Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Prezidentam ir pieņemami grozījumi Imigrācijas likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
0ze
0
pēc 5 uzturēšanās gadiem ES piespiedīs visiem dot pilsonību bez valodas zināšanām. pieprasīs otro valsts valodu. brīvdabas muzejā latviešus varēs eksponēt kā minoritāti bijušajā Latvijas valsts teritorijā. to būs panākusi 9. Saeima ar prezidentu / medicīnas darbinieka / parakstu, kura laikā medicīnas pakalpojumi ir lielākajai iedzīvotāju daļai nepieejami vai arī pieejami novēloti. Baisi!
nu
n
KĀPĒC ZIŅA PAZUDA NO PIRMĀS LAPAS?
nu
n
Cilvēki, ir taču kaut kas jādara lietas labā. Latvieši tiek izputināti, ar nenormālu likumu spēku spiesti pamest savu zemi, sagrauti biznesi, bet kaimiņvalsts personām ar apšaubāmu biogrāfiju naudas dēļ ļauts te ienākt!!!!!!!!!!!!!!! Kad ienāks šie , tad Krievija dosies aizstāvēt savus pilsoņus Pribalstikā. Mēs nevaram pieļaut tādu rīcību. Ir taču kaut kas jādara!!!
nu
n
citas zemes nav tādā stāvoklī kā Latvija ,kur okupācija turpinās, bet tagad citām metodēm.
Lasiitaajs
L
Ergo Latvijas uztureeshanaas atljauju tagad varees nopirkt. Kam tas ir izdeviigi? Latvijai kaa valstiji noteikti ne.
nu
n
latvieši, beidzot taču jāpārtrauc postīt savu zemi. Cik ilgi vilksies šis postpadomju laiks?
ja šekele lika
j
ko ZAGLERAM DARĪT????????????? NEKALUSĪS, CIETUMS. FAKTU VESELE MAPE.
Agris
A
4. maija republikas cienīgs darījums.
!
!
Ne par velti krievu presē šim cilvēkam ir iesauka Zadler.
????....
?
Padomāsim. es gribu ievest "Latvijā baru krievu bandītu . Sarunāju "pārdevēju", kurš savu zemi laukos pārdos par 50000,(uz papīra ),Visu naudiņu pēc tam atdos "pircējam",pēc tam viņš ar ģimeni saņem uzturēšanās atļaujas, un vēl jau plašā ģimene jāapvieno. Un ko pretīm saņems VALSTS? Vienreizēju nodevu par pirkumu un viss, bet vēl vajadzēs visus nodrošināt ar VALSTS BEZMAKSAS MEDICĪNU, IZGLĪTĪBU, PABALSTIEM UTT. uN ŠI TAUTA PIEPRASĪT MĀK, TO ZINAM MĒS VISI.
Человек
Ч
"Te tik jautājums,kā to sagremos ES,jo te vienkārši principā tiks tirgota ES pilsonība?" - Нормально переварит. Без проблем. ЕС не хочет ссориться с Россией. К тому же, "торговля гражданством ЕС" уже происходит: Шлесерс упоминал, в каких государствах уже существует подобный порядок, просто не помню их названия. Там еще вроде как дешевле это гражданство можно купить.
idioti
i
pilnīgi pareizs lēmums citās valstīs vel vieglāk dabūt eiropas uzturēšanās atļauju nekā tas būs latvijā tākā nekas te nemainīsies neviens šai sūdu bedrē naudu neliks iekšā.
reālists
r
Ja taganskij bratan un ļubļicovij pacan varēs dzīvot un iegādāties īpašumus Latvijā,kura ir ES teritorija,kā arī brīvi pa to pārvietoties atkal un atkal un atkal uz pieciem gadiem,tad tiem dziļi uzspļaut kā to papīrīti sauc: pilsonība,atļauja,pielaide vai izziņa. Un vēl vairāk tiem būs uzspļaut gan uz pilsonību gan uz valodas eksāmenu ar visu tā valodu gan uz bauriem kuru virsaiši izpārdot savu dzimteni. Te būs viņu Jurmala,Riga,Latvija ar daudzām daudzām hatām,bratokiem šlesakoviem,sievām,šeit dzimušiem pēcnācējiem,māti,tēvu,vecmāti... pērkamām atļaujām no pērkamiem ierēdnīšiem u.t.t. Un kas tad vairāk vajadzīgs priekš ļubimajas rodzinas
Konto
K
Ja viņš izsludinās, tad tas nav latviešu tautas un Latvijas prezidents, bet gan latviešu tautas un Latvijas kangars, kas tīšu pŗātu dēļ sava krēsla trīcēdams pievienojies mafijai, lai šeit Latvijā dzīvojošos it seviški latviešus pataisītu par pazemīgiem kalpiem savā zemē par utīm un vairotu ne tikai vietējās mafijas spēku, bet arī svešzemnieku mafijas spēku Latvijā. Kur tādi savas zemes nīdēji tik rodas.
lno
l
Paldies, Valdi, par dāvanu svētkos!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas