Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Premjers vēlas sev vēlamu KNAB priekšnieku, uzskata Vilnītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
komentārs 00:02
k
bet tu pats taču stulbāks par visu pasauli- vai smadzenes izbalinātas?
pilsone
p
Arī es vēlos sev vēlamu KNAB priekšnieku un tas noteikti nav Vilnītis ....
Pelēkais Vilks
P
B.Gundars - tas tik bija vecis. Visu zin, visu māk. Vieds vīrs. Zin kādas naudas kura seifa, kurā plauktā glabājas jēlo visslepenajākā privātiestādē. Zin visas jēlo partijas "melno avju" pacienšu veselības problēmas. Esmu pat pārliecināts, ka arī aiz šobrīd tik populārā wikileaks "stāv" Orākuls Gundars B. Viņa rokraksts.. Noteikti viņa..
Pelēkais Vilks
P
Nja » Pseidolatvietis 17:28 Kāds tu latvietis, ja gribi, lai latvieši dzīvo kā dzimtļaudis zem badīgiem kungiem? Vilnītim visa infa jau ir gadiem, kur tad skandalozie atmaskojumi? Anoņimkām vien sanāk? =========== Ticamāk gan, ka zudusi/novērsusies/atklaņila pārraides iekārta - oranžists ar biedra karti Nr.1. Orākuls un Visa Zinātājs. Varbūt virtuālais Kurmīts (spriežot pēc produktivitātes) ir vēl dzīvu personu virtuāla reinkarnācija: sava veida mixlis (Gundars, Mārcis, Dzintris, Dzintars) līdzīgi kā savulaik populārais RANG? Piedodiet, aizvien piemirstu, kuŗš vārds bij zem burta "A"..
Pelēkais Vilks
P
Dereks 17:07 Protams, ja es būtu premjers es arī gribētu kādu suni, kas ēd no rokas un kuru var uzkūdīt "sliktajiem " :), kad tie ko iebilst. ========== Tāpēc arī normālā valstī šitādi tipi par premjeriem nav vēlami, bet mūsvalstī tu varētu startēt.. Padomjlaiku "ņesunu" morāle dzīvo un nemirst jau otrajā paaudzē.
Nja
N
Šis klauns savu cepurīti žņaudza rociņā pēc norādījumiem iedams kā labāk Latvijas veiksmīgāko premjeru par muļķi iztaisīt.
Nja
N
Kāds tu latvietis, ja gribi, lai latvieši dzīvo kā dzimtļaudis zem badīgiem kungiem? Vilnītim visa infa jau ir gadiem, kur tad skandalozie atmaskojumi? Anoņimkām vien sanāk?
VIENTULAIS VILKS
V
Vel viens klauns uzradies,tikai bez hutes!
Nja
N
Ja es būtu premjers, es, tāpat kā V.Dombrovskis, lai korupcijas apkarošanu vada atbilstošs speciālists, nevis mafijas pakaļu piesedzošs grūtgalvis, par kuru smejas visa Eiropa, Amerika un pat Baltkrievija.
Nja
N
Vai tu gadījumā neapmāci grūtgalvi Vilnīti publiskai melošanai> Viņam sanāk tikpat raiti, bet tikpat mazticami kā tev. Ne velti viņš šodien bļāva ka neviens viņam netic. Kā lai viņam tic, ja viņu aizstāv lielākās redzamās Latvijas politiskās kroplības?
Dereks
D
Protams, ja es būtu premjers es arī gribētu kādu suni, kas ēd no rokas un kuru var uzkūdīt "sliktajiem " :), kad tie ko iebilst.
Loceklis Vītols
L
Skaidrs. Gadu desmitiem ilgusī valsts izlaupīšana un koruptīvās shēmas Einara R. un visas jēlās brigādes vadībā beidzot tik baisi nokaitināja Tiesiskas valsts un Taisnīguma galvenos balstus Gunču B. Džeikaru Dz. Mārci B un Kurmīti, ka viņi saņēmās visus spēkus jēlo ieviestā morāliskās spīdzināšanas, korumpēšanās un jēlo nelietību slēpšanas biroja izskaušanai. Turpinājums sekos..
Latvietis
L
Ierocis, kas bija jēlā laika rokās sāk slīdēt laukā! Ja notiks brīnums un Vilnīts saglabās amatu, un izdosies tikt vaļā no komisāres Potapovas, kuras rokās līdz šim nonāca visa informācija, tad droši atklāsies daudzas skandalozas lietas! Pilnībā atbalstu zemākminēto komentāru delfos: Malacis! Turies Vilnīti, Tu esi malacis! No tevis baidās, jo saprot, ka tu tagad esi sakaitināts un vari parakņāties KNABA dokumentos un atrast tās lietiņas, kas noliktas tālajā plauktā, lai valdības kungiem un dažiem citiem oligarhiem nerastos ziepes. Iepriekšējā laikā taču KNABS tikai tēloja darbu, nevienu korumpantu taču neatrada, jo pie "silītes jau tādu nav". Tagad Dombrovskis ir jau piekrāvis bikses un daudzi citi arī, jo tevi ir nokaitinājuši un nevar zināt, ko tagad tu darīsi. Cīnies, viņi taču neko tev nevar piesiet, kaut arī, lai kaut ko atrastu, piesaistīs milzu spēkus. Veiksmi, ceru, ka pēc tam būs arī rezultāti!
Kurmītis
K
+++Drīz būs divi gadi kopš KNĀBu vada Vilnītis+++ 1. Tieši tā –VADA. Nevis skraida personīgi apkārt ar mikrofonu un rakājas pa pavadzīmēm. Šo te – otro - operatīvās izmeklēšanas darbiņu ir jāveic Strīķei, Vilkam un viņu pakļautības struktūrām. Kuri to tad arī sabotē kā vien var. Un tā vietā, lai meklētu korumpantus un raktu tiem lamatiņas, rok bedri zem Vilnīša paša … re, veselas 70 !?? “epizodes” esot sarakuši … vaiga sviedros, līkām muguriņām - tad jau nav brīnums, ka Vienotības blēžu ķeršanai nedz laika nedz spēka vairs neatliek … :) 2. “jēlo” korumpantu, kuri būtu paņemti pie pakaļas tieši tāpēc arī nav, ka ar KORUMPANTU (izcēlums mans) ķeršanu mūsu valstī nodarbojas tikai šī jēlajiem paklausīgā specializētā struktūra. Citas to nedara, bet, ja kādai tomēr SAVU funkciju ietvaros iznāk saskarsties ar šādiem gadījumiem – tās to tik un tā nodod Knabam, kur viss arī veiksmīgi tiek noslāpēts un nodzēsts. Tev varbūt atgādināt, ka tieši VID (kuram ir pavisam citas funkcijas) un nevis Knab bija tas kantoris, kurš atraka ar jēlajiem saistīto Rēzeknes burtnīciņu lietu ?? Paša Knab darbinieku un jēlo piesegto Valmieras zirgu audzētavas lietu ?? Kā tas nākas, ka VID, kurš korupciju neizmeklē, dažu gadu laikā ir atracis jau vairākas ar jēlajiem saistītas koruptīvas lietas paralēli saviem ikdienas darbiem, kamēr SPECIALIZĒTĀ korupcijas apkarošanas iestāde – NEVIENU !?? 3. Un – jā. Tieši šis te fakts, ka VID-s ik pa brīdim pamanās paņemt pie pakaļas kādu Vienotības darboni vai sponsoru, bija arī galvenais iemesls, kāpēc Vienotība Repšes personā tā centās novākt tiem nepaklausīgo VID vadītāju Jakānu un darīja visu, tajā skaitā arī pretlikumības, lai to panāktu. Tagad Jakānu novāca un pēkšņi arī “karš” starp VID un Knab izbeidzās un lieta par dažu Knab darbinieku nelikumībām, kuru Jakāns neļāva noslēpt, “apklusa” … Tā lūk, “godīgie un tiesiskie” … :)))
Radikālis
R
Vilnīts pie krēsla turas kā sūda muša pie sūda :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas