Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers: tīģerlēciens izrādījās runču dzīres pie aizlienēta poda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ex
e
runā runādams,bet es,vairs neticu.
Solvita
S
Ļoti trāpīgi pateikts;)
Sniper'sEye
S
Naivais demagog... :) Repshe atlikušajos ministrēšanas mēnešos rūpēsies tikai par sava miljona parāda samazināšanu un sava ego publisko pjedestalēšanu, kā visus gadus iepriekš. Tādas diagnozes upuriem racionālu uzvedības mērķu nav. Pakonsultējies Sarkandaugavā pie prof. Raisas Andrēziņas un viņas kolēģiem.
Sniper'sEye
S
Paldies par mana teksta citātu, -- kaut bez atsauces. Un, ja kādam iebildumi pa te teikto, lai vinnē tiesu, -- dokumentu viedokļa aizstāvībai pietiek.
XXX
X
Ķezā mēs esam noziedzīgo valsts vadītāju dēļ. Ķezā mūs ievilka Kalvīša un Godmaņa valdības. Mana dziļākā pārliecība, ka ir izpildīts pasūtījuma darbs - nogremdēt Latviju. Bankas vainīgas? Nebūtu bankas ar milzīgajiem kredītpiedāvājumiem, būtu meklēti citi ceļi! Vai Kalvīša speķa gadu solījumus esat aizmirsuši? Vai straujo inflācijas kāpšanu un Kalvīša nekā nedarīšanu tās apturēšanai esat aizmirsuši? Un pilnīgo ignoranci brīdinājumiem par Latvijas ekonomikas smago piezemēšanos arī esat aizmirsuši? Un valsts parāda pieaugumu!!! Un gadu no gada valsts budžeta deficīta pieaugumu!!! Un sociālā budžeta noziedzīgu izšķērdēšanu, lai budžeta deficītu noslēptu!!! Viss no atmiņas izdzēsts???? Bet es gan atceros!!! Atceros arī viņa pašapmierinātību! Skat, kādas mašīnas braukā pa ielām, skat, kādos dzīvokļos un mājās cilvēki dzīvo!!!! Bet tas viss taču nebija šo cilvēku īpašums!!! Tas viss piederēja bankām!!! Savukārt Slaktera šļupstus TV diskusijā par to, ka Rietumi varēs no mums pamācīties, kā jāvada valsts ekonomika, atceros ar dziļām šausmām un homēriskiem smiekliem. Šitāds idiots bija finašu ministrs??? Godmanim bija vesels gads, lai sakārtotu valsts ekonomiku. Viņš sakārtoja Parex baņķieru lietas!!! Piedodiet, bet es secinu tikai vienu. Ja Baltijas bankas bankrots bija pirmais Latvijas pazudināšanas mēģinājums, tad Parex - ir otrais piegājiens!!! Es reiz redzēju skaidru vīziju, kas notiks ar Latviju, ja Dombrovska valdība tiks gāzta un pie varas nāks Šķēle. Visa Latvijas ekonomika un sadarbība ar SVF aizies pa pieskari. Aizdevuma apsīkuma dēļ, kas savukārt izsauks valsts finasu apsīkumu, Šķēle veiks lata devalvāciju. Valsts ekonomikas vispārēja sabrukuma dēļ parāda atdošana kļūs neiespējama. Ar ieinteresēto personu un valstu līdzdalību SVF aizdevums tiks cedēts Krievijai. Līdz ar ko Latvija kļūtu par mūžīgu Krievijas parādnieci! Tas, ko dara Dombrovskis un Repše - tā ir cīņa par Latvijas neatkarību! Dievs, svētī Latviju!
Dita
D
Bankas šajā valstī ir svēto govju vietā, bet ķezā esam tieši dēļ bankām!
Lauris
L
JL tā vietā, lai noliktu pie vietas bankas, aplaupīja pensionārus! Kad nauda miljardiem tiek gāzta Parexā, tad to izdara klusām uz pensionāru un strādājošo rēķina, bet kad jāatdod pensionārie nolaupītā nauda, kas iegrūsta Parexā, tad pensionāri tiek pataisīti par grēkāžiem. Vai līdz pat šim brīdim neesat sapratuši, ka šīs valsts galvenā problēma ir bankas?
kaka
k
Valdim +100
Solvita
S
UluliņTiem, kas saka, ka Dombrovskis nav sasmērējies?! Kad Dombrovski kā finansu ministri savas premjerēšanas reizē pakaļ vilka Reshenieks, pirms Jaungada tika aizturēta PVN atmaksa visiem lielākajiem LR nodokļu maksātājiem, kam šī atmaksa likumīgi pienācās! To izdarīja finansu ministrs Dombrovskis premjera Repshenieka -- kaut smaga slimnieka un, iespējams, lielākā politnekauņas un blefotāja ar labām krāpnieka iemaņām -- vadībā! Tagad viņš politiski pilda politikas aktiera pienākumu un šļupst par pilsoņu valstisko pienākumu maksāt nodokļus, -- tad nu vēlētāju pienākums ir neaizmirst, ka tieši tagadējais premjers ir krāpis, nodarot zaudējumus, vislielākos Latvijas nodokļu maksātājus, turklāt šī krāpšana nav notikusi nemaz tik sen. Tad nu, draugs, nestāsti pekstiņus par Dombrovska politisko šķīstumu, -- jau pirmajā politiskajā iznācienā Valdis Dombrovskis kļuva/piekrita būt par pretvalstisku šmurguli, -- repshiski nekaunīgi izsakoties par Satversmes Tiesas spriedumu pensionāru aplaupīšanas lietā, Valdis Dombrovskis pierādīja, ka Latvijas politikā viņš turpina pilnveidoties par ierindas politlopiņu. Un kas par to, ka mums ir daudz to, kuri izskatās sliktāk?!
eh
e
Laba runa, vienkarsiem vardiem un par lietu.
SG
S
Vai arī 2010. g. latvieši turpinās ieziemiešu cīņas, un ja viens teiks balts, tad otrs rēks melns ? Vai šajā gadā nederētu savas smadzeņu kastītes sagrabināt un beidzot sākt arī domāt? Pēc komentāriem spriežot, ar domāšanu daudziem ir problēmas, jo tikai galīgs muļķības apsēsts var likt cerības uz ŠŠL savienību un Putina, Medvedjeva palīdzību. Un labāk gan, ja valsti vada grāmatvedis, bet ne aferists!
reālists
r
Rakstāt ar baisām kļūdām, laikam ar to izglītību tā pašvakāk, jo labāk padodas apriešana!
Kuiļu Žanis
K
Bagāts viņš bet mūkstu sirdi, Raud par grūtdienīšu vaidien. Tūdaļ kabatā bāž roku, Izvelk savu nēzdodziņu. /Rainis/ Cerams, ka pats gan piestūķējāt vaigus kā kāmis uz ziemas guļu!
nu jā
n
Džeri,tāda viduvējība derīga koalīcijā,kur partneri visi prot savu darbu un ciena viens otru.Tad idejas tiek izsvērtas un pieņemts optimālais lēmums.Baidos ,ka šoreiz nebūs tas gadījums.Mums jau gan tikai birkava valdībā vienai partijai bija nospiedoš pārsvars.Diemžēl arī tas neglāba no sabrukšanas.Šķēles pirmā valdībā viņam vispār nebija aizmugures,visi bija barojušies no Lemberga ,rezultāti zināmi.Lai gan līdz šim viņš ir vienīgais premjers ,kuram izdevies saveidot bezdeficīta budžetu.Mēs esam tik dīvaini,ka tiešam neredzu līderi,kurš būtu zinoš,varošs,griboš un visam pāri vēl arī godīgs.Tā Latvijā ,laikam,ir liela problēma.
Šampēteris
Š
Šaubas ir intelekta uzrādītāš !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas