Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prezidenta lielā izšķiršanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tēbas
t
laikam tu te vienīgais muļķis, ne tauta ir glupa ne jaunais premjers lai viņam Dieva palīgs !
janis
j
Tagad ir pilnīgi skaidrs Muļķai tautai muļķis prezidents un tagad arī muļķis premjers
vecais-2
v
Dombrovskis neko neuztaisīs! Nākamais būs glābējs Segliņš no TP!
izbijis valsts patriots
i
Bet tādā gadijumā jāveic visu lielāko uzņēmumu grāmatvedības revīzija.Tie 10% ir noslēpti ļoti labi. Tad būs jāatklāj sadarbības saucamie ārzonu partneri.Jāmaina kriminālkodekss,lai to vīspār varētu izdarīt. vienu no šādiem jau kar pie lielā zvana ,Lembi. Pagaidām diez kā neveicas.
AE
A
Apsveicu un novēlu: Dombrovskim sekmes, TP saprātu
Dzhonis
D
Vispār interesanti kur tādus kretīnus tie TP atrod? Gluži kā Holivudā uzrok kaut kādus "Zalānus", noraksta it kā nekas nebūtu bijis viņu vecos krimināli sodāmos darbus, uztaisa perfektu PR, nospodrina, pieliek kaitinošo TP bļembu pie uzvalka un aiziet...tukši DIRST. Vai kāds vēl te atceras tautieša Zalāna gaitas Kuldīgas domes gaiteņos, tās nelikumīgās darbības ko viņš tur veica, to atriebību pēcāk pret uz viņa pirkstu rādītājiem kad nokļuva tuvāk mākoņiem...Kur ir visu šo nekrietneļu sirdsapziņa? Kur ir viņu sodi? Normāla prakse demokrātiskā valstī rāda, ka ja tu esi aptaisījis bikses tad zūdi miglā, pie mums nekas tāds nekad nav novērots. Esmu patālu no politikas, bet cik atceros, kad tika braukts virsū Repšem, tad viņš arī kā godavīrs aizgāja...protams arī viņam, tāpat kā visiem šiem politiķiem ir savas blusas, bet viņš vismaz nesmejas tautai sejā un tas ir daudz salīdzinājumā ar TP varžu. Sirdsapziņa.
edgars
e
Vai patiešām TP kandidātu, ja viņa partijas reitingi ir zem 2% var uzskatīt par labu kandidātu! Tas ir vienkārši prātam neizprotams. Pilnīgi neizprotama būtu Prezidenta rīcība iesakot šo kandidātu. Patiešibas labad gan jāsaka ka neder arī JL kandidatūra. Vai patiešām nav neviena neatkarūga kandidāta?
DEBILĪBAS KALNA GALS
D
Tu iznāci ar VISU PATIESĪBU EKSTRAKTU, tā teikt : ..... ja ieliks Dombrovski, tad VISAS VECĀS TIKS ATKAL PIE SILES - pateicīgā tauta atcerēsies un atkārtos - citādi tā kā par maz šamai izliekas - krievi ta nāk kā makonis virsū !!!!!!!!!
elektorāts
e
Pieņemu, ka Zalāns labāk zinā, kā līst uz priekšu, un labāk zina, kuras vietiņas ir tās izdevīgākās - to rāda tas, ka viņš nav centies līst tālāk par Latvijas koal'īciju... Taču viņš pēc būtības ir aprēķinātājs un cilvēks bez ētikas... Pie''lauju, ka viņa vadīibā valsts virzīsies uz priekšu, taču - lielākais labums būs viņējiem un naudīgiem... Paskatiet, cik paklausīgi viņš pilda zatlera norādījumusizvirzīšanas sakarā... savukārt Dombrovskis manuprāt vēl ir saglabājis sevī arī kādu ētikas un ideālisma kripatu, un mugurkaulu - tieši tāpēc viņš runā lielos vilcienos, nevis tā, kā zaglers pasūtījis.. pat tad, ja viņa valdīšanas laikā izķepurošanās varētu būt lēnāka, vairākumam no tās tiks lielāks labums ... es par Dombrovski...
:)
:
Tad nu varas partijām jāizšķiras - vai nu Dombrovskis, ko vēlas tauta, vai arī tās vairs netiek pie siles ārkārtas vēlēšanu rezultātu dēļ.
!!!
!
Tautas balsojums Dombura raidījumā jau parādīja tautas attieksmi. Ja partijas nepieņem Dombrovski, tās riskē ar neievēlēšanos ārkārtējās saimas vēlēšanās.
Dace
D
Nu, jā. Domburšovā Zalāns bija labāks. Tas ir faksts. Uz lielāko daļu maniem, kā skatītājas, jautājumiem atbildēja tieši viņš. Dombrovskis vairāk tā vispārīgi, kā Domburs sacīja - vēlējuma izteiksmē.
Heris
H
Zalaans vakar bija ne galvas tiesu vien paaraaks. Dombrovskis tikai visu laiku atkaartoja nekonstruktiivu kritiku Godmanim. Zalaans turpretii skaidri pamatoti atbildeeja uz visiem jautaajumiem. Vareeja redzeet, ka vinjsh ir visaas tajaas lietaas iedziljinaajies. Un sheit arii ir taa atshkjiriiba - Dombrovskis ir no malas, nav ar to straadaajis, taapeec arii neko reaalu nevareeja pateikt. Buutu skumji, ja Zatlers to neredzeetu.
CIP
C
Pilnīgi piekrītu ABC. Starp citu jau toreiz kad JL bija pie varas Repše piedāvāja budžetu bez deficīta samazinot valsts administratīvos izdevumus, ekonomijas režīmu kā arī veidot rezerves fondu un šobrīd nekatoties uz pasaules krīzi mēs būtu labākā situācija kā Igaunija. Betvisu sabojāja TP kas bija pie varas visu šo laiku un svētilis astoņkājis ar "gāzi grīdā". Tā kā tas tiešām būtu amorāli šīs partijas pārstāvi nozīmēt par premjeru. Gan jau atkal atradīs kādu lielāko "nothing special" kretīnu, jo pa lielākai daļai 'TP spicē tikai tādi ir.
19.11. puzle
1
1)skatoties vakar KNL, radās iespaids,ka Zalānam Godmaņa stils - nelaist sarunas biedru pie vārda.. 2)ar visu to, ka Dombrovskis runāja mazāk, viņa teiktais likās sakarīgāks par Zalāna tarkšķēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas