Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers tiekas ar Urbanoviču no SC, lai uzzinātu opozīcijas viedokli

Premjers Valdis Dombrovskis ("Jaunais laiks") un "Saskaņas centra" (SC) līderis Jānis Urbanovičs tikušies, jo valdības vadītājs vēlējies noskaidrot opozīcijas viedokli par norisēm valstī.

To aģentūrai BNS pastāstīja Urbanovičs, uzsverot, ka tikšanās iniciators bijis premjers.

"Mēs runājām par politisko situāciju valstī," viņš sacīja, precizējot, ka amatpersonas runājušas "par to, kas notiks pēc budžeta pieņemšanas".

"Viņš gribēja dzirdēt manu viedokli, kā es to redzu, kā no opozīcijas puses tas viss izskatās," informēja Urbanovičs. SC pārstāvis arī mudinājis premjeru, "tiklīdz beidzas budžeta batālijas, uzreiz ķerties klāt pie fizisko personu maksātnespējas problēmas", jo pašreizējie likumi viņa skatījumā esot izdevīgi tikai kredītiestādēm.

Urbanovičs pavēstīja, ka, viņaprāt, tieši šī problēma "var uzspridzināt situāciju valstī", tādēļ SC pārstāvis premjeram piedāvājis arī sava pārstāvētā spēka ekspertus - juristus un ekonomistus. Dombrovskim SC piedāvājums arī esot paticis, un Urbanovičam šķitis, ka premjers "saprot šīs problēmas smagumu".

Uz jautājumu, vai ar valdības vadītāju pārrunāta arī pašreizējā Ministru kabineta stabilitāte, Urbanovičs vien norādīja, ka "valdošajai koalīcijai mēs [SC] nekādi nevaram ne traucēt, ne palīdzēt, jo viņiem aritmētisku problēmu nav". Tas, vai valdība kritīs vai noturēsies, jebkurā gadījumā būšot saistīts ar iekšējo koalīcijas vidi.

Arī premjera preses sekretāre Līga Krapāne aģentūrai BNS sīkākus komentārus par tikšanos nesniedza, vien apliecināja, ka premjers no SC līdera vēlējies uzzināt opozīcijas skatījumu uz notiekošo valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas