Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers pārliecināts, ka vēlēšanu likumu radikāli nemainīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ruksis
r
Pāreizējiem "tautas pārstāvjiem" eksistējošais, nedemokrātiskais likums ļoti labi noder.
Zuze
Z
Pareizi. Šitie partijnieki tik dibina jaunas apvienības, lai tautu piečakarētu ar veciem mūļiem, bet neko nedara, lai tauta varētu strādāt un attīstīties. Izpatīk ārzemju večiem, lai no tiem podačkas saņemtu un guļ Saeimā un Valdībā. Un te vēl kaut kādi dzeri mani apsaukā. Partijnieku salašņas.
aaaa
a
ta sistema ir sapuvusi un taoec jau viņu īpaši ari nekustina lai galigi nesairtu.pie varas esošam partijam viss ir labs ar ko var tikt ieveleti nakamaja saeima.ta sistema visa ir janojauc un jabūve cits modelis jo šitais ir galigi novecojis un dažas izmaiņas neko butisku nemainis.jo ieveletam partijam nav nekada atbildiba par valsti,visi citi vainigi tik ne viņi un tas ir jaizbeidz.ar politisko atbildibu ir par maz jabut ari kriminalajai.ja tas jau butu tad par satversmes neieverošanu par pensijam jau butu daži labi aiz restem.ieteikums vel ja saeima pieņem likumu kas neatbilst satversmei viņa tiek automātiski atlaista.
Zuze
Z
Šis ļampampiņš tikai aizņemas, bet kā ar darba vietām? Naudiņa drīz beigsies, vēlēšanas arī paies un tad naktī šitais mopsis paziņos, ka tās pensijas vairs nesanāks? Vai to tu kā sasniegumu te prezentē|? Nīkulis ne vecis.
dzeris - Zuze
d
Un viņš vainīgs pie tās nabadzības vai iepriekšējā valdība, kā tev šķiet? Un, pateicoties "dundukiem no SVF" tev, varbūt, vispār vēl maksā pensiju vai algu, un lats nemaksā desmit centus, neienāk prātā tik vienkāršas lietas? Vai arī tev atmiņa tālāk, kā gadu atpakaļ nesniedzas, un domāt spējīga vispār neesi? Pagaidām, tā, vismaz, izskatās.
Zuze
Z
Es taču uz šejieni šo nabadziņu neaicināju, būtu tur ES tos labumus baudījis arī turpmāk , jo tagad no Latvijas nabadzības šim vaigi kā baloni no taukuma trīc. Un nezinu , kas tie tavi "darītāji" ir, jo valstī drīz vispār pilsoņu vairs nebūs, par ko pat dunduki no SVF uztraukušies. Un atbildību nezinu kādu šis lācītis būtu uzņēmies? Kriminālu vai administratīvu, vai civiltiesisku? Tas ka Latvijā jāmaina vēlēšanu sistēma un pat pirmās klases skolniekam skaidrs, bet tu te luni laid. Nu stulbi.
dzeris - Zuze
d
Zuzīt, a kas viņam nekaitēja ES? Naudas 10 reizes vairāk, atbildība - nekāda, kā domā, ja viņam neintersētu valsts, viņam to visu baigi vajadzētu? Tavējie "darītāji" tak aiz bailēm no sadarītā iemuka krūmos un varu atdeva. Kādam taču bija jāuzņemas atbildība? izskatās, uzrakstīji nepadomājusi?
dzeris
d
Jābūt 2 balsīm katram vēlētājam - viena - par partiju, otra - par konkrētu cilvēku no šīs partijas, tad daudzas problēmas atrisinātos, deputāti būtu atkarīgi no vēlētājiem, nevis no tiem, kas stāda sarakstus, kas līdzīgs esot Vācijā.
Zuze
Z
Šitajam premjerēnam tikai partijas sile interesē nevis Latvijas Valsts.
He he ....
H
Vēlēšanu likums neatbilst LR Satversmei , jo tā paredz brīvas vēlēšanas nevis tikai pārteju sarakstus ar viņu ļampampiņiem... Kamēr ši cūcība netiks izlabota tikmēr Latvijā lab'aku laiku nebūs... Jo jāvēl konkrēti cilvēki nevis pārteju naudasmaisu marionetes... Un triem jābūt atsaucamiem katram individuāli, tad nevarēs parlamentā mētāties un gulēt...
rihards
r
Tāpat jau vēlēšanās balsos par līderiem. Diezgan traki, ka man būtu jābrauc uz citu vēlēšanu apgabalu tikai, lai nobalsotu par sev vēlamās partijas līderi. Domāju, ka Partiju līderiem ir jābūt visos vēlēšanu apgabalos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas