Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers uzklausīs Šķēli ceturtdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Vai dieniņ, vai tad tiešām neesat dzirdējis nevienu KONKRĒTU, vērā ņememu TP piedāvājumu - vai tad tiešām neko nezināt par septiņu treknu gadu piedāvājumu ? KONKRĒTI tika solīts, apgalvojot, ka solītājs ir stabilitātes garants ! Nevis kaut kāds prasts jefiņš - STABILITĀTES GARANTS !!!!
Kaspars Gasūns
K
Es līdz šim neesmu dzirējis par nevienu KONKRĒTU vērā ņemamu TP piedāvājumu - ne budžetam, ne valsts ekonomikas atjaunošanās pie esošajiem budžeta ierobežojumiem. Punkts. Tas, ka viņi spēlējas ar skaitļiem, kad ir bloķējuši lielu NĪN, tās ir taktiskas spēles, bet ne principiāls risinājums.
Kuiļu žanis
K
Īsts brīnums, ka diženās TP ciltstēvs Šķēle jau astoņos no rīta skries uz Ministru kabinetu, lai tiktos ar Latvijas premjerministru! Vai paspēs noskūties tik agri?
Žanis
Ž
Toties apaļvaidzītis nav liess un ir Latvijas premjerministrs atšķirībā no mazā un iespējams ar Napaleona kompleksu sirgstoša puķu andrīša!
Žanis
Ž
Cerams, ka visa Latvijas tauta nav idioti kā partijas, kura noveda valsti līdz kliņķim mazskaitlīgais fani!
History
H
Nezinu, kāda vēsture varētu būt Dombrovskis, bet Šķēle točen ir agrie viduslaiku, kas tagad mēģina iespraukties nākotnē.
KLM
K
....izdodas reizē atrast savu mēslu čupu kur visiem pēkšņi reizē savas olas iedēt. .................................................... ............................................................ .......................................... Aģenta kungs, ja palasa sugu klasifikācijas grāmatas, tad tur norādīts - ir gan zilās mēslu mušas, gan oranžās - ar nepārvaramu instinktu meklēt vislielāko mēslu čupu - lai vairotos....
Jencis un Āvuls
J
Dombrovskim 4 brīvas valodas, divu veidu augstākā izglītība, Eiropas vislielākā aizmugure. Nez, kā Puķu Andris varēs blakus turēt. Liks pretīm atkritumu apsaimniekošanu un leģendāro vekseli, vai kā... Šodien neredzējām plakātus pret Dombrovski, tikai pret TP. Ko darīt, kā būt...
Aģents
A
Apbrīnojami, kā oranžajiem rakstvežiem izdodas reizē atrast savu mēslu čupu kur visiem pēkšņi reizē savas olas iedēt.
KLM
K
Dombrovskis ir vēsture, Latvijas tauta to nepieļaus kad šāds varmāka būs pie varas ...................................................... ............................................................ ............................................. Protams, Jums, kā neatņemamai Latvijas tautas daļai (labākajai), protams, taisnība - tas varmāka Dombrovskis, reiz pielietojot brutālu, varmācīgu spēku, ar varu piespieda oranžo sauli Kalvīti un Co balsot par grozijumiem drošības dienestu likumos, radot apdraudējumu valsts drošībai ! Bet pats varmāka par šiem grozījumiem nebalsoja, nelietis tāds, piespiežot citiem radīt apdraudējumu valsts drošībai ! Jums, Maigas kundze, taisnība - varmāka viņš, tas Dombrovskis......
liesa
l
Kurš cilvēku cienoš politiķis pieļautu, iespēju kad vel kaukur tiktu kautkas paaugstināts, šķēle ir pret nodokļiem un to pierādīs ar darbiem.
JL
J
Nu Jaunā laika aktīvisti - ātri, ātri pie darba, kārtīgi nolejiet Šķēli ar dubļiem. Vai tad man jūs jāmāca? Viņš taču ir no TO?
liesa
l
Šķēle ir gatvas dot padomus, mazajam apaļvaidzītim kas no ekonomikas maz ko saprot.
pamela
p
Piekrītu,kā vienmēr KLM,vēl apelsīnam,Zintai. Nu tos Šķēles dēla UN SIEVAS KOMENTĀRUS PIEDOSIM,LAI JAU PALUSTĒJAS,PAMĀCĀS RAKSTĪT ;:САМ ДУРАК !Pieaudzis cilvēks ko tādu par Dombrovski nerakstīs,slavinot zagli - Šķēli.Stendzinieks raujas jau melnās miesās. Bet Šķēle pa kluso aizlavīsies pie Dombrovska,jo neskūtais āzis neielec ilksīs,kā tas nākas,ka PATS sabrauca un nevienu reizi vien ,dombrovski,pasaulei paziņoja ,ka ezis SABRAUKTS,BET šis vēl dzīvs un vesels un ar budžetu ticis līdz Saeimai. Tagad Šķēlem,sačupojoties ar URBI,UŠAKU,Lesčinski jāpāriet uz radikālākām metodēm ,jāpiesola Dombrovskim RD Zaharova liktenis vai burkā ienest MK BITI.,indīgu gana.Lesčinskis draud nebalsot,varbūt var ko nokaulēt ar Voldiņu ,kaut ekonomikas min.amatu,tiks Bārda pie lielo uzņēmumu nozagšanas,arī bez PM beņķa.Maitu lijas jūt ķērienu.
KLM
K
Sveicam ar atgriešanos šajā haosā ir jāieved kārtība. ................................................. ............................................................ ............ Obligāti, jo tā turpināties nedrīkst - nelietis Dombrovskis skaļi ņirgājās par tautu, piesolot tai septiņus treknus gadus, kliedz, ka ir stabilitātes garants šajā valstī, nelietīgi pavēl Slakteri gvelzt muļķības,piemēram - 7,5 miļjardi ir štrunts, nothing special, vēl vairāk, nelietis Dombrovskis iedur ar adatu juristam Legzdiņam, un šis no dusmām parāda kriminālnoziedznieka cienīgi žestu publikai zem Saeimas loga, Dombrovskis apsaukā citus par kvaukšķiem, mudakiem, pajoliņiem, jampampiņiem, iesaka vēlētos amatos izraudzīties no diviem kretīniem lielāko ! Nost ar Dombrovski, lai dzīvo dievīgie mākoņu varoņi .....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas