Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Premjers neuzskata, ka 16.marts un 9.maijs būtu atzīmējamas dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Dombrovski, kas Tu esi? Itkā izglītots cilvēks, bet nezini vēsturi. Par to man liels kauns. Tu nezini, ka latvieši leģionā cīnījās par Latviju? Ziedoja savas dzīvības, lai Tu tagad varētu viņus saukt par ekstrēmistiem un neļaut pieminēt savus kritušos cīņu biedrus. Nobijies, ka kautkādi utaini salašņas rīkos kautkādus pasākumus. Tad paņem tos utaiņus pie vienas vietas un noliec pie vietas. 9.maijā, drošivien, pat neiepīkstēsies, kad utainie ar pudelēm rokās plosīsies pie sava pieminekļa. Man kauns par Tevi un Tev līdzīgajiem. Vai Tu esi vīrs vai nē? Manu senču piemiņa neļauj man klusēt. Un es esmu gatavs aizstāvēt leģionāru piemiņu gan ar vārdiem, gan darbiem.
>štirlics
&
Latvija ne 9. ne 8. nav jasvin ,jo nacionalie karaviri turpinaja karot ar sarkanarmieshu okupantiem ilgus gadus pec shi datuma,ari Niderlande nesvin ne 8,ne 9. maiju(tur piemin 5. maiju,tadumu kad kapituleja Niderlande atrodoshas Vacijas karaspeka daljas,bet no LV sarkanarmieshi neizvacas lidz pat 20.gs beigam...) ...Tatad tie kas LV teritorija svin 8. un 9. maiju atklati nirgajas par musu tautas tragediju 2. Pasaules kara laika,jo aizvaino ikviena nacionalas pretoshanas kustibas dalibnieka pieminju,
štirlics
š
Pilnīgi piekrītu premjeram, ka 16. martu šie bijušie karavīri varētu sākt ar pielūgšanu baznīcā un pēc tam doties uz brāļu kapiem (izlaižot ziedu nolikšanu pie Brīvības pieminekļa). Tad krievu fašistiem nevajadzētu šeit izrādīties!! Bet 9. maiju kā kaut kādu pulcēšanos aizliegt, bet atļaujot to darīt 8. maijā, jo šeit nav nekāda Krievija un kara beigu datums ir 8.maijs. Vajadzētu to visiem politiskiem spēkiem vienoties un vis būtu kā pie cilvēkiem, bez šiem balagāniem!!!
virsleitnants Sausais
v
Bija, bet opoziicijaa. Es saprotu, ka nacistiskaa paarlieciiba (sovinisms - pirmaa nacisma paziime) te daziem neparko neljauj rakstiit latviski, bet vismaz lasiit - un saprast izlasiito - ir jaaprot. Iznjemot gadiijumu, ja nesaprsas ir atnaacis pastriideeties par neko, t.i. patrolljot.
Ушаков уже был в парламенте: Saeimā: 2006.-2009. 2006. gada Saeimas vēlēšanās ievēlēts 9. Saeimā. Pēc 2009. gada Latvijas pašvaldību vēlēšanām, kurās N. Ušakovs startēja kā Saskaņas Centra saraksta līderis Rīgā, ievēlēts Rīgas Domē.
virsleitnants Sausais
v
Kur palicis demokraats Usakovs? Turpat, kur visi komunistiski domaajosie, kad naak pie varas: nav vairs demokraata, ir diktators. Taadiem kaa Usakovs demokraatija ir tikai tad, kad jaaizstaav pasu tiesiibas, bet tikko ir runa par citaadi domaajoso tiesiibaam taa nav vairs nekaadas demokraatijas. Taads ir Usakovs domee. Bet ja vinjsh buutu parlamentaa?
Teodors
T
Ušakovs -- Maskavas satraps. Tas ir kauna traips Rīgai.
Elizabete
E
Varbūt Dombrovska kungam vajadzētu vispirms noskatīties filmu "Dancis pa trim" un tad uzklausīt kādus , vēl dzīvos cilvēkus no Kristapa Upelnieka fonda. Jo ir dīvaini un nedemokrātiski aizliegt cilvēkiem, kas savā jaunībā ir kaut ko tādu piedzīvojuši, satikties un pulcēties, kur un kad viņi uzskata par vajadzīgu.
pulkvedis
p
Ja tas ir "politisks lēmums" , tad latviešu tautai ar to jāsaprot ,ka tāda attieksme pret tautas vēsturi ir šodienas Latvijas valdībai , bet jāatceras arī to , KAM BIJA NAIDS PRET TAUTAS VĒLMI BRĪVI ATZĪMĒT TAI NOZĪMĪGUS DATUMUS !!! KOMUNISTIEM ! Tad kas šodien valda Latvijā?
" Arī valoda ārpus tās dabīgās vides saglabā arhaiskas formas, mazāk mainās. " -- Это было при царе Горохе, а не сейчас, в век интернета. Язык латвийских русских и язык москвичей не отличаются друг от друга, потому что все они контактируют между собой и смотрят одни и те же телепередачи, слушают одни и те же радиостанции (то же Радио Балтком). Может, у латвийских русских прибалтийский акцент, но он только лишь наравне с вологодским, питерским или рязанским акцентом. Всё одно -- Русь, всё одно -- русские люди.
"Bet pats nespēj pat valsts valodu iemācīties." - Es jau esmu iemācījies valsts valodu! Turpmāk rakstīšu ar jūsu niku! Jā, tas ir tā vērts, iemācīties viņu valodu, lai kaitinātu latviešus:-)
D D D
D
latvieshu tauta 2. Pasaules kara beigas vares svinet datuma,kad bedejais vagons ar padomju civilokupantiem bus shkersojis Zilupi austrumu virziena.Latvieshu legionaru/nacionalo partizanu piemina ir muzham sveta.
D D D
D
latvieshu tauta 2. Pasaules kara beigas veras svinet datuma,kad bedejais vagons ar padomju civilokupantiem bus shkersojis Zilupi austrumu virziena.Latvieshu legionaru/nacionalo partizanu piemina ir muzham sveta.
Jā...
J
Un ko tagad cien. Dombrovskis darīs, lai panāktu, ka Krievzemes patrioti pļēguro mājās?
Ku-Kū
K
Dombrovskis un sapelējušais krējums jau sen dzīvo citā pasaulē un atzīmē tikai ar aizdevējiem saskaņotus svētkus un atceres dienas.Šodien pasaulē atzīmē Starptautisko sieviešu dienu,bet valdība atzīst aizdevēju noteikto Valentīndienu.Tauta atzīmē un turpina dzīvot savu dzīvi.16 martā atcerēsimies savus cīnītājus ,atbalsta SVF vietvalži vai ne.Dombrovskim vajadzēja zināt ka Vācija mieralīgumu parakstīja 8 maijā pirms pusnakts kad Maskavā jau bija 9 maijs,tādēļ arī dažādos datumos atzīmē šo dienu.Tādi mēs esam,un turpinam cits citu apsaukāt,un kāds savāc mūsu pērles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas