Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers: nav pamata bažām par iespējamu lata devalvāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Redz kā !
R
//// Malacis, dumrovskis.! (Čas) Pensionēšanās vecums tiks paaugstināts no pašreizējiem 62 gadiem līdz 65 gadiem. Šis jautājums esot apspriests arī ar starptautiskajiem aizdevējiem. Latvijas puse esot apsolījusi strādāt šajā virzienā. Pensionēšanās vecuma paaugstināšana notiks pakāpeniski no 2016.gada līdz 2020.gadam. Arī citas Eiropas Savienības valstis plānojot paaugstināt pensionēšanās vecumu. Piemēram, Nīderlandē pensionēšanās vecumu plāno paaugstināt no 65 uz 67 gadiem.
Ekonomists
E
Nevis bažām, bet cerībām. Vienīgi lata devalvācija varētu beidzot apturēt šo murgu, bet kamēr tauta tiks biedēta ar devalvācijas bubuli tikmēr mēs grimsim arvien dziļākā nabadzībā. Visā pasaulē devalvāciju uztver kā visefektīgākās ekonomikas atveseļošanas zāles, tikai pie mums ar to baida cilvēkus. It kā mēs būtu kaut kāda īpaši unikāla ekonomika.
Mums naudas pietiek!
M
....zvirbulēnam 10:21 Kā tev patīk? JL darbībā. 100 t. tautai gar degunu. Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja Nelija Jezdakova atcēlusi zemāka līmeņa ieņēmumu dienesta amatpersonu lēmumu par vairāk nekā 100 000 latu iedzīvotāju ienākuma nodokļa uzrēķinu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētājam Jurim Jurašam, apstiprināja Jurašs. Jau ziņots, ka VID Vidzemes reģionālā iestāde pirms dažiem mēnešiem atstāja spēkā zemāka līmeņa nodokļu administrācijas lēmumu par Jurašam noteiktajiem papildus nodokļiem, taču KNAB izmeklētājs to apstrīdēja VID ģenerāldirektoram Dzintaram Jakānam.
anre
a
to latu var iebazt pakala,jegas nekadas..
Mjaa
M
Vai šitais premjerēns vakar un šodien ir galīgi nojūdzies? Var jau muldēt, bet ar mēru. Pat pasaules visgudrais nezin, kas būs rīt, bet šitais te batonus sprauž. Būtu nu labāk paklusējis.
Tre
T
mjā, devalvācijas mums vēl tikai pietrūkst...
t
t
Premjera kungs, Jums beidzot būtu jāsāk vairāk domāt par psiholoģisko klimatu valstī. Savādāk pat visi pozitīvie lēmumi būs jānoraksta skurstenī.
zvirbulēns
z
Mums te cita baža, Latvijas defolts var nākt vēlāk ka mums JL gribētos! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas