Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Premjers oficiāli maina komisijas sastāvu KNAB struktūras modeļa izstrādei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars
A
Nesaprotu, kāpēc premjers nodarbojas ar šo jautājumu. Ir skaidrs, kas KNAB-ā valda un mēģina visus gāzt. Beidzot ir jāsaprot, ka iestādi vada vadītājs un nav pieņemams, ka pakļautie rīko apzinātu demaršu pret vadītāju. Kurā gan iestādē ir pieļaujams, ja zog naudu, neviens no priekšniekiem, nedz tiešās pakļautības, nedz arī galvenais, nav nesis atbildību. Kauns un negods! Vai tad vispirms par pieļautajām naudas zādzībām nebija jāatbild Strīķes kundzei un arī Loskutovam? Vai beidzot viņiem nebija jāatbild par pieļautajām nekārtībām iestādē? Nepolitizējiet šo jautājumu un nespiediet to darīt arī tagadējam premjeram! Manuprāt, ir jāatbrīvo visi pašreizējie KNAB vadītāji un prokuratūrai jāieceļ jauns pagaidu vadītājs līdz nākamā vēlēšanām Saeimā!!!
Oskars
O
20gadus vecie zagļi vāra PUTRU ,bet tā kā piedeg tā piedeg man KAUNS, kad KNAB baidās apcietināt zagļus - miljonārus un turpināt godīgi strādāt kopīgi ar VK.
Viesulis
V
Vai vadītājs, kurš pilda noteiktu grupējumu intereses, glābjot tos no tiesas, nav jāatbrīvo vispirms? Kalvītis speciāli ielika šo "mēbeli", lai KNAB neko nedarītu pret kriminālajiem oligarhiem.
subordinācija
s
Darbinieki un amatpersonas, kuras nepakļaujas iestādes vadītāja likumīgām prasībām un rīko pret vadītāju aizmuguriskas akcijas, ir jāatbrīvo no darba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas