Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Premjers prasa skaidrojumu par zāļu cenu atšķirībām Baltijas valstīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hā hā hā
h
musu glupās vecās baurenītes uztur sporta buļļu novietni
Mazais Mikiņš
M
Un izskatās arī, ka piedevām vēl mēnešreizes!
filozofs
f
bija taads zaaļu piegaadaataajs Labazņikovs , kurš raiti maksaaja MZDU zaaļu aģentuuras priekšnieciibai , uzraavaas uz ja nemaldos 45 000 ls kukuļa došanas saņemšanas faktu , ... Labazņikovu ietupinaaja siekliigi iisu termiņu briivaa režiimaa , bet to baabu , kura kukuli veikli ieraava naasii ne čiku ne grabu, bez soda , kautgan šaadu amatpersonu Ķiinaa nošautu bez izmekleešanas ( izmekleešana un pieraadiišana šaadas lietaas nav nepieciešama , pietiek ar to ka paņeema ) iespeejams , ka viņa veel tagad ieņem atbildiigu un labi apmaksaatu amatu , ... Šķeele redz tikai blondiines seežam pie PORŠE stuures , buutu paskatiijies , kas taas taadas, buutu ieraudziijis Mozga civilsievu , un veel arii citas amatpersonas kuras dziivo uz teepistu partijas reeķina , jo , kur malku ceert , tur skaidas lec , ar naudu akuraat taapat , ja zog priekš partijas .atstaaj sev arii ni vismaz likumiigos 10 % no nozagtaa ...
marfa
m
man nav laika atbildēt, ir dzimumdienas svinības un vēl pilnmēness ar!
ihaha
i
Sen jau bija laiks to prasiit! Latvijaa jau gadiem ir daargaakaas zaales Baltijaa, leetaakaas zaales aizkabinaatas aiz stingra recepshu vairoga, vai taas nav atlhauts Latvijaa tirgot vispaar (zaalhu reghistraacija Latvijaa ir tik daarga, ka leetas zaales reghistreet sheit neatmaksaajas), veel aptiekas zaalhu uzcenojumu uzkabina. Ne velti viens otrs biznesmenis, aptieku kheedes iipashnieks 10 gados klhuva par tik lielu miljonaaru, ka vareeja savu biznesu pamest un iet briezhus ganiit.
J
Zāļu cenas, gāze, tā Valentīna spēlmane , pareizi Valdi.
krusttevs
k
tautas partijas rupala.pusi no milzigaa uzcenojuma sanem makonos.
jūstrups
j
Nākamnedēļ prasīs, kādēļ piena un maizes cenas Baltijas valstīs nav vienādas.
skarba realitate
s
Fakts ir tads, ka zales, ko perku, 2010.gada ar 50% atlaidi ir ieverojami letakas neka tas bija 2008/2009g. ar 75% atlaidi! Atbildigajam amatpersonam janes atbildiba par pateretaju apzagsanas pielausanu! Par laimi tagad esam zem starptautisko aizdeveju "mikroskopa" - zalu tirgotaju shemas vairs neiet cauri
ruditstrs
r
un ar to viss arī beigsies
diskobumba
d
ģeniāli!!!! Varētu par šo sākt dejot :) Pēdējais laiks, neviens nekad tam vēl nav pieķēries!!! Ar nepacietību gaidīsim rezultātus!!!
kritiskā
k
nu tad beidzot sāk kaut ko darīt, vēl vajag noskaidrot, kapēc pie mums ir dārgāki piena produkti, milti, maize, gāze
Terorists
T
Nu man tas Rumpītis sāk patik-jautāt slimajam kādēļ esi slims un pašam nesaprast kādēļ šis ir slims. Nu no sākuma jau būtu izvērtējis pats visas aģentūras un iepirkumus un tad jautājis šo aģentūru kūrētājai un aizstāvei,bet tagad tāda fufeļa dzīšana un spēlēšana uz publiku priekšvēlēšanu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas