Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prezidenta komandai pievienojas ārlietu padomnieka dzīvesbiedre

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Munks
M
A par ko tauta cpejas? Tāpēc, ka Diena teica, ka tā darīt ir slikti? Aļo, mēs visi ļoti labi zinām, ka priekšnieki savus uzticamākos padotos bieži "ņem līdz un arī privātās iestādēs, ne tikai valsts. Un manuprāt tas ir tikai normāli, jo cilvēks nodrošina sev uzticamu komandu. Ņemot vērā, kā prezidenta kancelejai negāja pēdējā laikā, domāju, šis papildinājums ir tikai uz labu.
Viedoklis
V
Varbūt ka var pieņemt likumu ka darbā valsts iestādē obligāti jāpieņem konkursa kārtā, ar izņēmumu par vēlētām personām, ministri, prezidents u.c. Citādi sanāk tā, ka katrs tagad sāks ņemt darbā tos kurus atceras no seniem laikiem - tas arguments netur kritiku, īpaši brīdī kad bezdarbnieku rindas aug. Kāpēc nepiedāvāt darbu kādam bez darba palikušam - domāju ka tur atrastos kāds kurš spētu veikt projektu koordinācijas jautājumus.
Labas tradīcijas
L
Zatlers traumu institūtā iepirka implantus no sievas firmas, Zatlera meita saņem pasūtījumus Valsts prezidenta rezidencē, tagad vēl viens ģimenes projekts! Tiešām labas, ģimeniskas tradīcijas.
Murgs
M
Kaut kāds murgs!
Bērnu ministrs
B
Vai Prezidenta kanceleja pārņems Ģimenes lietu ministrijas funkcijas?
Nekristīna
N
Kristīna kā tāda "zaļā karotīte" Inguna Gulbe - dod padomus pa labi un pa kreisi. Kas - viņa kāds Austrumu gudrais vai guru? Nē, nē, protams, ka Kristīnas nokļūšanai Zatlera kantorī nav nekādas saistības ne ar to, ka Rinkēvičs organizēja NATO sammitu un LV90, ne vēl jo mazāk ar to, ka tur viņu jau sagaida vīriņš, Rassa un Lazdāne. Tā tik tāda sakritība. Nu cik ilgi vēl Rinkēvičs uz pili turpinās pārstiept savus draugus, ko? Nesmuki, Edgar, pagalam nesmuki! Piebremzē!
pamela
p
Mīļo Ķenci,tieši tu vēl trūksti Zatlera komandā kā padomdevējs ,jo gan jau drīz Zatleri gribēs kādu īpašu zemes gabalu un pili uzsliet.Pamāci kā un cik zemesmērītājam iedot! Algu sola + vadības līgumus,nesliktu.Kundzi paķer līdzi lai pamāca Lilitu cilvēcīgi smaidīt,nu kā latvietei,ne pašpārliecinātai profānei.
xZ
x
Kādiem vēl projektiem? Pats VZ viens liels projekts,kurš bezcerīgi iestrēdzis.
Oskars
O
Labāk lai TRAUKUS MAZGĀ cūkukūtī.
oj oj oj
o
ārlietu padomnieka sieva macīs Lilitai iekšlietas?
upe
u
citur samazina štatus ekonomē - prezidents var atļauties ņemt jaunus darbiniekus un kāpēc ne ? Tauta klusē un ļauj šeptēties lilitai, kāpēc lai nešeptētos arī kristīna !
ho-ho
h
nu kas tur - kaut kads NATO sammita organizacijas birojs tagad, vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valsts prezidenta kancelejā sāk strādāt Elīna Lazdāne. Viņa savulaik strādājusi AM


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas