Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Premjers: PLL, ZZS un SC strādā oligarhu interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Pie daktera jāved tas nenormālais prātu izkūkojušais lacītis ....pilnīgs daunis ....tas nelietis vienreiz tiks atlaists no amata ? Vai turpināsim skatītieska izlaupa so zemi ?
pasaka
p
Pajolītis pamodies beidzot .....tāds iespaids, ka valdībā strādā garīgi slimi cilveki kas neapjēdz kur atrodas un ko dara... spilgts piemērs Dombrovskis .....līdz šim brīdim nav apjēdzis situācijas nopietnību valstī.....turpina murmulet par kaut kādas krīzes beigām .....vai tad tas ir normāls cilveks ? Piedevām vēl murgojumus iemanās drukāt izsšķiežot naudu ...:) Kad beigsies šis vājprāts Latvijā ? Cik vel pajolītim vajag kredītus ? Zinot ,ka atdot nav reāli ....plānprāts turpina gremdēt valsti un nenes par to arbildību dīvaina valsts nav ko piebilst....Jaunai valdībai pirmais likums....kas japieņem... par valsts nodevibu un darbosanās citu valstu interesēs ....
pegazs
p
Kāpēc vairāk nevar balsot par fočenēm? No šīs dveš apņēmība.
KLM- Andrītis
K
četrus miljardus aizņemtas naudas, kuru vajadzēja samaksāt mums visiem ..................................................................................................................................... kā Jums nav kauna, noteikti esat tā Dombrovska pielūdzējs - nevis četrus miljardus mums visiem, bet gan 7,5 miljardus katram. Ārprāts, un visu to tas nelietis Dombrovskis notrallinājis viens pats !
Andrītis
A
Neviens oligarhs nav nozadzis tik cik Dombrovskis ar saviem ierēdņiem ir notrallinājis divu gadu laikā - četrus miljardus aizņemtas naudas, kuru vajadzēs samaksāt mums visiem...
Ha
H
Nokaunies, aktieri. Un kā interesēs tu strādā? Tikai nemelo, ka sabiedrības.
Ha
H
Nokaunies, aktieri. Un kā interesēs tu strādā? Tikai nemelo, ka sabiedrības.
krimināls
k
Tagad, kad Saeima atlaista, sāks tēlot labiņo. Labāk lai pats izstāsta, kā ir notikušas aizkulišu vienošanās ar "oligarha" partiju par vietām valsts amatos. Lai pats izstāsta, kā tika rīkoti fiktīvi konkursi uz amatpersonu vietām.
He he...
H
Nu smuki.... he he.... Vienotības blēdi paglaudīs un palaidīs tas VIDiņš.... he he... Mēs par likumību- brēt Vienotības jenoti.... ha ha.... bet likumi nav viņiem rakstīti... hi hi.... _______________ Trešdiena, 1.jūnijs (2011), plkst.14:04 | Ziņu aģentūra BNS Valsts ieņēmumu dienests (VID), kuram Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pārsūtījis iesniegumus par dīvainībām ekonomikas ministra Arta Kampara amatpersonas deklarācijā un nesakritībām oficiāli uzrādītajos ienākumos un izdevumos, plāno pret ministru veikt nodokļu administrēšanas pasākumus, raksta portāls "pietiek.com". VID Nodokļu pārvaldes direktors Aigars Undzēns portālam sacījis, ka VID izvērtēs saņemto informāciju par Kampara, iespējams, nelegāli gūtajiem ienākumiem un to izmantos, veicot attiecīgus nodokļu administrēšanas pasākumus. Sabiedrība gan par to rezultātiem netiks informēta, jo atbilstoši VID traktējumam to liedz pašreiz spēkā esošie normatīvie akti, protams, ja vien par šiem rezultātiem un atklātajiem pārkāpumiem neinformēs Kampars.
vells
v
To saka tips, kurš trešo gadu kopā ar šiem pašiem oligarhiem premjerē valsti un ir nopremjerējis to līdz pilnīgam kliņķim? Tiešām klausoties šos dombrovska verbālos pirdienus liekas, ka "vienotība" tikai tagad būtu iekļuvusi saeimā, atradusies dziļā opozīcijā, nebūtu neskaitāmas reizes piemānījusi savus vēlētājus, nebūtu atklāti strādājusi banku interesēs, gremdējot Latvijas ekonomiku un dzenot tautu svešumā, nebūtu dombrovska un kampara finansu skandālu. Ellē ejiet bezkaunīgie meļi un Latvijas nodevēji!
protams
p
SC ir Kremļa produkts, bet Kremļa vara ir Gazprom produkts. Šinī sakarā SCP aktivitātes ir vienkārši skandalozas
anna
a
HA, HA, HA....NU GAN SASMĒJOS.....
Delna
D
Jā un rīt pacelsim sarkano kartīti JL Domrovskim un Kamparam par neētisku un pretlikumīgu personīgā biznesa taisīšanu ar valsts administratīvajiem resursiem. PAR tiesiskumu! Viens likums un viena taisnība visiem!
He he...
H
asspirms dažām sekundēm, 2011.06.01 12:34 pastāsti, cik ātri pieaug valsts parāds. kā interesēs lāc'ts strādā. LXZB miljonu atdevi _______________________ Tu gan esi jocīgs, ka nesaproti.... he he.... savās interesēs lāčuks strādā, lai nebūtu jāatdod kredīts un par to tauta samaksātu.... hi hi....
Delna
D
Parādi Sarkano kartīti melu politikai un oligarhu varai! Tiekamies rīt 8:30 pie Saeimas. Kartītes būs arī uz vietas! Ņem līdzi plakātu PAR tiesiskumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas