtu stulbi izdarīt secinājumu par nelietderīgiem tēriņiem un /vai vajadzībām neatbilstošu autobusu iegādi brīdī kad piķis jau iemaksāts !!! Neesmu JL fans, bet arī TP manevri nekad nav izraisījuši uzticēšanos, tādēļ Dombrovska vietā darītu tieši tāpat !!!
Terorists
T
Var jau vēl piemetināt kad nav vēl izskanējis kad tieši JL lobēja un sasteidza ciparu TV un tā saucamo digitalizāciju.Tieši ar JL atbalstu tika lobēts LATTELEKOM,bet neaizmirsīsim kad informātika bija TP lauciņš un nu Lielais Andris griež zobus un domā kā JL ielikt kloķi attiecīgā vietā.
jautājums
j
Un ko atbalstat Jūs ? Latvijas lauku iznīcināšanu, ņirgāšanos par bērniem un viņu vecākiem ? Pareizā partija ....Nepareizā partija...Man riebjās visas ! Vienādi ! Un īpaši man riebjās , ja politiķu stulbu kašķu dēļ lauku bērni nevar normāli tikt uz skolu ! TP ir zaglīgs, bet JL ir destruktīvs...slēgt, likvidēt, atlaist....Un jēgas nav nekādas ! Divi gadu laikā bērniem autobusus nevar nopirkt par Šveices iedotu naudu ! Jo kam sponsoru intereses, kam ģimenes intereses....Nožēlojami !
stendziniks
s
Liekas JL apspēlē TPfu partiju gluži kā Rigas dinamo SKA. Cepuri nost Valdi un komanda!!!
RR
R
izskatās, ka tu atbalsti tautas apzagšan...
RR
R
Un pareizi darījis, lai nebūtu tādi paši brīnumi, kā pirms 2010. gada, kad Demakovas kundze noslēdza līgumu ar Sīli par koncertzāles celtniecību! Jābūt modriem!!!
Atis
A
ide'ali!!!
zeltene
z
man patīk Lācītis:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas